benim ismimin yanina +2 daha ekleyin
benim ismimin yanina +2 daha ekleyin
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Emirhan Coşkun +3
3-brooklynnn
4-Karalı
5-ozgranl
6-ilker a.
7-TanImsIz
8-K4NuNi
9-celaleddin
10-ceyhun__22
11-I3luee
12-Kapadokyali+1
13-pilotlike
14-Smdcvk
15-YouSuffer+3
16-Sokollu
17-piyanist_irf
18-berkaye
19-toprakg
20-Green Arrow
21-lac1vert
22-The Best +2
23-Talha Ergüney
24-Sefer İnan
25-Semihg
26-Ayhanş
27-ceyhun__22 +5
28-serdar.0405 + 3
29-soa
30-ezio41 +1
31-AtillaTopal9
32-
Az miktarda da olsa bayan geliyor fakat oturma düzeni karışık oluyor. 10 larca erkeğin arasında yanında tek bayan kalıyor ve halka açık bir organizasyon olduğundan her tip insan geliyor. Bir seferinde çok uyuz olmuştum.. 2 tane denyo salak salak muhabbetleri ile yemek yedirmemişlerdi. Yanımda bayan arkadaşım çok rahatsız olmuştu, kaç kere bozdum denyoları ama hala ''teker yapıyom ben,ön kaldırıyom,ibreyi kırıyom'' diye tükürerek yüksek sesle saçmalıyorlardı. Bak şuna benzer de motosikletleri vardı ;
Diyeceğim o ki eğer yanında bayan ile gideceksen oturacağın masada yabancı olmamasına dikkat et. Çok düzgün, 10 numara insanların geldiği gibi, çok gerizekalı ve görmemiş insanlarda gelebiliyor.. Katil olmamak işten değil =)
tesislerde bir sürü masa var herkes kafasına uyan yerlerrde oturabilir sıkıntı çıkacağını sanmam
Masaya oturduk, yemekler geldi.Sonra boş yeri görünce kertenkeleler gelip oturdu. Tabiki taciz etmediler öyle bir durumda zaten önce kollarımı kırıp sonra dereye atardım ama rahatsız edici tavırları,konuşmaları vardı.. Hani hiç kız görmemiş adamların yanına bi bayan gelince hepsi tiyatro yapar ya, aynı öyle =) Kalkın diyemiyorsun,kalkıp gitmekte olmuyor yani 2 ucu foklu deynek. Kapıya adam koyup tipini beğenmediğini sokmama gibi bir şansımızda yok..
Sonuçta onlarda insan dışlamamak lazım. Haremlik selamlık olsun demiyorum ama en azından yanında bayan ile gelenler siteden nick ini bildikleri kişilerle otursun ki böyle ufak tatsızlıklar olmasın.
Şimdiden masa rezervasyonlarınızı kararlaştırın derim =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Bize ayrılan kısım var, ayrıca bir tek MT olmayacak halka açık mekan. Bahsettiğim gün oturmaya yer zor bulduk..
Merak etmeyin bişey olmaz çok sıktımı kalkıp git deriz, ben r25 ile gelicem bizi gorun yanımıza oturun çok isterseniz sıkıntı olmaz
Katılmayı çok isterdim ama lanet olasıca Yamaha r25'imi hala teslim etmedi.
Haftasonu ankaraya gitme durumum var. olmazsa ben de katılıyorum. cumaya kadar netleşir
İstanbul Anadolu yakasından ( üsküdar-yuvacık) Gidiş dönüş istikametinde HGS - OGS kullanmamız gerekecek mi?
Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.
Uzun yol deneyimi kazanmak adına bende gelmeyi planlıyorum ama dönüş saati ile ilgili bişey yazılmamış. yuvacığa vardıktan sonra neler oluyor neler yapmayı planlıyorsunuz.
Bende geliyorum ekleyebilir misiniz ? sonunda etkinlik oluyor güzel ve keyifli bir gün geçiririz umarım. Sohbet kısmı ile ilgili son sayfadaki yazıları okudum keyif alacağım kişilerle oturmayı tercih ederim sinema,film, müzik, gezi vb. sohbeti yapacak arkadaşları beklerim. Görüşmek üzere
Son dakika golü yemezsem bende katılıyorum.
@İbooo gol yiyecek kaleci'ye benzemiyorsunpazar görüşürük
Arkadaşlar Avrupa (Beyoğlu- Mecidiyeköy) civarından kimler var?
Cat Moto (Bülent Sönmez) Bülent başkanı tanıyanlar orada toplanıp geçiş yapalım ?
Motosiklet severlerin interaktif tv ekranı
www.MotosikletTiVi.com / www.facebook.com/MotosikletTiVi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)