Ben ve 2 arkadas daha geleceğiz
dönüş saati herkes kafasına göre çıkıyor ortalama olarak 5 gibi çıkıyoruz malum dönüş yolu uzun
bazı arkadaşlar daha erken çıkıp başka yerler keşfetmeye gidiyor
yuvacığa vardıktan sonra bize ayrılan yerlere geçiyoruz yemeklerimizi yiyoruz sohbet muhabbet sonrası dereye girenler salıncakda sallananlar atv safari yapanlar vs
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Emirhan Coşkun +3
3-brooklynnn
4-Karalı
5-ozgranl
6-ilker a.
7-TanImsIz
8-K4NuNi
9-celaleddin
10-ceyhun__22
11-I3luee
12-Kapadokyali+1
13-pilotlike
14-Smdcvk
15-YouSuffer+3
16-Sokollu
17-piyanist_irf
18-berkaye
19-toprakg
20-Green Arrow
21-lac1vert
22-The Best +2
23-Talha Ergüney
24-Sefer İnan
25-Semihg
26-Ayhanş
27-ceyhun__22 +5
28-serdar.0405 + 3
29-soa
30-ezio41 +1
31-AtillaTopal9
32-qezgin
33-ibooo
34-designserhat +2
35-
36-
37-
38-
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bostancı-Maltepe-Kartal tarafından kimler var arada buluşup TEM'e çıkabiliriz?
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
arkadaşlar bi uyarıda bulunmak istiyorum
kendine hakim olamayan,olamayacak olan,teker yapacak olan,ben motoru son limitine kadar kullanırım diyen,kendisini ve başkalarını düşünmeyen,kafasına en azından kask bile takmayan yada artçısına taktırmayan ve bu tür taşkınlıklar yapacak kişiler lütfen bu geziye gelmesin
oraya gelirlersede guruba kabul edilmeyeceklerini belirtmek isterim
gezilerdeki en büyük amacımız hepimizin sağlıklı bir şekilde gezimize gidip sağsağlim mutlu ve huzurlu evlerinize ulaştığınızı görmektir
Merhaba,
Ben kimseyi tanımıyorum ama mümkünse beni de yazabilirmisiniz?
Teşekkürler
Listeye benide ekleyebilir misiniz?
Yıllar önce Yuvacık girişinde sinbo'nun sahibi olduğunu düşündüğüm biri bir abime saldırmıştı gezide. Taşkınlık deyince o geldi aklıma
Ben de geliyorum...
http://www.mynet.com/haber/yasam/tem...yari-1880690-1
Bizi ilgilendiriyormu bu ? Bu yolu kullanıcazmı yani
- Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
Arkadaşlar sanırım gelemeyeceğim. kesin birşey söylemeyim ama malesef..
biz gebze bağlantı yolunu kullanmayacağımız için sıkıntı yok haberde de belirtildiği üzere ana yolda bi sorun gözükmüyor
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Emirhan Coşkun +3
3-brooklynnn
4-Karalı
5-ozgranl
6-ilker a.
7-TanImsIz
8-K4NuNi
9-celaleddin
10-ceyhun__22
11-I3luee
12-Kapadokyali+1
13-pilotlike
14-Smdcvk
15-YouSuffer+3
16-Sokollu
17-piyanist_irf
18-berkaye
19-toprakg
20-Green Arrow
21-lac1vert
22-The Best +2
23-Talha Ergüney
24-Sefer İnan
25-Semihg
26-Ayhanş +1
27-ceyhun__22 +5
28-serdar.0405 + 3
29-soa
30-ezio41 +1
31-AtillaTopal9
32-qezgin
33-ibooo
34-designserhat +2
35-Boogeyman
36-atii
37-coffe
38-
39-
40-
41-
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Kendimdeki +3 ü, +2 olarak güncelliyorum
Arkadaşlar geziye Kocaelinden katılacak arkadaşlar naile cafenin oradamı olacak yani eski yolun sağ tarafında ?
Bursa-Yalova-Kocaeli'den katılacak arkadaşları organize etmek isteyen varsa sorumluluk alabilir.
Benim katılma durumum net değil,bu sebepten hadi şöyle hareket edelim diyemiyorum.
İstanbul'dan gelecek gruba,Bursa-Yalova-Kocaeli istikametinden katılacaklar ile müdahil olarak sürüş yapmak,yalnız gitmekten daha keyifli olacaktır.
Hatun varmı geleceklerden? bende gelmek istiyorum ama tek sap kalmak istemiyorum. bide nostalji 125 var 80-90ı geçmiyorum, bu şartlar size uyuyorsa bende gelicem :D
s.a bende ilk kez katılmak istiyorum artçımla ama motorumda hgs' yok buna bi çözümünüz varsa katılmak isterim
cumartesileri acık mı bilmiyorum yarın vaktim olursa bi gidip şansımı deniyim teşekkurler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)