Bir aksilik çıkmaz ise benim için 4. geleneksel yuvacık gezisi olucak Hem de bu sefer 5 motor geliyoruz.
Bir aksilik çıkmaz ise benim için 4. geleneksel yuvacık gezisi olucak Hem de bu sefer 5 motor geliyoruz.
Bende varım bu 3. olacak inşallah.
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Emirhan Coşkun +3
3-brooklynnn
4-Karalı
5-ozgranl
6-ilker a.
7-TanImsIz
8-K4NuNi
9-I3luee +3
10-
11-
12-
13-
Bu konu biraz sıkıntılı olmuştur her zaman maalesef.
Alper bu konuda uyarılarını yapsa da, yolda defalarca laf anlatmaya çalışsa da bir süre sora olay kopar ver herkes kafasına göre gitmeye başlar.
Şahsi fikrim ve tavsiyem, grup sürüşünden çıkmam dersen takıl Alper' in peşinde düzgün sürer ayrılma arkasından. Yok ben yapamam dersen, kendine ve başkalarına zararın dokunmayacak şekilde sürmeni tavsiye ederim.
Şimdiden herkese iyi eğlenceler.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Herhangi bir CC sınırı var mı? Ortalama kaç km hız ile gidilecek?
Cc sınırı yok motorunuz 80-90 yapsın yeterr
Olaya bak ben gelemiyorum :( Alper şunu bu hafta sonu yapsaydık nolacaktı sanki :S 9 'a kadar herkes oy verir çıkardık yola :S
bende varım bu ilk olacak
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Emirhan Coşkun +3
3-brooklynnn
4-Karalı
5-ozgranl
6-ilker a.
7-TanImsIz
8-K4NuNi
9-I3luee +3
10- Kapadokyali
11-
12-
13-
Sanırım 2008 senesinde sizlere katılmıştım, daha sonra ailece gittik, bu gezi için bi aksilik olmazsa listeye ekleyebilirsiniz. Şile, Ağvadan geliyorum. Görüşmek üzere.
6.vites 90-100 çokda hızlı gelmez hocam normal seyir hızı..bu hızların altında rodaj yapıyorsanız motoru gereğinden fazlada yoruyor ola bilirsiniz bilginize ;) yani ksıaca bahane olmasın siizn için sıkıntı olmaz gele bilrisinizi..
Cbr 6bin devirde 80 yapıyor
Bence gelinebilir
Cevaplarınız için öncelikle teşekkürler.
Kitapcıkta ne yazıkki rodajla ilgili hiç bir şey yazmıyor. Hatta internetten Türkçe Kullanım kılavuzunu indirdim ondada bilgi bulamadım.
@brooklynnn arkadaşımızın dediği gibi 6 vites 6000 devir 80 km/h hız yapıyor ve 6000 deviri geçmeden kullanıyorum şimdilik onun için hızlı gelir demiştim.
Merhaba, bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim.
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-Emirhan Coşkun +3
3-brooklynnn
4-Karalı
5-ozgranl
6-ilker a.
7-TanImsIz
8-K4NuNi
9-celaleddin
10-ceyhun__22
11-I3luee
12-Kapadokyali
13-pilotlike
14-Smdcvk
15-YouSuffer+3
16-
17-
18-
19-
20-
21-
22-
23
24-
25-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)