maslak bensiz gidersin ha
maslak bensiz gidersin ha
arkadaslar merhaba 6 ay once hayalını kurdugum xmax 250 motorumu aldım adlgımdan bu gune kadar antalyada bır xmax grubu olmaması benı cok uzuyor.hele bı de pulsar grubu gıbı grupları gorunce acıkcası kıskanıyorum.pazar gunu bende gelmeye calısıcam umarım bı kac xmax cı arkadas daha gelırde tanısmıs oluruz gorusmek dılegıyle...
Bekliyoruz hocam, 14'ünde görüşmek üzere.. Sayımız arttıkça daha da güzel olacak eminim..
Sayimiz gittikce artmis cok hos dort gozle bekliyorum
Konu gündemde kalsın
Evet arkadaşlar pazara az bir süre kaldı.. Buluşmamıza gelecek olan başka arkadaşlarımız yok mu ? Antalya'dan bu kadar kişimiyiz ? Gelmek isteyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Güncel konu..
Böyle bir oluşum için çaba sarf etmen bile güzel bence. Akmok diye bir grup olduğundan da haberimiz oldu VE motobulance dan da haberim yoktu bu da CUK diye oturdu. iyi ki bu toplaşma toplaşması nı yapıyorsun
Tabi ki bende geleceğim nasipse, saati de günü de uygun. Hata hafta içi olsa gelemeyebilirdim. Bu sefer böyle olur sonra rayına oturur sen kafanı yorma illa ilk günden 50 kişi gelecek değil ya Hem diğer gruplardan bi haber olmamız da cabasıydı bunu çözeriz en azından. Bence buluşup tanışmakta fayda var ve diğer grupları tanımakta, hangisine kimyan uyarsa oralara kayarsın onlar belki bize destek için katılım sağlarlar belli mi olur. Şimdiden teşekkürler davet için. SINAVDAN SONRA ORDAYIM
Hayırlısıyla pazar günü görüşmek üzere.. Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim..
Arkadaşlar böyle oluşumun haberini almaktan mutluluk duydum emeği gecenlere teşekkür ederim.
Motorumu nasipse 10 gün içinde almayı düşünüyorum.sizlere şimdiden iyi eğlenceler bir daha ki etkinlikte buluşma dileği ile tekeriniz düz bassın....
hoşbulduk keyifli olur umarım
Yukari yukari yukari
Etkinliğimize gelen katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.. Yakın zamanda bir daha buluşmamız olacak İnşallah.. Gelemeyen arkadaşlarımızıda bu sefer bekliyoruz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Arkadaşlar resim çekmiş olan arkadaşlarımız ellerindeki resimleri paylaşırlarsa çok sevinirim..
büyük-küçük değil davamız,Motor'dur ortak noktamız
Çok teşekkür ederim arkadaşım ancak şuan 2 motor arasında kaldım yoksa bu hafta alımı yapıcakdım.
Pcx 150 ve yamaha xenter arasındayım boyum ve kilom dezavantaj olunca pxc de karar kıldım acıkcası ancak piyasada motor yok.
Hayırlısı olsun hocam.. Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere..
Bu arada motor için süre verdiler mi ne zaman gelirmiş ?
Alanya ile görüştüm bu hafta içi gelir dediler sıraya aldı bakalım nasip olursa alımı yaparım ancak plaka ruhsat gün içinde çıkar mı var mı bilginiz? Plakasız sürerek grlme riskine girmek istemiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)