Antalya Buluşma Etkinliği (14.06.2015 Pazar)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sonunda
diğer illerdeki üyelerimiz toplaşınca imreniyordum.Artık bizimde bir grubumuz olacak inşallah
O tarihte muhakkak geliyorum ben ve kardeşim.Allah'tan bir mani çıkmazsa.Teşekürler @mitoqondri ;)
-
İyi ve sağlam bir grup olmak için bir adım attık.. TRM Riders desteği ile güzel bir grup olup, güzel bir etkinlik yapmaya çalışacağız İnşallah.. Bütün Antalya'da ki arkadaşları davet ediyoruz bu buluşmaya..
-
grup sürüşü ve kasksız aynasız gruba girmek isteyenleri uyaralım.malumunuz antalyanın motorcuları çılgın ve apaçi hehe
-
Şimdilik gezi ve sürüş etkinliği olmayacak hocam.. Amaç şu anlık tanışma ve grup kurma hakkında konuşma.. TRM Riders ile bir konuşma yapmış bulunuyorum.. Gereken açıklamayı buluşmada yapıcam destek vereceğinizden eminim.. Katılımı ne kadar yüksek tutarsak bizim için bir o kadar keyifli geçecektir..
-
Hepimizin istedigi bir olusum guzel olacagi kanisindayim
-
Konuyu güncel tutmakta fayda var.. Forumda ki diğer arkadaşların görmesi oldukça önemli.. Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim..
-
Bende katılmaya çalışacagım . sevindim
-
mtkstuka adlı üyeden alıntı
Bende katılmaya çalışacagım . sevindim
Hoşgeldiniz hocam..
-
01 Haziran 2015, 00:44
Z3ki kardesimiz organizasyon yapar katilinilmazmi siyah r25 imle bende ordayim gorusmek uzere dostlar 07 88
-
01 Haziran 2015, 07:37
FrekansR25 adlı üyeden alıntı
Z3ki kardesimiz organizasyon yapar katilinilmazmi siyah r25 imle bende ordayim gorusmek uzere dostlar 07 88
Teşekkür ederim kardeşim.. Güzel bir buluşma bizi bekliyor..
-
01 Haziran 2015, 09:41
Kaza, bela olmazsa orada olacağım
-
01 Haziran 2015, 12:02
Nasipse gelecem arkadaşlar.
-
01 Haziran 2015, 12:03
Şaka Makineleri denilen soytarı tayfası aranıza katılmak isterse hepsini pırasayla dövün
-
01 Haziran 2015, 12:09
Biz daha çok iki tekeri yere basan, grup sürüşlerine ve kurallarına uyacak, saygılı ve seviyeli bir grup olmak istiyoruz.. Dileyen herkes bu söylediklerim dahilinde katılabilir..
Şaka makinelerini biliyorsanız sizde Antalya bağlantılısınız sanırım hocam..
-
01 Haziran 2015, 12:16
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
01 Haziran 2015, 12:32
En güzel askerlik böylesi olsa gerek..
Yolunuz düşerse her zaman bekleriz.. Tekeriniz düz bassın..
-
01 Haziran 2015, 12:45
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
En güzel askerlik böylesi olsa gerek..
Yolunuz düşerse her zaman bekleriz.. Tekeriniz düz bassın..
Çok teşekkür ederim sağolun.
Kısmet olursa elbet karşılaşırız.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
01 Haziran 2015, 14:08
Bende gelmeye çalışacağım
-
01 Haziran 2015, 20:47
şükür vallaha ya bende ordayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)