31 Mayıs Pazar Riva-Şile yolu Chopper Gezisi (OwlCruiser'ın Katılımıyla)
Reklamlar
-
Güncel Listemiz
@BlackGhost
@barisilgas + 1 motorcu arkadaşı ile gelecek
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@Deltaeagle
@ilker a.
@1rebel
@necipalperen
@protoss46
@owlcruiser
@helmettolga
@Olcay Avşar
31 mayıs gezisi listesine dahil edilmiştir.Katılımların devamını bekliyoruz.
Reklamlar
-
Selam millet bir aksilik olmassa bende 4.Leventten geleceğim cbr 125 ile.
-
@sfmetaladam ekledim senide..
Güncel Gezi Listemiz
@BlackGhost
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@Deltaeagle
@ilker a.
@1rebel
@necipalperen
@protoss46
@sfmetaladam
@owlcruiser
@helmettolga
@Olcay Avşar
31 mayıs gezisi listesine dahil edilmiştir.Katılımların devamını bekliyoruz.
-
Benim artçım da olacak, bana da sürpriz oldu
Pazar sabahı 10:30'da Mecidiyeköy Cevahir AVM önünde görüşmek üzere
ilker AVCI
-
ilker a. adlı üyeden alıntı
Benim artçım da olacak, bana da sürpriz oldu
Pazar sabahı 10:30'da Mecidiyeköy Cevahir AVM önünde görüşmek üzere
ilker AVCI
Cevahirden sonraki köprü rotanız nedir acaba yolda buluşsak.
-
Ben de Bahçeşehirden geliyorum bu taraflardan gelen varsa haberleşelim.Direk temden Kavacığa geçicem.
-
@sfmetaladam
Valla rotayı ben de bilmiyorum ama ikinci köprüden kavacığa geçeriz demişti bir arkadaş.
Onu diyen arkadaş gelirse onu takip ederiz, gelmezse biz kendimiz yeni bir rota çizeriz
-
ilker a. adlı üyeden alıntı
@sfmetaladam
Valla rotayı ben de bilmiyorum ama ikinci köprüden kavacığa geçeriz demişti bir arkadaş.
Onu diyen arkadaş gelirse onu takip ederiz, gelmezse biz kendimiz yeni bir rota çizeriz
Peki.
Akşamdan belirlemekte fayda var bence.
-
Cevahirde toplandiktan sonra 10.30da hareket edilip fsm uzerinden kavaciga gecis yapilacak. Kavaciga gecisteki rotayi yapabilirsem paylasmaya calisicam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Evet cevahir - kavacik ici rota bilgisi buyrun https://goo.gl/maps/cAqb1
-
evet arkadşalar ,an itibari ile gelecek olan arkadaşlarımızın isimleri şu şekilde oldu;
@BlackGhost
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@Deltaeagle
@ilker a. + artçı arkadaşı ile gelecek
@1rebel
@necipalperen
@protoss46
@sfmetaladam
@owlcruiser
@helmettolga
@Olcay Avşar
1 hafta boyunca gezi başlığımıza ilgi gösteren ve katılım sağlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Yarın için son anda gelmek isteyenler olur ise de kavacıkdan kalkış saatimiz 12:00 olacakdır kendilerini ona göre ayarlamaya çalışsınlar.
Umarım keyifli ve güzel bir gezi sürüşü yaparız Allah'dan kaza bela gelmez ise.
Yarın görüşmek üzere arkadaşlar.
---------------------------------------------------
https://goo.gl/maps/6vXyx
Riva - Şile gezimizin yol rotasını yukarıdaki linkden bakabilirsiniz.
-
barisilgas adlı üyeden alıntı
Cevahirde toplandiktan sonra 10.30da hareket edilip fsm uzerinden kavaciga gecis yapilacak. Kavaciga gecisteki rotayi yapabilirsem paylasmaya calisicam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Evet cevahir - kavacik ici rota bilgisi buyrun
https://goo.gl/maps/cAqb1
Dostum yaptığın rota açılmıyor yada ben tabletten baktığım için hata veriyor bilgin olsun.
-
sfmetaladam adlı üyeden alıntı
Dostum yaptığın rota açılmıyor yada ben tabletten baktığım için hata veriyor bilgin olsun.
Bilgisayardan denermisin. Ben hem pc tem telden baktim herhangi bir sıkıntı yok. Duzgun bir sekilde goruntuleniyor. Sanirim senin tabletten kaynakli. Surum farkindan olabilir.
-
barisilgas adlı üyeden alıntı
Bilgisayardan denermisin. Ben hem pc tem telden baktim herhangi bir sıkıntı yok. Duzgun bir sekilde goruntuleniyor. Sanirim senin tabletten kaynakli. Surum farkindan olabilir.
Şu an bilgisayarı açmak hiç içimden gelmiyor
Cevahir biraz ters oluyor bana ama sabahki ruh halim iyi olursa gelirim olmadı fsm gişeleri geçince sağda beklerim gören olursa dursun cbr 125 Repsol motorum.
-
sfmetaladam adlı üyeden alıntı
Şu an bilgisayarı açmak hiç içimden gelmiyor
Cevahir biraz ters oluyor bana ama sabahki ruh halim iyi olursa gelirim olmadı fsm gişeleri geçince sağda beklerim gören olursa dursun
cbr 125 Repsol motorum.
Tamamdir. En kotu giselerden 5 sl 200 2 msx125 1 gs650 1 mt09 arka arkaya gectigini gorursen takilirsin ^^
-
Herkeze selamlar arkadaşlar.
hafta boyunca süren serin ve yer yer yağışlı havalardan sonra çok güzel bir pazar günü ile uyanmak keyif verdi açıkçası
hazırlıklarımı yapıp 1 saat sonra yola koyuluyorum Allah nasip ederse inşallah.Herkez acele edipde sıkıntıya düşmesin,kalkış saatimiz 12:00 olacağı için ona göre kendizini ayarlayın,son anda gelmek isteyen arkadaşlarımızda bu saate göre direkt olara kavacığa geçebilirler.
Kavacık sapağından girdikden sonra yaklaşık 500m ileride yuvarlak göbek göreceksiniz.Orada uygun bir noktada toplanıp rivaya ilerleyeceğiz.O bölgede benzin istasyonuda var,ihtiyaçlarınız olur ise oradan temin edebilirsiniz.
O vakte kadar görüşmek dileği ile..
-
BlackGhost adlı üyeden alıntı
Herkeze selamlar arkadaşlar.
hafta boyunca süren serin ve yer yer yağışlı havalardan sonra çok güzel bir pazar günü ile uyanmak keyif verdi açıkçası
hazırlıklarımı yapıp 1 saat sonra yola koyuluyorum Allah nasip ederse inşallah.Herkez acele edipde sıkıntıya düşmesin,kalkış saatimiz 12:00 olacağı için ona göre kendizini ayarlayın,son anda gelmek isteyen arkadaşlarımızda bu saate göre direkt olara kavacığa geçebilirler.
Kavacık sapağından girdikden sonra yaklaşık 500m ileride yuvarlak göbek göreceksiniz.Orada uygun bir noktada toplanıp rivaya ilerleyeceğiz.O bölgede benzin istasyonuda var,ihtiyaçlarınız olur ise oradan temin edebilirsiniz.
O vakte kadar görüşmek dileği ile..
Bende orda olacagim allahın izniyle benzin istasyonun yanindaki pastanede.
-
12 de yola çıktık. Şu anda Riva da çay iciyoruz. Yaklaşık 30 a yakın bir katılım var. En güzeli de bu kadar chopper görünce herkesin arablar da dahil bize selam vermesi oluyor.
-
necipalperen adlı üyeden alıntı
12 de yola çıktık. Şu anda Riva da çay iciyoruz. Yaklaşık 30 a yakın bir katılım var. En güzeli de bu kadar chopper görünce herkesin arablar da dahil bize selam vermesi oluyor.
Daha benzinci çıkışı hareketlenen gruba bakmayan yoktu zaten
-
Sileye geçerken bir karışıklık oldu 2 ye bolunduk bir benzinlikte durduk arkadaki grubu bekliyoruz. Evet benzinlik çıkışı olsun Riva olsun baya bi dikkat çekiyoruz
-
31 Mayıs 2015, 17:40
Face e gozlemecideki resmi ekledim. Asl.volkan benim facebook. Onu ekleyip herkes kendini taglerse resme kontakta kalabiliriz face uzerinden de. Resimler videolar icin vs.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)