31 Mayıs Pazar Riva-Şile yolu Chopper Gezisi (OwlCruiser'ın Katılımıyla)
Reklamlar
-
arkadaşlar bu gün lastikleri değiştirdim michlen city grip aldım 2 tane. fabrika lastikleri 250 km yol yaptı lastikçide bıraktım. eğer isteyen varsa pazartesiye kadar bekleticek sonra çöpe atıcak. iyi bir lastik değil ıslak zeminde çok kayıyor. kuru zemindede güven vermiyor. yinede isteyen varsa hediye olarak verebilirm. lastikçinin adresini veririm gidip alabilir. saygılar....
Reklamlar
-
Güncel Listemiz
@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@YouSuffer
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@coffe + Artçısı ile
@Deltaeagle
@ilker a.
@1rebel
@owlcruiser
@helmettolga
31 mayıs gezisi listesine dahil edilmiştir.Katılımların devamını bekliyoruz.
-
mesut81 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu gün lastikleri değiştirdim michlen city grip aldım 2 tane. fabrika lastikleri 250 km yol yaptı lastikçide bıraktım. eğer isteyen varsa pazartesiye kadar bekleticek sonra çöpe atıcak. iyi bir lastik değil ıslak zeminde çok kayıyor. kuru zemindede güven vermiyor. yinede isteyen varsa hediye olarak verebilirm. lastikçinin adresini veririm gidip alabilir. saygılar....
Hayırlı olsun, güle güle kullan. İlk 250 km fazla yatırma yok, hatırlatmışlardır sanırım. lastikle ilgili görüşlerini diğer başlıkta paylaşırsan bu konuda arayışta olan arkadaşlarımıza da faydamız olur
-
Ben gelmiyorum. Hepinize iyi geziler / eğlenceler :-)
-
Güncel Listemiz
@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@YouSuffer
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@Deltaeagle
@ilker a.
@1rebel
@owlcruiser
@helmettolga
-
Benide çıkarmanız gerekicek malesef c.tesiki pist etkinliğinden sonra pazar şile rivaya gelemiyeceğim başka etkinliklere artık
-
Güncel Listemiz
@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@Deltaeagle
@ilker a.
@1rebel
@owlcruiser
@helmettolga
-
herkese merhaba,
ctesi ben motoru(mondial KT 150) 3bin bakımına götürcem. kısmetse ben de gelmek istiyorum. ekipmanım tam. (dizlik mont eldiven kask)
yanımıza ne alalım? daha önce böyle bir tura çıkan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? (su, aspirin, yedek tshirt vs vs)
-
@necipalperen;
Rota ve mesafe olarak oldukça mütevazi bir gezi olacak, özel bir hazırlığa gerek yok, yol boyunca su ihtiyacını karşılayacak bol mekan var. Motorunuz hazır olsun yeter aspirin ve t-shirt yedeği benim hep yanımdadır zaten.
-
aspirin ne işe yarıyor yaw
-
Aspirini bilmem de bir ağrı kesiciyi cebine atmak faydalıdır.
Ne zaman başının ağrıyacağı belli olmaz.
-
ya 1-2 blogda okudum da yeni yanınıza aspirin alın mutlaka diyorlar.
pazar 11de kavacıktayım inşallah.
-
-
Güncel Listemiz
@BlackGhost
@barisilgas + 1 motorcu arkadaşı ile gelecek
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@Deltaeagle
@ilker a.
@1rebel
@necipalperen
@owlcruiser
@helmettolga
-
24 saat kaldığı için heyecanlanan bir tek ben miyim?
-
Süper Moderatör
kirklareli gezim iptal olacak sanirim, ben de gelebilirim.
ha bir de seyi merak ettim, bu bi isim verip (mobilim, goremiyorum basligin devamini) onun katılımıyla yazmışsınız ya.
ben onu bir motor grubu filan sanmıştım, şahıs miymis o
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
kirklareli gezim iptal olacak sanirim, ben de gelebilirim.
ha bir de seyi merak ettim, bu bi isim verip (mobilim, goremiyorum basligin devamini) onun katılımıyla yazmışsınız ya.
ben onu bir motor grubu filan sanmıştım, şahıs miymis o
Owlcruiser'dan bahsediyorsan bir şahıs evet
youtube kanalı var: https://www.youtube.com/watch?v=ElMx707Al4g
superlight200 kullanıcısı bir çok kişiye superlight 200 alması için önayak olmuş biri olduğu için değerli bir abi
-
owlcruiser kendi youtube kanalı olan değerli bir arkadaşımız,bu başlığımızıda 6-7 aydan beri bir hayli büyüttük ve bunuda bir gezi düzenleyerek pekiştirmek istedik.Sağolsun owlcruiser kardeşimde kırmadı bizi bu etkinliğimize katılmaya karar verdi.Elbette farklı motorları olupda bizim makineleri merak eden yada geçiş yapmak isteyenler içinde birebir görmek adına güzel bir gezi etkinliği olacakdır.
Değerli moderatörüm seninde ismini yazıyorum öyleyse,katılımın bize mutluluk verir.
-
Siteye üye olur olmaz bunu görmek güzel olmuştu. Arkadaşım listeye yazmış zaten beni, umarım bir aksilik olmaz, olsa da bu forum buluşmaları tanışmaları çok güzel olduğu için insan aksiliği görmüyor
Yarın görüşmek üzere..
-
Benide yazın arkadaşlar. Kavacik ta oturuyorum. Motorum mt 09
maksat gezip tanışmak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)