yav kanka sabahın köründe geliyomuşun...neyse bakarız bi çaresine...
yav kanka sabahın köründe geliyomuşun...neyse bakarız bi çaresine...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya ben saat 1 kadar gezerim akrabalar falan var ondan sonra ordayım
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Allah razı olsun kankam...cardoso adlı üyeden alıntı
yok valla lan...şakaydı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Gidelim yaa
fb yi hemde bizim stadın üstüne yazmışın bide bana gel diosun...
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
...
GÜNCELLL bekleriz arkadaşa pinpon öretecem
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ya saat çok erken değil mi?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
lespocum ilerleyen saatlerde bekliyoruz..sevgiler...
sen istediğin zaman gel, biz 13:00 'da buluşuyoruz diyosun yani?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
paşa gönlün bilir dostum...
ben denizliden geliyom yaaa siz ordasınız yaaaa metehan kanka böyle birsey yapacak gelmiyecem haaaa
mete_han kanka gel sen denizliye yerleş
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
tavsiyelere hiç açık değilsiniz anlaşılan.
nedir bu tutum anlamadım. böyle dediğim dedik olmaz ki!
sadece bir öneriydi benimkisi, sabahtan akşama kadar langırt oynamak gondola binmek pek cazip gelmedi açıkcası.
daha farklı bir plan yapılmış olsaydı daha fazla rağbet görebilirdi.
bu karar hep birlikte verildiyse saygı duyarım.
ama sizin de benim düşünceme saygı duymanız gerekirdi.
iyi eğlenceler.
abi zevk meselesi bu...kimseye zorla gel diyemezsinki..kendi çapımızda takılırız...
lespaul anlamadım abi...ne fikir sundun...sadece saatle alakalı erken demiştin...başka takıldığın bişey varsa söyle düzeltelim...
saat bence erken, biraz daha geç olsaydı o zaman daha zevkli olabilirdi.
çünkü öğlen 1de bişeyler oynamaya başlayıp ne kadar devam edilebilir ki? bu benim düşüncem tabi.
Savaş abide demişti ya...o zaman saati 2 yada 3 e mi alsak...millet kafasına göre takılsın abicim...canı sıkılan ayrılır zaten...sen kaç öneriyosun...
abi aslında bu akşam kaça kadar takılacağımıza bağlı veya ortalama kaç saat takılacağımıza bağlı.
atıyorum 4 saat takılacaksak, akşam 22:00'da ayrılacaksan saat 18:00 de buluşmamız uygun olur. bu bir örnek.
geziyi organize eden sensin bişeyler düşün abicim ne bilim
mesela 4 saat takılmak yeter de artar bence. akşam 8 ya da dokuz gibi ayrılacaksak da, o zaman akşam 4 veya 5 gibi bulumak uygun olur.
4 saat yeter de artar derken yanlış anlaşılmasın, MT ile bütün günümü geçiririm ama oyun oynamak için 4 saat civarı yeter gibi
bir de şöyle birşey olabilir, bowling turnuvası gibi bişey yapılabilir. Sinanpaşa Pasajının en alt katında güzel bir bowling salonu var. ayrıca langırt, atari gibi başka oyunlar da var. ama asıl olarak orası bowling salonu. 21 nisanda sanırım böyle bir bowling turnuvası yapılmıştı. yine benzer birşey yapılabilir.
ben karışmak istemiyorum metehan abi, fikir vermek için söyledim.
senin gezin abi, karışmak bana düşmez.
sadece fikirlerimi söylemek istedim.
bowlıngde demiştim okumadın galiba dostum...abicim benim organizasyonum diye bişey düşünmedim...saati biraz ileri alırız...no problema...ama serbest olsun istedim...isteyen istediği yere gitsin hesabı...serbest alan...gelen buyursun gelsin abi maksat...masa tenisi patlatmak...saat konusunu size bırakayım o zaman...mete_han adlı üyeden alıntı
yok abi okumuştum onu zaten, o iyi diye söyledim tekrar.
aktivite güzel zaten, benim ifadem sadece saat konusunda.
tamam o zaman.
ben gelemiyecem
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)