Ankara da Tanışma buluşması
Reklamlar
-
Evet Arkadaşlar ankara da tanışma buluşması düzenleyelim diyoruz. Göksu Olarak düşündük yarın için katılabilecekler veya başka önerisi olanlar gelsinler? Mesela başka bir yerde olabilir denilebilir veya saat konusunda öneriler olabilir. Hadi yaz gelirken tanışıp gazlayalım sağ sola.
Reklamlar
-
Ben pencereden el sallarım size
-
uyanabilirsem geliyim
-
-
artacağa benzemiyor
-
-
uzak değilsen gene gel
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
bu gündemi yattı
-
Önümüzdeki h.sonu olabilir
-
Ben hafta içi gelebilirim haftasonları çalışıyorum malesef
-
hataiçi akşam çay içebiliriz şimdi 4 kişi motorlu bir artçı mı oldu ? serhat ne taraftasın sen ben alayım seni ?
-
hafta içimi hafta sonumuolcak
-
benim için hiç farketmez yeter ki katılım olsun biraz.
-
Mesajı daha yeni görüyorum. Önceden görseydim pazar günü gelirdim. Buluşma oldu mu? Olmadıysa önümüzdeki haftasonu gelebilirim.
-
evural adlı üyeden alıntı
Mesajı daha yeni görüyorum. Önceden görseydim pazar günü gelirdim. Buluşma oldu mu? Olmadıysa önümüzdeki haftasonu gelebilirim.
Böyle bir şeye cumartesi karar verdik pazar hem hava çok kötüydü hemde 2 kişiydik. Buluşma olmadı, haftasonu hafta içi kısmına da henüz karar veremedik. Organizasyon yapım aşamasında henüz.
-
batıkentten balgata kadar etkinlik olursa iştirak edebilirim 08.30-09.00 arası
-
batıkentte oturuyorum. bende etkinlik olursa gelebilirim. haftasonu olursa daha makbule geçer
-
Yer, gün ve saat uygun olursa bende katılabilirim arkadaşlar. Keçiören den gelicem.
-
Selam arkadaşlar beni de yazın
Ankara Yapracıktayım iş yerim Eskişehir yolunda her gün gidip geliyorum.
Hafta içi hafta sonu gelebilirim.
-
Süper artık saymayı bıraktım yeterli sayı çıkıyor galiba. Pazar günü yapalım buluşmayı o zaman. Tabi birde saat belirlersek süper olur.
-
erken olmasın kesinlkle 13.00 14.00 öğleden sonra olsun, herkese uygun olursa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)