Ankara da Tanışma buluşması
Reklamlar
-
obarey adlı üyeden alıntı
erken olmasın kesinlkle 13.00 14.00 öğleden sonra olsun, herkese uygun olursa...
kesinlikle pazar günü hava güzel olursa herkes gündüz gazlar zaten. Bu bir tanışma toplantısı olduğuna göre havanın kararmasına yakın saatlerde olsa, daha iyi gibi olur sanki.
Reklamlar
-
Ben de gelebilirim bir aksilik olmazsa.
Haberi olmayan Ankaralı motorcular için haber vereyim;
Cuma günü Hacettepe Üniversitesi'nde Altın elbiseli adam söyleşisi var.
Cumartesi de Bilkent Üniversitesi'nde gymkana etkinliği var.
-
slyman_b adlı üyeden alıntı
Ben de gelebilirim bir aksilik olmazsa.
Haberi olmayan Ankaralı motorcular için haber vereyim;
Cuma günü Hacettepe Üniversitesi'nde Altın elbiseli adam söyleşisi var.
Cumartesi de Bilkent Üniversitesi'nde gymkana etkinliği var.
Cumartesi Bilkent'teki GYMKHANA'ya gidicem büyük ihtimal. Gidecek olanlarla orada buluşabiliriz. Bu arada program hakkında bilgi bulamadım. Detaylı bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.
-
oldjack pazar buluşmaya gelsem motosiklet sürmeyi biraz gösterebilir misin forumda moto sohbete konu açtım ama pek cevap gelmedi. Sana yazayım dedim:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
Oldjack adlı üyeden alıntı
Süper artık saymayı bıraktım yeterli sayı çıkıyor galiba. Pazar günü yapalım buluşmayı o zaman. Tabi birde saat belirlersek süper olur.
oldjack pazar buluşmaya gelsem motosiklet sürmeyi biraz gösterebilir misin forumda moto sohbete konu açtım ama pek cevap gelmedi. Sana yazayım dedim:
-
ysf_sglm adlı üyeden alıntı
oldjack pazar buluşmaya gelsem motosiklet sürmeyi biraz gösterebilir misin
forumda moto sohbete konu açtım ama pek cevap gelmedi. Sana yazayım dedim:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
sakin ol panik yapma cevaplar gelecektir. Ben sonuçta motosiklet eğitmeni değilim. Eğtim düşünürsen( ankara da hiç eğtim almadım) eğtim verenler duymuştum. senin için sorar soruşturur yardımcı olurum.
-
evural adlı üyeden alıntı
Cumartesi Bilkent'teki GYMKHANA'ya gidicem büyük ihtimal. Gidecek olanlarla orada buluşabiliriz. Bu arada program hakkında bilgi bulamadım. Detaylı bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.
Saat 11'de başlayacak facebookta riders of bilkent grubundan bakabilirsiniz.
" Koş gölge yele, bize hızın gerçek anlamını göster! "
-
-
Neye karar verdiniz şimdi?? Cumartesi mi pazarmı. Cumarteside uygun olur bana ama herkese uygun olurmu bilemem. Hatta sabahtanda olur. Kahvaltı yaparız. Haftasonu gündüz heleki pazar günü göksuda yer bulunmaz diye düşünüyorum.
-
hakanens adlı üyeden alıntı
Neye karar verdiniz şimdi?? Cumartesi mi pazarmı. Cumarteside uygun olur bana ama herkese uygun olurmu bilemem. Hatta sabahtanda olur. Kahvaltı yaparız. Haftasonu gündüz heleki pazar günü göksuda yer bulunmaz diye düşünüyorum.
yeni başlık açtım ama henüz onaylanmadı.
https://www.facebook.com/events/1439689399678817/
-
cumartesi de olabilir ama acilen netleştirmek lazım beyler...
bu arada eğitimi soran bir arkadaş olmuş ulusan motor u arayabilir.
-
cumartesi de olabilir ama acilen netleştirmek lazım beyler...
bu arada eğitimi soran bir arkadaş olmuş ulusan motor u arayabilir.
https://www.facebook.com/events/1439689399678817/
-
-
erken olmasın kesinlkle 13.00 14.00 öğleden sonra olsun, herkese uygun olursa...
Pazar
17:00
Göksu Park yazıyor.
-
Eyvallah inşallah oradayım.
-
Hem pazar hem geç hem cumartesi hem sabah
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
Gelen gelir artık. Çoğunluk ne istiyorsa.
-
Hem pazar hem geç
hem cumartesi hem sabah
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
Gelen gelir artık. Çoğunluk ne istiyorsa.
abi cumartesi sabah çalışıyoruz. Yanlış anlaşılmasın. Geç olma sebebi de gündüz insanlar biraz gazlar motoruna bakım yapar işini halleder vs.
-
Biraz daha erken saate alınırsa daha iyi olur bence
-
Oldjack adlı üyeden alıntı
abi cumartesi sabah çalışıyoruz. Yanlış anlaşılmasın. Geç olma sebebi de gündüz insanlar biraz gazlar motoruna bakım yapar işini halleder vs.
Estağfurullah Oldjack. O kişi gündüz tek başına gazlayacağına beraber gazlamış olur işte. Ertesi günü iş ya da okul saat geç olacağı için kısıtlanmış gibi olacak.
Neyse artık bu şekilde ayarlandıysa bu şekil olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
Gelemezsem kusuruma bakmayın. Pazar günlerini sevmiyorum pek. Hele geç saatlerini hiç sevmiyorum. Çünki ertesi günü pazar ertesi
-
Estağfurullah Oldjack. O kişi gündüz tek başına gazlayacağına beraber gazlamış olur işte. Ertesi günü iş ya da okul saat geç olacağı için kısıtlanmış gibi olacak.
Neyse artık bu şekilde ayarlandıysa bu şekil olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
Gelemezsem kusuruma bakmayın. Pazar günlerini sevmiyorum pek. Hele geç saatlerini hiç sevmiyorum. Çünki ertesi günü pazar ertesi
Hani bu bir gazlama organizasyonu değilde tanışalım görüşelim etkinliği biraz daha. Bişeyler içip biraz sohbet durumu eğer herkese uygunsa saati daha erkene çekebiliriz.
-
Tamam neye karar verirseniz ben yine girer son duruma bi bakarım kısmet olursa görüşürüz inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)