[izmir] grubu
27 mayıs cumartesi akşamı saat 18.00 da soğukkuyu türk petrolde buluşarak foçadaki polen tatil köyüne hareket etme fikri ve talebi var katılmak isteyen tüm arkadaşların belirlenen saat ve yerde olması dileğiyle
[izmir] grubu
27 mayıs cumartesi akşamı saat 18.00 da soğukkuyu türk petrolde buluşarak foçadaki polen tatil köyüne hareket etme fikri ve talebi var katılmak isteyen tüm arkadaşların belirlenen saat ve yerde olması dileğiyle
arkadaşlar polen hakkında sizlere biraz bilgi vereyim.
tek katlı evler, odalarda sıcak su, buzdolabı, evlerin önünde çim ve hemen deniz.
Ev fiyatı 30,00 YTL. bir evde dört kişi kalabiliyor,iki odalı.Kişi başı 7,50 YTL. ye düşüyor.Yiyeceğimizi kendimiz alıp orada yapabiliriz.Çok güzel bir ortam....Katılım için topik'e bilgi verin.
Sevgilerimle,
iyi eğlenceler .belki yolcu etmeye gelebilirim.0533 591 60 23 kuvva beni çaldırırmısın.tel no yok ta
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
Hadi arkadaşlar...yüzmeye,foçanın derinliklerinde dalmaya,balık tutmaya,gün batımında şarap evinde şarkılar söylemeye...mangal partisine ve mehtap turuna..hepberaber yeni ve güzel anılar yaşamaya varmısınız..
Şiiri,türküyü,maviyi ve yeşili sizlerle paylaşmak çok güzel.
tabikide varım buluşma yerini bilmiyorum ama sora sora bulurum
benimle kontak kurarsın dostum.slient rider adlı üyeden alıntı
Abi Duruma Bakilirsa Bu Gezi De Bomba Gececek Anlasilan Bende Sizi Yanliz Birakmiyacagim
Ben Arkanizdan Yetisirim Siz Hic Merak Etmeyin
tamam abim eywallah akşam egeknn 'nın motoru görmeye gelicez orda bi tarif alırım
Kuzen Sen Mesai Satleri Icinde Utanmiyon Mu Netlerde Sorf Yapmaya
Eee haydi arkadaşlar, geliyorsunuz diymi ben gidiyorum da.
Kartlarınız geldi yeni arkadaşlara dağıtıcam ona göre . Kartçı başı olduk çıktık yaaaa..
arkadaşlar finallerm war ne acı birşey ya bu sıcakta siz denizde ben masa başında şu polen in bol bol resmlerini çekermisinz arkadaşlar merak ettim iyi eğlenceler şimdiden
Ride your way
Apachee,sensiz olmaz tabiki davullar da hazır...
Marcooo..Apv41..hızlı levo ve kız arkadaşı..Macigooo..Mr cool..nerelerdesinizz.wallace..Natali sedat..hadi topiğe..Bahti nerelerdesiniz...
güncel tutalım..sevgiler saygılar bizden
artcı olarak gelirim + yol masrafını bölüşerek tabiii ayrıca ben balık tutma hastasıyımdır olta getircem isteyen arkadaş varsa seve seve ayarlarımm ayrıca kuvva abi zeybek oynuyacağız deme ?? ben soğukkuyu türkpetrol neresi bilmiyorumm?? tarif edermisniz
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
evi ocağı batırdık bakacağız bakalım bir şeyler yoksa size iyi eğlenceler pazar belki sizi dönüş yolunda el sallayarak karşılayabilirim yolunuz açık neşeniz bol olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
artçısı olmayan arkadaşlar lütfen burak arkadaşımıza yardımcı olalım.bur-k@bilişim adlı üyeden alıntı
ilgin için tşk ederim... ama böyle olmayacak benim en kısa zamanda motorumu yaptırmam lazımkuvva adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
başlıkla içerik çok uyumlu olmuş.. kazasız belasız toplanmalar.. izmir Mt ye slm..
CBR 600F Honda,
Size iyi eğlenceler...İnanın bu sefer gelmeyi çok istiyodum ve büyük ihtimal de gelecektim ama az önce hiç beklenmedik bi problemle karşı karşıya kaldık hafta sonu 2 günde çalışmak zorundayım Size tekrar tekrar iyi eğlenceler,bize bol bol foto çekin en azından bi nebze olsun kendimizi oradaymış gibi hissedelim
Forrap,seni çok özledik canım arkadaşım kendine iyi bak..başka bir gezide buluşmak dileğiyle sevgi ve saygı bizden..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)