[İstanbul] Sezon Açılış Buluşması 25/04/2015 cumartesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bi sorun olmazsa oradayım ben
-
Oradayız insallah. Avrupa yakasından geleckeler için bir nokta belirleyip toplu geçiş yapabiliriz. Bu konu ile ilgilenenler bana ulaşabilir.
-
Bi aksilik olmazsa ben de ordayım inşallah. Yeri tam bilmiyorum ama buluruz herhalde
-
Super Moderator
-
Bende geleceğim terslik olmazsa
-
Bende ordayım broooklyn
-
O zaman forumda ki arkadaşlar ile tanışmak için büyük fırsat, oradayım inşallah
-
caddebostan sahili bende bilmiyorum avrupa yakasında yada kadıköyde felan bulusup gitsek güzel olur
-
Beylikdüzü'nden metrobüsle gelsem nasıl olur acaba Zannetmiyorum ehliyetsiz motoru alıp okadar yolu gelebileceğimi de
-
orda bulunmaya çalışacağım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
caddebostan sahili bende bilmiyorum avrupa yakasında yada kadıköyde felan bulusup gitsek güzel olur
K4NuNi adlı üyeden alıntı
Bi aksilik olmazsa ben de ordayım inşallah. Yeri tam bilmiyorum ama buluruz herhalde
Avrupa Yakası'ndan gelecek arkadaşları veya Caddebostan'ı bilmeyen arkadaşları buluşma saatinden yarım saat önce Kadıköy Haldun Taner Tiyatrosu önünde (Karaköy-Eminönü Vapur İskelesi'nin arkası) karşılayıp buluşma noktasına kadar takip etmelerini sağlayabilirim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Avrupa Yakası'ndan gelecek arkadaşları veya Caddebostan'ı bilmeyen arkadaşları buluşma saatinden yarım saat önce Kadıköy Haldun Taner Tiyatrosu önünde (Karaköy-Eminönü Vapur İskelesi'nin arkası) karşılayıp buluşma noktasına kadar takip etmelerini sağlayabilirim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz.
Daha iyi olur. Ben Üsküdardayım, caddebostanı da biliyorum ama, burger king i kacırabilirim :D Haldun Taner'de buluşup gidersek daha iyi olur.
-
umarım hava güzel olur da kalabalık bi buluşma gerçekleştiririz
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
Beylikdüzü'nden metrobüsle gelsem nasıl olur acaba
Zannetmiyorum ehliyetsiz motoru alıp okadar yolu gelebileceğimi de
Beylikdüzü'nden gidecek varsa artcı olarakda eşlik edebilirim
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
-
Hava kararmadan, günün ışıklarıyla buluşsak daha iyiydi havalar güzelleşmişken, ama madem böyle dediniz, caddebostan'da görüşürüz.
-
Super Moderator
işten çıkıp geleceğim için avrupa yakası buluşma noktası yapamadım kusurumuza bakmayın
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
öm atarım cuma banada uygundur kadıköy iyi olur
-
anadolu olması bizim için iyi oldu
-
Buluşun bakalım, daha motoru teslim alamadık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)