Bu kadar mıyız arkadaşlar. Ben kalabalık olacak diye bekliyorum
Bu kadar mıyız arkadaşlar. Ben kalabalık olacak diye bekliyorum
Avrupa yakası için nerede bulusulur ona gore onu da yazsanız iyi olur
Kısmetse bende gelmek ve sizlerle tanışmak istiyorum. Görüşmek üzere.
Şimdiden katılacak arkadaşlara keyifli bir buluşma diliyorum
bir terslik olmaz ise 7gibi orda olmayı düşünüyorum...
Burger'in arkası yanlış bir tercih olabilir, motorları parketmeye yer bulamayabilirsiniz.
buluşmanın iceriği nedir ? biyerde oturmakmı gezmekmi yani caddebostana geldik e napcaz orda ?
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
herkese selamlar.bende gaziosmanpaşa dan nasipse gelicem. fakat amaç takılmak mı. gezmek mi. yeme içmek mi?
uzun bir zamandan sonra toplu gezmek iyi olur.
8'de nobetten cikiyorum. Bu seferde katilamicam😞😞😞
amacımız uzun zamandır görüşemediğimiz arkadaşlarımızla hasret gidermek sohbet etmek aramıza yeni katılanlarla tanışmak
isteyenler ister belturda ister burger king de yemeklerini yiyebilirler şu an için toplu bir sürüş düşünmüyoruz
Herkeş gelirse panda gelirse bende gelebilirim )
Yeri yurdu bilmeyenler için Avrupa Yakasında bir buluşma noktası belirleyebiliriz, mesela toplanmaya uygun olacak bir nokta olmalı bu. Bu konuda köprüye yakın bir yer tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Haliç köprüsünün altına inip Haliç Kongre Merkezi girişi toplanmak için uygun olabilir, Tekrar haliç kongre merkezinin içerisinden geçip e5 'e çıkar köprüye bağlanılabilir. Bu fikri destekleyen arkadaşlar olur ise, saat belirleyebiliriz.
Orda olmayı çok isterim umarım bir aksilik çıkmaz ve gelebilirim. Herkese saygılar
vaaay alper'im moderatörüm kısmet işlerimi ayarlar isem uğrarım yanına
Evet beyler az bi süre kaldı kimler geliyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)