ben arkamda iz bırakmam wallace sen merak etme .........
ben arkamda iz bırakmam wallace sen merak etme .........
Yine bi 30 saatlik çalışmadan çıktım.
6 saat sontaki toplantıyı kaçırmamak için ;
4 çalar saat, 1 cep telefonu. 1sabit telefonu, 2 komşuyu, 1 mahalle bakkalını kurdum.
Şimdi yatıyorum.Tek dileğim allah 6 saat koyun saydırmasın.
Arkadaşlar MT [İzmir]in demokratikliğine güvenerek; değişik,öğğğğ idare şekillerini çağrıştıran Rus ruleti oynayanları kınıyorum
ve benim oyunumu paylaşmak için açık davet veriyorum.
Haydi MT [İzmir] Moldovya ruleti oynamaya.
İddia ediyorum; biri kesin öldürürse , diğeri kesin yaşatır .
Ayrıca şu Tenten arkadaşın da satış ve pazarlamasını üstlendiği yaka kartı olayı varya,
yanlış kardeşlerim tamamiyle yanlış
İşte Bağdat'ta beklememin nedenlerinden biri daha
Bende MT tarafından İstanbul fuarında verilmiş, hatta yakama takılmış ,orijinal yaka kartı var.
Her ikisini de getireyim, aradaki 7 farkı hep beraber sayalım
Herkes göğüs kartlarını assın işte farkın ası, asılıyo buuu....
(Tenten'e özel not: Şaka, valla şaka , bak yine bi destan yazma....)
Sevgili, pek tabiki aynı zamanda sayın modum Kenan,
Yine sadece meraktan soruyorum.
Ayrıntılarını yazdığın toplantıda Sevilen var mı? yok mu?
Varsa neden? Yoksa kim içti?
Görüşmek üzere.....
toplantıda görüşürüz tüm mt.izmir mümkün olduğu kadar gelmeye çalışın lütfen
ya arkadaslar ya ben bu aksam gelemeıyecegım ya uzulerek bıldırırım bu gun benım dogum gunum ve hatun benım ıcın suprız yapıp taaaaa marmarısten bır gecelıgıne gelıyor bu aksamımı onunla gecırmezsem heralde vurur benı bana hak verecegınızı umuyorum hepınızı cok sevıyorum sımdıden ıyı eglenceler dılerım herkese..
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
levent kardeşim nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllara. sevgiyle kal şimdilik çiçek ve birayla idare et, sonra kutlarız
Levent kardesim iyi doğdun o zaman. Sana nice mutlu motorlu yıllar kardeşim.Sen keyfine bak görüşürüz
İyi ki varsın iyi ki doğdun levent..kız arkadaşınada selamlarımı yolluyorum..sana iyi eğlenceler,sevdiklerinle mutlu seneler diliyorum.
tenten35 abicim olsun önemli değil ben gönülden mt liyim yaka kartı olmasa da olur canın sağolsunTenTen35 adlı üyeden alıntı
nice yıllara iyiki doğdunleventkozcu adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
arkadaşlar özür gelmeyi çok istedim ama şirket arabasının radyatörü bozuktu 10 defa su koydum en sonunda radyatör kapağı fırladı kanar su yüzüme geldi 2 gündür evdeyim çok ciddi bişey yok aranızda olma isterdim iyi eğlenceler.
guzel dogum gunu msg lerı ceken herkese o guzel dıleklerın dolayı tesekkur edıyorum herkesten allah razı olsun herkese mutlu kazasız belasız gunler dılıyorum...
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
doğum gfününü kutlu olsun levent
bende olsam bende gelmezdim bundan güzel doğum günü hediyesimi olur
dostum nice mutlu senelere, sağlık ve huzur seninle olsun.
iyiki doğdun
:
mutlu yıllar
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
mutlu yıllar motorunla ve bizlerle tabii
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bende kutlıyayım bende .. Mutlu yıllar, iyi seneeler ..
levent mutlu yıllar sana;ben gelemedim kusura bakmayın.salı sabahı izmirden ayrıldım Aydın.denizli. muğla. bodrum.didim,kuşadası perşembe gecesi izmirdeydim.nete girmeye bile vakit bulamadım.
Akrep ablam ben sürüden ayrılmıyorum,ajan olarak gidip geleceğim sevgiler
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
tekrar dan hekese guzel dıleklerınden dolayı tesekkur edıyorum ınsallah hep beraber daha guzel daha mutlu gunlere allah hepımızı korusun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)