evet dostlar belgeler yavaş yavaş ekleniyor. hala yorgunluk üzerimde ama çok tatlı oldu. inciraltı kısmını çarşamba anlatın ama.
önce onur kardeşimize özel resimler. kimse bakmasın ama allah nazardan saklasın maşallah 41 kere maşallah.
şimdi sıra bizilerdeeee.
Erdinç cafeye vardık ve motorları park ettik.
acıkmıştık açık hava bol oksijen, atraksiyonlu bir yol macerası katmerleri ve ayranları beklemeye başladık.
beklemeye devam ettik, bekledik bekledik bekledik
ve ilk şanslı Marco abimiz oldu. ee sabrın sonu işte budur.
yedik ve doyduk, hoş ben yine aç kaldım ama neyse otlanmakta güzeldi.
sonra mayışmadan hazırlıklara başladık.
neyse daha bunlar başlangıç. ama ne eğlendik sabahlar olmasın be yaw. sincaplar bile kırdı cevizleri açtılar yanina da rakiyi off be yaw. şimdi benim derse girmem lazım bu muhabbetin üstüne öğrencilere ne anlatacam bilemem ama neyse. dersten sonra fotolara ve anılara devam.
neyse yedikten sonra sahile inip motor denemeleri yapalım dedik. yeni motor sahibi olacak insanlara pratik eğitim de verilir.
Saadet ablaya motor beğeniyoruz
Macigo yakıştı be abicim. "Take my breath away dı dınnnnn dı dınnnnnnn" Maverick, İceman
seni de zehirledik ama artçılıktan riderlığa terfi edeceksin birgün.
genel olarak güzel bir ortamda poz verelim dedik ama dayı izin vermedi.
gülbahcede herkes tanırmış onu ve DAYI ymış lakabı. bisikletiyle onuda çektik. Anladığım kadarıyla boş vakitlerinde sahilde resim çekilenlere Sanat yönetmenliği yapıyormuş.
Merkeze geri döndük ve Kuvva abimizi sohbette yakaladık
herkes birileriyle kaynaşmış bişeyler anlatıyor. Ne enerji be ama
arkada saklanmış ne konuşuyorlar acaba??? MT izmir Foto yakalar.
arka masada ise geyiklerin bini bi para. "Mahmut abi kapat kapat hayvan akıyoooo"
"Abi ne güzel bizim hiç sohbetimiz olmadı abiii" " Ananıda ben sattım kardeşini de satıcaaaam""
amanın o da ne dumanla kızılderililer haber mi gönderiyorlar yoksa yoksaaaaa
evet evet mangalmış ne koktu ama
eyvallah ustam
" yok be güzeli ne aldatması, yemekteyiz MT izmirle bak resmimi bile çekiyorlar valla güzelim bak istersen telefonu arkadaşlara vereyim" Levent kızmamışındır umarım
bucalılar sofraya yerleşmiş bilee.
bu ne aşk
maşallah maşallah
saadet abla başka anı yok anlatacağın değil mi? varsa ben bi kaskımı giyeyim, hatta millet protect falan ne varsa verin bana "yaralıyıııııım yaralıııııı"
masa sohbette, herkes yerleşiyor yine mi aç kalıcam yoksaaa
herkes yerleşiyor hemen benim de oturmam lazım
ya kaç kişiyiz biz. oturun da bi sayayım.
Magico aşkolsun beni beklememişsin. afiyet olsun neyse ki yerimi ayırmışsın eywallah
Hişşşt MT izmir Sağlığınıza
bayraksız yola çıkmayız abi
hala mı yiyonuz be yaw, sülalemi yediniz daha doymadınız
ama köftelerde güzeldi yani
e bu kadar yedik içtik sindirime yardımcı olmak lazım
güm güm de güm güm
dostum şaraplar için tekrar sağol ama bi daha fıçıyla alma istersen iç iç bitmedi yaaw
herkes coştukça costu
aaa oturmaya mı geldik
efelere fon lazım
o ne duruş be. tamam 10 numara efe gibi durmuşuz da o PEMBE BİleklİK bizi bozmuş. Pembeli efe mi olur be ayollll
abi hangi şişe bizimdi?
bazılarının uykusu geldi ama uyumadı
bazılarıysa uyudu
abicim bu ne lükstür, çadırın girişinde halı, paspas koysaydık
sabahlar olmasın
üsüdük mü
alooo teakkuza geçmişiz, saldırıyormuşuz aloooo uyanın uyanınnnnnn
marco abiden tanıdık bir sahne ama bu sefer kahvaltıda.
ekip uyandı ve yine sofraya oturdu. aslında sofrada uyusaydık daha iyi değil miydi?
kahve içmeye balıklıovaya gittik, keyfe bak keyfee
farkında mısınız, paso birşeyler yiyip içiyoruz
biraz da doğa. Ne resim çekmişim ama teknenin yanındaki kefali de yakalamışım vizorde. National Geographic de mi çalışsam acaba?
"Taşı sıksam suyunu çıkartırım be"
tekrar doğa, "Kısa kuyruk bize alıştı" " baba hangi kamera çekiyor"
harika olmuş, saim ellerine sağlık abicim. köpüklere dikkatinizi çekerim.
manzaraya bakmaktan yola bakamıyorum
ooo burası da çadır için çok uygunmuş gitsek mi acaba??
neyse sonunda evin önündeyim
evet sevgili MT izmir, çok güzel bir haftasonuydu, motofast e kaç bastık bilemiyorum ama çok eğlendik. daha bir sürü fotograf var elimde ama abicim koy koy bitmiyor yeter artık benim de bir canım var.
herkese teşekkürler, selamlar, saygılar