Izmir Regalciler Toplaniyoruzzzzzzzzzzzz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben de geliyorum.yanlız alternatif teklifim var.gezi yeri inciraltı değil de çiçekliköy tarafı olsun. hem biraz yol yaparız hem de güzel bir kahvaltı. rezervasyonu ben yaptırırım.gidince masamız hazır olur ve zengin bir kahvaltı yaparız. 7 ytl sadece.teklif var ısrar yok.hadi görüşler gelsin bakalım
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
Turlabo..ve diğer regalci arkadaşlarım..sizlere iyi eğlenceler diliyorum.kazasız belasız sürüşler..
Turlabo..sürüden ayrılanı kurt kapar..
-
Hadee toplanın 8 motoru geçin de görelim bakalım...
Şöleee gövgelerden de bi foto gönderirsiniz artık...
Regalin gövde gösterisi deriz...
Size bizim gövde gösterimizi hatırlatayım dedim...
Belki gaza gelirsiniz die....
İşte İstanbul R & R ' cileri....
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
İzmir... Ah izmir... Sezonu biz İstanbullular'dan çok daha önce açıp çok daha sonra kapatma şansınız var. Daha ne geziler yapacaksınız. İşin güzel tarafı o güzel gezilerin o güzel fotoğraflarını bizlerle paylaşıp hepimize İzmir tadında görsel zevkler yaşatacak olmanız. Hevesle bekliyoruz.
-
yaw ama burdaki bütün motorların hepsi aynı sanki, ben annamadım ..
-
ha ha ha g.w.s abim kaç motor dedin sekizmi ha ha ha sayıyı söYLEMİCEM resimlerde zaten görürsün. YORUMSUZ..............
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler