İzmirde Ücretsiz Teori Egitimi LS2 Kask ve Reflektif Yelek Hediyeli.
Reklamlar
-
İstanbulda Eğitimi Rahmi Barutçudan dün aldık. Turing Klübü harika bir organizasyon yapmış.
Kask ve reflektörlü yelek için değil Rahmi hocanın anlattıklarından herkes büyülenmiş gibiydi.
Kimse soru sormaya çekinmedi hocamız en basit soruları bile çok detaylı ve uzun uzun cevapladı. cbfle gelen kurye arkadaşlarlar ve gs1200adv ile gelenlerde vardı.
Hatta bayan kullanıcılarda az değildi eğitime katılan kesinlikle kaçırmamanız önerilir. Faydası olacağına şüpheniz olmasın
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
cece89 adlı üyeden alıntı
İstanbulda Eğitimi Rahmi Barutçudan dün aldık. Turing Klübü harika bir organizasyon yapmış.
Kask ve reflektörlü yelek için değil Rahmi hocanın anlattıklarından herkes büyülenmiş gibiydi.
Kimse soru sormaya çekinmedi hocamız en basit soruları bile çok detaylı ve uzun uzun cevapladı. cbfle gelen kurye arkadaşlarlar ve gs1200adv ile gelenlerde vardı.
Hatta bayan kullanıcılarda az değildi eğitime katılan kesinlikle kaçırmamanız önerilir. Faydası olacağına şüpheniz olmasın
faydalı olacağına şüphe yok , özellikle de Rahmi Barutçu'dan eğitim alınacaksa..
1 ay çok uzun bir süre,sabırsızım bu eğitim hususunda, en kısa zamanda gerçekleşse harika olacak .
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
Aydın için bilgi var mı? Eğer Aydın'da olacaksa gidebilirim...
-
manofsteel adlı üyeden alıntı
Aydın için bilgi var mı? Eğer Aydın'da olacaksa gidebilirim...
Bence aydin izmire o kadarda uzak degil hem gezi olur sizin icin.
Fakat sms attim ama donus olmadi.Kurs gunu belli olunca mi haber verilecek hani bi onay mesaji falan olsa iyidi :D
-
merhaba...
izmir'de yapılacak sürüş eğitimi ile ilgili bir gelişme varmı acaba?
-
İzmir İl Temsilcisi
Arkadaslar numaraya artik mesaj atmayin sayi toplama islemi sona erdi ve dun listeyi olusturup gonderdik.
Tam tamina 240 kisi kadar olduk.
240 rakamini goz ardi edeceklerini sanmiyorum rahmi hoca olumlu konusuyor fakat son sòz tugrul beyin.
Bize dönmelerini bekliyoruz su dakikadan sonra.
-
Bekliyoruz.
Gelişmeleri buradan mı paylaşacaksınız. Burayı takip ediyorum zaten.
Birde modlara söyleyin de, ilk mesajınısı düzeltsinler, millet cevapları okumadan hala mesaj atabilir.
Aslında forumda mesaj düzenleme olsa iyi olacak.
-
İzmir İl Temsilcisi
Gelismeleri buradan yazacagim .
Duzenlemeleri biz yapacagiz merak etmeyin
-
hocam Balıkesir'de de baya motorcu arkadaş var, buraya da gelir mi acaba
-
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Arkadaslar numaraya artik mesaj atmayin sayi toplama islemi sona erdi ve dun listeyi olusturup gonderdik.
Tam tamina 240 kisi kadar olduk.
240 rakamini goz ardi edeceklerini sanmiyorum rahmi hoca olumlu konusuyor fakat son sòz tugrul beyin.
Bize dönmelerini bekliyoruz su dakikadan sonra.
Son durum nedir? Bir gelişme var mı hocam?
-
Bende şimdi mesaj attım sonra bi baktım taa bir ay önceki konuymuş
-
Oluvesede trene atlayıp gelsek
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Balikesir mt hallettsin
toparlayin gereken miktarda kişi sayisini, irtibata gecmeye calisin yetkili kimselerle..
Yoksa sizde çevre illerde olan egitimlere icabet edebilirsiniz, bizim gibi
siz hangi şehirden?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
siz hangi þehirden?
Denizli den katılacağım, ızmirdeki egitime.
-
Denizli den katılacağım, ızmirdeki egitime.
olursa tabi
bu arada istanbulda mart ayı için yeni kayıtlar alınmaya başlanmış
-
Bursa içinde böyle şeyler görürüz umarım
-
-
Ses seda yok..
Aynen, sizin sormanız sıkıntılı olacaksa biz de dürtebiliriz kanımca, organizasyonu düzenleyen abilerim?
-
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumunun yapmış oldugu 10.000 MOTO-KURYE PROJESİ seminerine katıldım çok faydalı bilgiler anlatılıyor Sn.Rahmi Barutçu nun atnlatmış oldugu bilgiler herzaman işinize yarayacaktır.
Verilen hediyeler ise çok güzel LS2 kask çok güzel,reflektif yelek ise gece sizin belli olmanızı çok sağlıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)