21 Mayıs Pazar B.Çekmece Gölü Sucuk Ekmek Partisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
abi bide daha sıcak oluyo ağzın yanıcak biliyosun ama dayanamıyosun yine bi ısırık alıyosun of ya nediyim.aaaa bi dakka ben daha önce bi kaç defa gittim oraya fotolarım var isterseniz koyayım siteye az buçuk bilmeyenlerin fikri olsun ne dersiniz ?
-
-
askerden mi kaçıcan... ne zaman gidiyon...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
FutureShock adlı üyeden alıntı
abi bide daha sıcak oluyo ağzın yanıcak biliyosun ama dayanamıyosun yine bi ısırık alıyosun of ya nediyim.aaaa bi dakka ben daha önce bi kaç defa gittim oraya fotolarım var isterseniz koyayım siteye az buçuk bilmeyenlerin fikri olsun ne dersiniz ?
tamam biz yeriz ama sen yeme sen biz yerken bizi izle azcık rejim yap yoksa zat 150 sapanca yolunda elinde kalcak
evet sucukların büyük bi bölümü bize kaldı kartal23 tolga yı öldürsen yemez artıkın
-
serkan79 adlı üyeden alıntı
tamam biz yeriz ama sen yeme sen biz yerken bizi izle azcık rejim yap yoksa zat 150 sapanca yolunda elinde kalcak
evet sucukların büyük bi bölümü bize kaldı kartal23 tolga yı öldürsen yemez artıkın
o sucuk ekmeğe bağlasan tutamazsın beni can boğazdan gelir yeyin garii
-
serkan79
abi yolu o biliyo gidince halletsek.. yada bir yere bağlasakta gözü önünde yesek...
yok yaawww neler yazıyorum... kıyamam ben arkadaşıma...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
seni bağlama işini cbr1000rr halleder looooo nurullah sen 49.5 kiloydun demi tolgayı bağlayabilcenmi
Kartal23 adlı üyeden alıntı
serkan79
abi yolu o biliyo gidince halletsek.. yada bir yere bağlasakta gözü önünde yesek...
yok yaawww neler yazıyorum... kıyamam ben arkadaşıma...
iyi madem öyle azar azar veririz
-
abi 5 ay önce filan o mekanda bi sucuk ekmek yapmıştık ben abatmıştım olayı 5 ay sucuk yiyemedim gerisi siz düşünün
-
sucuk ekmege gelll gelll sucuk ekmege motosıklet.net gellllll
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
-
serkan79 adlı üyeden alıntı
seni bağlama işini cbr1000rr halleder looooo nurullah sen 49.5 kiloydun demi tolgayı bağlayabilcenmi
ya abi iiki zayıfım heeee
bakmıosunuzki bana hiç askere gidicem hala aynı kiloyum bu arada 49.5 değilim tabi o kilo tek pazım
-
slm arkadaslar gecenlerde beer s toplantısına gelicem dedim ama malesef gelemedim nedeni saat 19 30 diye aklımda kalmıs iskeleye bı gıttım ne gelen var ne gıden utanmadan bırde soylendım megersem 6 30 mus ama bu seferkını kacırmıycam
-
-
-
dun aksam cok güldük keyıflı bır aksam gecırdık.....
veee sonunda sucuk partısı aklımıza yattı
pazar gununu iple çekiyorum
tolga sucukları sen alıyorsun degıl mı....
____it's my life_1982____
-
batuhan35 adlı üyeden alıntı
tolga sucukları sen alıyorsun degıl mı....
eyvah aç kaldık ozaman
Mekan göl kenarı çayır çimen yani.Mangalı Kartal23 getirecek.Kalabalık olursak bi mangal da ben getiririm.Kendin pişir kendin ye modun da.Yarın oraya gidicem fotoğraf da çekerim.Fotoları koymam yarın geceyi bulur.
-
artık saat sayıyorum 19-20-21 tatıl....
bırde aklıma gelmısken ya su toplu suruz olayı bence cok guvenlı nerden aklına geldı dersenız...
dun aksam eve donuyorum sırınevlere kadar mehmet le bırlıkte geldık sonra yalnızdım yolda arabalar bırı sagdan bırı soldan..... tırstım walla...
-
batuhan hadi abi hadi dünkü fotoları görelim hadiiiii seneye kalmasın bu yaz koy fotoları
-
fotograflar aksama sıtede...
ama tolga kötü haberlerım var senın foto.cekerken
ZAYIF AYARINI YAPAMAMIŞIM.....
hu haa haaa....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler