başımızın üstünde yerin var hem kalabalık olmıcaz zaten oturur sakin sakin sohbet ederiz keyif yaparız (laf aramızda hanım gelmicek bu sefer rahat rahat yayılacam pazar keyfi yapıcam )
YARIN 10:00 DA BULUŞMA YERİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE
başımızın üstünde yerin var hem kalabalık olmıcaz zaten oturur sakin sakin sohbet ederiz keyif yaparız (laf aramızda hanım gelmicek bu sefer rahat rahat yayılacam pazar keyfi yapıcam )
YARIN 10:00 DA BULUŞMA YERİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
beyler kolay gelsin yarın sabah 9 da zincirlikuyu dayım..
Arkadaşlar Ben döndüm Ankaradan bir terslik olmazsa yarın bende varım..Herkese merhaba(Çok şükür sağ salim gelebildim)
Bakın size ne getirdim...
http://www.motosiklet.net/forum/show...854#post251854
üstat ellerinize kollarınıza tekerleklerinize sağlık...tunoka adlı üyeden alıntı
güzel bir gün anlamlı bir gün olmuş..
turcer abı yarın sızı beklıyoruz....tunoka adlı üyeden alıntı
bu arada Ankara foto cok güzel....eline sağlık...
____it's my life_1982____
tuncer abi fotolar çok güzel... hele hele nöbetçinin yanındaki foton yok muu beni askerlik günlerime götürdü...bende öyle nöbet tutuyordum...
yarın senide bekliyorussss....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
kartal23...arkadaşlar gidilen yerde otopark varmı...
benim race alışık değil daga bayıra onu merak ettim...
ben hiç gitmedim ama abi senin için topraktan bir otopark oluştursak???
slm arkadaşlar benide almadan gideceksiniz he vaww bende geliyom sakıncası yoksa yahu nasıl olsa bidem kücük ordanda istifa edersiniz ok yarın sabah ayni yerdemi cobanceşmöe de yanı 9.30 da dimi
AnTiKa adlı üyeden alıntı
dostum... geçen haftaki gibi... saatler için formu okumanı öneririm... sucuğa gel sucuğaaaaaa
ehheehhe dostum bende kiraz alayım pahalı ama olsun 5 kilo yetermi yahu benzin parası kiraz olsun size napalım havtayada karpuz yeriz emi dostum
Slm Biker Karanfİlİnle GÖrmek İstİyom He HoŞgeldİn Aramiza Can Yarin GÖrÜŞmek Üzere Paİİ
slm batuhan senden korkuyom abim he altında motormu var ne var anlamadım he bütün eklemleri kullanıyon he sen kıvraksın yani yanlişanlamada paiii
arkadaşlar yarın aranızda olamamaktan dolayı çok üzgünüm geçen haftadan sonra sizle her yere gelmeye can atıyorken... yarın olurda işlerim erken biterse bi ugramak isterim yanınıza tam yerinizi ögrenmek için biriniz bana cep nosunu verse diyorum ? şimdiden teşekkürler ve bol eglenceler
karanfil miiii...ule kızla mı buluşmaya geliyosunuz da benimmmi haberim yookkk. ule bende istiyom hatun... bende karanfilli geleyim...
frontier ATİ 0535 356 70 72 tam bende bilmi yorum ama gidince ögrenicem ararsın buluşuruz oky
aksama kadar orda takılmazsınız dımı ogleden sonra 3 te işten cıkıyorum ancak dortte orada olabılırım
belkı donuse yetısebılırım
ooo orası tam sana göre girersin hazerfana uçaklarla kapışırsın tabe ordan uçak kalkıyomu bilmiyomvedat kaya adlı üyeden alıntı
karanfili tak yakana gel zincirlikuyuya kor kizlari...Kartal23 adlı üyeden alıntı
senbi gel gel..bak kizlar oarada..gel gel..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)