bçekmece den çatalcaya giriyouz catalcayı 1 - 2 km gecınce bulusma yerınden 6-7 km ılerdeteror adlı üyeden alıntı
bçekmece den çatalcaya giriyouz catalcayı 1 - 2 km gecınce bulusma yerınden 6-7 km ılerdeteror adlı üyeden alıntı
GÜÜNAYDIINNN arkadaşlar opet te saat kaçta buluşma....
Sevgili arkadaşlarım, ben büyük bi ihtimal pazar günü gelemeyeceğim, sebebi bizim evin doğalgazdan sonra banyo ve boya mevzusu. Babam ilgilenmeyeceği için mecburen ben ilgileneceğim, ama bir fırsat çıkarsada 1 saatlikde olsa yanınızdayım
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
GÜNAYDINNNNNNNN. Beylikdüzü buluşmasını saat 10:00 a aldık.Opet ten 9:30 kesin hareket etseniz yeterli olur heralde.Ona göre ayarlarsınız sizde.Dün gece 23:00 da işten çıktım hiç ilgilenemedim gezi ile.Bu gün erken kaçabilirsem fotolar çekmeye gidicem.Hadi bakalım hayırlısı.vedat kaya adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar biraz kafam karışık bu ara gelicek olupta adını listeye yazmadığım varmı?
Yada eklenmesi gereken bişiler ??
tolga karşıdan gelenler için opet biraz karışık olmaz mı? bilmeyenler için yani...
ben 1. sayfaya muayene istasyonu ve m.köy deki iett durağının krokisini koydum.. karşıdan gelenler m.köyde buluşur oradan e-5 e girerler...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
9:30 da sirinevleri gecince opette bulusucaz ve 10 da beylik duzunde olcaz ..
kesin saat buysa gayet uygun
aslında biri laptop getirse kablosuz baglantı yapıp siteye canlı veremezmiyiz
gucci adlı üyeden alıntı
dostum yapabiliosan yapalım ani bi ilk gerçekleştiririz heralde
ama bizim mangalı kimsenin pek seyrediceğini sanmıyorum.pek reyting almayız yani
tabi ya laptop u olan getirirse o anki resimleri direk siteye yükleris... ve gelemeyenler an ve an resimlerden yararlanır...fikir süpper gucci
rodaj daki arkadaşlar hedi bakın sakin sakin geze geze gidip gelicez bu fırsat kaçmaz..
evet arkadaşlar şurda iki gün gibi bir zaman kaldı sizede geliyormu sucuk kokusu
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
önemli olan rayting deilki insanların hoslasması ben ayarlamaya calısırım
fotocu adlı üyeden alıntı
fotocu resimlerde ki yerde göze çok hoş geliyor.Oraya da geçeriz bana her yol uyar arkadaşlar siz de bi bakın fotolara güzel mekan bence
ben orda başka bişey anlatmaya çalıştım ama neysegucci adlı üyeden alıntı
vedat abi haklısın otoban dan gidiş ve geliş olacağı için dur kalk olmayacak ve düz gidiş olacak rodaj motorlarıda rahat rahat rodaj tamamlayacak....
haydin gelin gariiiiii....
ama suanda öğrendimki belli yerlerde (etiler ak merkez vb.) yerlerde baglantı oluyomus . yapabilseydik mukemmel olurdu ama .
teknoloji hala yetersi dostlarim
dostum senin makine bozuk heralde baksana beni balon gibi göstermiş tığ gibi delikanlıya bu yapılırmı ya hiç tasvip etmedim doğrusubatuhan35 adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
kardeşim amaç reyting deyil..gucci adlı üyeden alıntı
biz hergün büyüyen bir aileyiz..
bu tür etkinliklerle insanları bir araya getirip tanışmak..tanımak..
coğu insan iş imkansızlık vs.vs. sebeplerle bir birinden uzak kalıyo bu çeşit etkinliklerle insanların eskisi gibi yolda bir birlerini gördüklerinde selamlamaları sencede iyi olmazmı...
bende geliyom müsadenizle
bir ricam var oraları pek bilmiyorum direk otobandanmı gelcez
dogru soledin vedat bravo seni .
Selam ArkadaŞlar Bende Ordayim Manhal Getİrİyorum Bİrde Balik Getİrecem 3 KİŞİlİkde Gurup Getİrİyorum Saatİ Tam Belİrlersek İyİ Olur Mangali BaŞkayerden Baligida Kumkapidan Balikhaneden Alicam Org BaŞinda Kİmvarsa Benİ Arasin 0535 356 70 72 Oky (atİ)
marquez e-5 ten gelcen 1. sayfada adres
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)