yok beee.....şaka yapıyorum bu aksam resımlerı ekleyeyımde gor super cıkmıs foto.lar...
pazar gunu 10 kısıyız galıba.....
yok beee.....şaka yapıyorum bu aksam resımlerı ekleyeyımde gor super cıkmıs foto.lar...
pazar gunu 10 kısıyız galıba.....
____it's my life_1982____
senin askerlik ne durumdaCBR1000RR adlı üyeden alıntı
KARDEŞ NASILSINKartal23 adlı üyeden alıntı
su benım ımza kısmına bır bakıver...
arkadaşlar herkez kendi malzemesini getirecek gelecek malzemelerin tapi e yazılması lazım dı ama onutulmuş sanırım.şunuda belirtelim mangal değil kendimiz ateş yakarız taşların arasında diye konuşmuştuk ama mangal getirebilen olursa da olur.vedat kaya adlı üyeden alıntı
yer hazerfan hava alanının orası sayılır tam olarak kısaca.
getirilecek malzemeleri yazım
herkez kendi yiyeceği kadar sucuk
kendi yiyeceği kadar sucuk
içecek vs ne istiyoso artık
kimse unutmasın
abi bunları nası eklemezsin futureshock kerdeşim sucuklşarı duyunca hepsini unuttun bakıyorumda sucukların senden çekeceği var sanırım
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
mert görünüşe göre kalabalık olmayacağız o yüzden kendi aramızda para toplayarak almanın bir sakıncası yok bence mangal mevzu halledilir bir yakımlık portatif mangallar var buluşacağımız yere yakın migros ve carrefour var paraları toplar gideriz canımız ne istiyorsa alırız böylesi daha iyi diye düşünüyorum ama çoğunluk ne derse oda olur tabi mmm sucukların kokusu şimdiden burnuma gelmeye başladı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
iki ik dakka yanından ayrıldık ne oldu len korktunmu sen işini bilirsin kardeşim korkmabatuhan35 adlı üyeden alıntı
abi bnuluşma saatimiz 10:30 olsun ilk buluşma yani ne dersiniz.FutureShock adlı üyeden alıntı
çok geç kalmayalım bence hatta dahada erken olabilir yani
saat değiştirebiliriz biz uzaktan gelen arkadaşları düşünerek saati 12:00 yapmıştık hani hepimiz çalışıyoruz pazar günü tatilde insan eviden biraz dinlenmek ister diye ama erkene alalım diyosanız bana uyar isterseniz sabah 06:00 olsun
levent tarafından gelen varmı... ...
yoksa yenibosna dan sonrasını pek bilmem bana özelden biriniz cep bırakırsa sevinirim..
özele gerek yok telefonumu veriyorum 0505 517 24 34 ismim ergin abi E-5 üstünden dümdüz hiç bir yere sapmadan büyükçekmece geliyorsun sağında tatilyayı göreceksin devamında bauhaus var onu 100-150 metre geçince bizi görürsün eğer bulamazsan ara ben sana uygun bir yerden eşlik karşılarım geçen haftaki toplu gezi yaptığımız ilk buluşma yerinde olacağız zatenvedat kaya adlı üyeden alıntı
abi beraber gidebiliriz kafanı yorma sen benim msn ile irtibata gecelim veya telle istersenvedat kaya adlı üyeden alıntı
bekliyorum seni ok meh.met_34@hotmail. com
tel 0535 925 02 32
terör abı yapma boyle seyler açlıktan midem sırtıma yapıştı... hala ofısteyım..servıs gelmedı...
haklısın fazla kalabalık olmıycak bellı oldu aksamkı kadroyu toplasak yeter...
malzemelerı dedıgın gıbı alabılırız bence mantıklı tabı cogunluk ne derse....uyarım.!!
oazar ola hayır ola saati yarın değiştiririz tolga yok sitede şimdi bende çıkıyorum büyük ihtimalle tolga ile yere bakmaya gidicez bende çıkıyorum iyi akşamlar
teror adlı üyeden alıntı
abi bence o kadar geç olur daha ateş yakacaz falan baya zaman kaynar arada bence ilk buluşma yeri 10:30 iyidir gibi geliyo ama tabi beraber karar verelim genede zatan oraya gitmemiz 12 bulur nerdeise
MERT ERGİN sagolun telf. aldım bulurum ama her ihtimale karşı diyorum..
yol boşsa basıp geçerim diye korkuyorumda..
batuhan35 adlı üyeden alıntı
gelimmi gelimmi seni almaya hehehe oh oh vur kafanı
walla mehmet haklı....bence 12 bıraz gec olur....ne dersınız.??mert ybr 125 adlı üyeden alıntı
abi zaten aynı yol üzerinden gidecez e 5 kenarında opette bulışuruz olmazsa ordan gazlarız kafana göre okvedat kaya adlı üyeden alıntı
saati kesinleştirelim opet banada uyar..mert ybr 125 adlı üyeden alıntı
ben her ihtimale karşı sucukları pişireyim ekmek arası haızlarım içeçeğimi alır gelirim..mert ybr 125 adlı üyeden alıntı
veeee nıhayet dun aksamkı bulusma foto. hazır tolga elımden gelenı yaptım ancak bu kadar duzeltebildım.....
hafta içi buluşma haaa....
hemde bensizzzzzzzzzzzz.....
neymiş bütün gece kakara kikiri cıka cıka sucuk ekmek...
(kıskanmanında bu kadarı pes yani vedat..)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)