bugün sancaktepeden > etilere > sarıyere gideceğim. etilerden geçerken mutlaka mt07 grubuna uğramak istiyorum. hocam turuncu jantlı egzozundan ses çıkmayan cbr125r görürsen mutlaka bir selam ver olur mu arkamda da kız arkadaşım olacak mutlaka.
bugün sancaktepeden > etilere > sarıyere gideceğim. etilerden geçerken mutlaka mt07 grubuna uğramak istiyorum. hocam turuncu jantlı egzozundan ses çıkmayan cbr125r görürsen mutlaka bir selam ver olur mu arkamda da kız arkadaşım olacak mutlaka.
aynen hava 3 derece
daha geçen 8-9 derecede 2 gün mide bagırsak üşütmüş bozmuş biri olarak aman diyim
daha evel farketseydim bende gelirdim ama şimdi silivri tarafına varmışsınızdır.
artık başka organizasyonda inşallah
1 saat sonra toplaniyoruz arkadaslar
Mekan Yenikapi miting alani: https://www.google.com/maps/place/Ke...01bb57dc6a710e
Siki giyinin ;)
ben geldim kimse yoktu iki üç motorcu vardı direk geri döndüm saat 16;18 di :(
motorlara bakıyorumda hacım acemi buluşması felanmı yapsak ne Yenisin viteslide git CBF 150 al dediler aldımda şimdi sizide yavaşlatmıyalım toplantılarda.. Gerçi yaz ortasına doğru CBR 250 R la da gelebilirim toplantıya tabi kuzende duruyor olursa yada hurdaya çıkartmazsa motoru..
Motosiklet fuarına toplu gitmek isteyenler ?
Ufak ufak turlamaya çıktıkça yazarım.. aklımda olsun burası
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Avrupa yakası için güzel bir hafta sonunda buluşma düzenleyelim Arkadaşlar yakınen tanışmış kaynaşmış oluruz.
Buluşma isteyen arkadaşlar buraya numara bıraksın düxenleyen olursa mesajla bilgilendirir.
0541 964 9758
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)