Merhaba arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında buluşup toplu gezilere katılmak isteyenler buraya yazsınlar..
Merhaba arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında buluşup toplu gezilere katılmak isteyenler buraya yazsınlar..
Biz yarın 5 motor Kıyıköy gezisi yapıcaz günübirlik mesela gelmek isteyen olrsa buyursun.. Git gel 300km
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Biz yarin 20/12/2014 itibariyle 3 gibi yenikapi'da 50-60 MT grubu toplaniyoruz yilin son motosiklet bulusmasi olarak. Herkesi bekleriz.
https://www.facebook.com/groups/mt07turkiye/
Anadoluyakasinda rotaniz nedir.
Bu arada chopper tarzı motoru olan arkadaşlar bir grup kuruyorum. Özel yelekler yamalar stickler falan olacak. Katılmak isteyen varsa özel mesaj atabilir..
Yarın 10.00 Sabah 2.köprü girişinde buluşup 10.30 Mahmutbey gişesinden Karşıdaki arkdaşları alıp ''Kıyıköy''e Gidicez.. gelmek isteyenler 0541 823 60 94.. bekleriz efenim ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Yarın çalışıyorum uzun zamandır bir gezi organizasyonuna dahil olamadım hep bir aksilik oldu.Fakat daha sonraki haftalar için birşeyler ayarlayan olursa dahil olurum
Yenikapı'ya uğrayabilirim Mt yok ama bende Yamahacıyım .
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
burdayız )
Yarin ben de yenikapida olacağım nasipse madem mt serisi zorunluluğu yok bir deneyim elde etmek lazim
CC marka model mevzusu yok arkadaslar karsida bulusacak arkadaslari sabote etmek degil maksat sadece bu yakada maymunluk yapmak isteyen arkadaslarimiz varsa biz orada olacagiz yarin
Belki toptan sonra anadoluya geceriz?
Anadolu buluşması yeni kapı buluşmasına dönmüş
Dalay baskan basligi acip ortadan kaybolunca meydan tork grubuna kaldi :p
Saat ve detaylari burada paylastik arkadaslar: https://www.facebook.com/groups/mt07turkiye/
Tekrar belirtelim. CC motor marka model kisitlamasi yok. Grubumuzdan bir kac arkadas teker ve stoppie show yapacak bulusmak isteyen herkesi bekleriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)