sevgili DOSTDARK, evet bugün sanırım ikimiz vardık orada.olsun.sonuçta diğer üyelerimizin de ruhu bizimle olsunlar.Ben ilk yazımdan dolayı tepki aldım.Düşüncem,gösterişsiz,sade ve kalabalık olmak iyi olur demek istemiştim.
geçen ay düzenlenen polis-halk geçidinde de AĞIRABİLER ve SUPEREVARIDERS grupları vardı.onlar bizim kadar kalabalık değiller.
cenaze ile ilgili olarak görüşlerim az sonra.ve daha başka bilgiler.
Sevgili dostlar,ben sizin arkadasınızsam rahat olabilirim sizinle iken.Sabah tören yerine 10:30'da arkadasımın motoru olan honda - bali ile gittik.Gece 00-08 nöbeetten çıkıp gittiğimi de belirtmek isterim.
sehit polisimizin duasını müteakip,herkes motoruna bindi.genel anlamda,sivillerin emniyet binasına girişlerini engllemelerine rağmen BİZ MOTOR DOSTLARINA sorun çıkartmadan, buyrun deyip içeri aldılar.Ben kendi grubumuzu göremediğim için AĞIRABİLER - SUPEREVARIDERS grupları ile duaya katıldım.
İlgimi çeken şey,bazı polislerin durumu hiç umursamamaları idi.Dua bile etmeyenler bile cok vardı.bu hoşuma gitmedi.
dostdark arkadasım ile birbirimizden habersiz
ama en arka sıralarda havaalanına doğru korteje eslık ettık.ben oradan, tek olarak levent istikametine doğru son sürat : 80km/h
yola cıktım.yunus arkadaslarımla yaptıgımız telefon görüşmesi ile onların 1200 GS'lerle beni yakalayacağına karar verdik.Zincirlikuyu - Yunus polis merkezine gittik.orada yaklasık olarak 1 saat kadar kaldım.kendi iştimaları alındı.Ben de bu arada uyudum.daha sonra ızıncı olan arkadaslarla metrocıty'de yemek yedik.Ben sitemizi tanıttım.boş zamanlarında, bizimle gezilere katılabileceklerini anlattım.
Şimdi burada sitemizle ilgili iyi bir duruma değinmek istiyorum.Polis arkadaslarımızın, bizim sitememizdeki arkadaslarımıza tarzları diğer motor fun clublerine oranla daha cok uyusuyorlar.bunu kendileri de söylüyorlar zaten.Kendi motorları, yunus merkezinin bahçesinde idi.örnek: Sl-150 / CBR 125 / kanuni racer vb...
polislerimizin de bilindiği gibi maşları malum.superevarıders ve ağırabiler ile takılmaları ve gezilere gitmeleri pek uygun değil.Bugün bu konuda bayağı bir konustuk.Bundan sonraki gezilerimizde onları de davet edersek , sanırım doğru bir karar vermiş oluruz.
saygılar...
BU ARADA : MOTORUMU SATTIM....