Birisi patronu arasında bırak şu çocuğu desin 19 mayıs ta saat 6-7 ye kadar iş te olabilirim.Ama bakalım kısmet erken kaçabilirsem anında sıplarım oraya
Birisi patronu arasında bırak şu çocuğu desin 19 mayıs ta saat 6-7 ye kadar iş te olabilirim.Ama bakalım kısmet erken kaçabilirsem anında sıplarım oraya
alperim e katılım bende dşrek köprü geçişleri biraz işi bozuyo valla bi kendimizi direkt olarak sapancaya ayarlıyoruz iyi olur inşallahalper_tim adlı üyeden alıntı
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Ben orada olucam.Tatil niyetine 15 gün yoktum,zamanıda gelmişti.
burda ne kgs var nede ogs serbest burası çam ormanı var tertemiz deniz var..çam kokulu hava var...çupra var ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yaz paşam Rüzgarınoğlu...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
paşam benide yaz bende gelirim
Yanlız biz hergün köprüden geçenler olarak bir uyarıda bulunmak isteriz
estiği gün rüzgar baya zorlamakta ve savurmakta özellikle ayak geçişlerinde
arkadaşlarımız bayrak konusunda abartmasalar veya geçerken toplarlarsa iyi olur
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
yani bütün gün hep aynı kişiler... nerede MT yawwww.. bu kadar mı ataya saygııı...
haydi millet patlatın-şişirin topic i
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ne oldu bu etkinliğe? vaz mı geçildi?
Paşa'm, organizasyon eğer yapılacaksa Anatolian Tigers'ı da davet edelim mi?
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
üstat ugra bir halk bankasına evrak yok orada bir form var doldur..5 ile 25 ytl.lik kontur dolduruyorlar başka masraf yok..batuhan35 adlı üyeden alıntı
crato adlı üyeden alıntı
İsteyen herkes katılabilir tabi ancak bugün öğlene kadarki katılıma göre iptal edebiliriz..Çünkü anlaşılan oki fazla katılım istenmior..
halk bansası çok dolu oluyooo.. en güzeli bence iş bankası...
3 ytl kart parası ödüyorsun... ve 20 ytl de kontör ücreti talep ediliyo.. biittt...
iş bankası mail ve cep numaranı istiyo... kontör 10ytl kaldığında sana mail ve cepten mesaj olarak bilgi geliyo kontör bitiyor yükleme yapın diye... bilginize dostlar...
paşam gel bizim ofise tut kolumdan çek götür beniiizuhtupasa adlı üyeden alıntı
Paşa'm bu başlığın akibetine göre Anatolian Tigers'ın başkanı ile bu akşam bi ön görüşme yaparım, eğer organizasyon yapılacaktır kararı çıkarsa haber veririm. kabul ederlerse hem kalabalık sağlanmış olur, hem de motosiklet toplu sürüşü nasıl yapılır hep beraber görmüş oluruz.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
crato abi ne kadar çok motorcu olursak o kadar sesimiz duyulur gibime geliyooo... paşam söz sende...
yalnız, bu sefer toplu sürüşte askeri düzen sağlamamız gerekecektir, Anatolian Tigers bu konuda çok titizdir.
Ben, crato’yum.
orda olucamjasmine adlı üyeden alıntı
[QUOTE=crato]yalnız, bu sefer toplu sürüşte askeri düzen sağlamamız gerekecektir, Anatolian Tigers bu konuda çok titizdir.[/QUOT
üstat tabiki bu konuda titiz olmak lazım birisinin hatası başkasının başını yakabilir ..
hatta gezici darağacı hazrlayalım hata yapanı oracıkta asalım..
geçen b.çekmece gezisi bu konuda bana baya bir ter attırdı..
sonra durum düzeldi düzen geldide rahat bir nefes aldık hep birlikte..
ProtesTe Angel ile birlikte beni de ekleyebilirsiniz...
[COLOR="Red"]aleksis.org[/COLOR]
sana katılıyorum dostum maalesef bizim patronlar resmi tatil falan dinlemiyo eğer hareket saati biraz daha geç olursa yetişebiliriz...saygılarKartal23 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)