bende geleceğim ama şu anda kiminle ve nasıl gideceğim belli değil,hiç olmazsa orada görüşürüz,ben cuma mesai çıkışı yani 18:30 dan sonra ancak çıkabilirim,güzel olacak festival inşallah
bende geleceğim ama şu anda kiminle ve nasıl gideceğim belli değil,hiç olmazsa orada görüşürüz,ben cuma mesai çıkışı yani 18:30 dan sonra ancak çıkabilirim,güzel olacak festival inşallah
Kenan Başkan, ben de gelicem..yanımda da 1 çift getiricem iş yerinden kankalarım..onları da üye yaparız...
Biz Cuma gündüz büyük kortejle gidicez...saat 10:00 gibi nargile keyfi yaptıktan sonra
Bizden kimler olur sabah acaba?
Yalnız bi de sorunsalım var....
Ya tek kişilik bi çadır alıcam sıfır km...ya da bi arkadaşımda misafir sanatçılık yapıcam çadır olarak Ona göre ben de bu 2-3 günde organize edeyim kendimi...
Bir de malum, benim çadır kültürüm çok fazla yok..neler lazım olur, yanıma neler almalıyım gibi sorularım olucak....gibi gibi....
Selamlar, sevgiler....
Ben bunu normal topik sayfamızda yazdım ama cvp gelmedi...yok mu kalbi çadırlarda atıp, geceleri yıldızları yorgan yapan arkadaşlarımız yaw? tavsiyelerinizi bekliyorum...
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
Journeyman_35
bu akşam bostanlıda toplanıyoruz toplantıya katılma şansın olursa ayrıntılı konuşuruz katılamazsan msn ye ekle beni yazışalım
listeye ekliyorum seni ve arkadaşlarını
Güncel !!!!
KATILIM LİSTESİ MT[izmir]
1 - Egeknn
2 - Derin
3 - APV41
4 - Kuvva
5 - Akreep
6 - Okram
7- TenTen35
8 - ...........
9 - Sokemon
10 - Nicktir
11 - Karakız
12 - Maniaclee
13 - Nevzat150
14 - AHMET
15 - TekTeker Savaş
16 - Emrah
17 - Northen
18 - Sargonnas
19 - sandman
20 - Hızlı Levo
21 - Erudite
22 - Wallace
23 - Weboy
24 - Natali
25 - leventkozcu
26 - turlabo
27 - magico_sortE
28 - gdm
29 - burak89İzmir
30 - serref
31 - Selcukk
32 - ochii
33 - Journeyman_35 + 2 arkadaşı
34 - PHAETONW12
35 - hedowich
36 - ozgur_zrolu
Organizasyona katılım göstermek isteyen arkadaşlar topick e yazdıkları taktirde listeye eklenicektir....!!!
19 ile 21 Mayıs arası izmirde olacağım.
Urla nerede,Bornovadan yada Basmahaneden nasıl gidilir.
Otobüsle geleceğim için motorum yanımda olmayacak.
Umarım bir aksilik çıkmaz ve festivalde olurum.
Zaten çoğunuzu fotolardan tanıyorum.
MT Motorize07 Antalya Grubu
ozgur_zrolu
izmire geldiğin zaman beni ara dostum bizimle beraber gelirsin her türlü yardımcı oluruz telefonum
0536-424-81-80
Yalnız bi de sorunsalım var....
Ya tek kişilik bi çadır alıcam sıfır km...ya da bi arkadaşımda misafir sanatçılık yapıcam çadır olarak Ona göre ben de bu 2-3 günde organize edeyim kendimi...
Bir de malum, benim çadır kültürüm çok fazla yok..neler lazım olur, yanıma neler almalıyım gibi sorularım olucak....gibi gibi....
Selamlar, sevgiler....
Ben bunu normal topik sayfamızda yazdım ama cvp gelmedi...yok mu kalbi çadırlarda atıp, geceleri yıldızları yorgan yapan arkadaşlarımız yaw? tavsiyelerinizi bekliyorum...[/QUOTE]
merhaba,
çadır konusunda çok bilgili değilim fakat festival alanında uygun fiyatlı çadır satışı yapılacak ,hani olur da ayarlamadan gelirseniz veya olan olursa diye söyliyim dedim.zaten titus doğa spor malzeme mağazası orada satış yapacak...
Sevgili Kenan,
3 gündür kesintisiz çalışmam nedeniyle,
bu akşamki toplantıya katılamıyacağım.
Motofast konusuna gelince; Cuma mesaisi devam eden kölelerden olmam nedeniyle ve mesainin 19:30 da bitmesi sebebiyle mesaisi erken bitip 17:30 da katılım sağlayabilecek cuma çalışanları arasına da giremiyorum.
Bi şekilde gelicem ama hangi gün ve kaçta olabileceği şimdilik benim tarafımdan dahi mechul görünüyor. Sen en iyisi yanı başında bana bi çadırlık ayırabilirsen bi yer ayır. Mümkünse tabiki.
Tüm bunların dışında da sponsorlar konusunda sormak istediğim bir şey var.
EMK.nın sitesinde Sevilen şarapları sponsorlar arasında sayılırken, senin yayınladığın sponsorlar listsinde yok
Merak ettiğim konu, var mı? Yok mu?
Bilgilendirebilirsen sevinirim.
Not: Sevilen'le tamamen duygusal bağlarımdan ötürü
abi sevilen şaraplarıda sponsormuş şimdi sorup öğrendim sponsorlar arasına ekliimmi yoksa bu bilgi yeterlimi
kenan abi ben urlaya gelemiyeceğim fakat saat 13.00 da cumhuriyet meydanında olacam sizinle nasıl görüşecem bu arada katılım çok fazla olursa grup üyeleri birbirini nasıl görecek???
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
cuma günü çalışan arkadaşlarımız var örneğin ben saat 13.00 da orada olamıyacağım büyük ihtimalle ama törene katılmak isteyen arkadaşlar olacaktır onlarla haberleşip orada buluşabilirsiniz
ben törende olacağım keşke yaka kartım olsaydı :( irtibata geçmek isteyen arkdaşlar için cep 0543 6494016 ben fotoları çekip bu başlık altında yayınlacağımmmm.......
cuma günü görüşmek üzere
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
merhaba tüm arkadaşlara..
arkadaşlar çoğunuzunda bildiği gibi ben artık çalışıyorum ve inanın o kadar hızlı başladımki çalışmaya inanın işe gireli 16 gün oldu ve ben daha 1 gün izin kullanabildim. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum bu hafta sonu izin kullanabilirsem cumartesi akşamdan gelebilirim zaten urla bana yakın gelemezsem bile eminimki hepinizde eğlencenin dibine vuracaksınız. Sizlere iyi eğlenceler
Kenan'cığım yazdın ya bu yeterEgeKnn adlı üyeden alıntı
Dedim ya konu sadece duygusaldı.
beni eklemeyin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
çadır konusunda 19 mayıs sabahı BİM magzalarında sizin için satışa çıkarttım .gayet güzel ve hesaplı.
ilgilenen arkadaşların dikkatine
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
cumartesi başka bi motor grubu ile orda olacağım orda görüşürüz
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
merhaba,ceydaa adlı üyeden alıntı
çadır konusunda çok bilgili değilim fakat festival alanında uygun fiyatlı çadır satışı yapılacak ,hani olur da ayarlamadan gelirseniz veya olan olursa diye söyliyim dedim.zaten titus doğa spor malzeme mağazası orada satış yapacak...[/QUOTE]
Çok teşekkürler....bu akşamdan halledicem artık....garanti olsun....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
bu kamp alanı urla nın neresinde kalıyor tam olarak
Ride your way
arkadaşlar, festival için,
toplanma yerimiz : üçkuyular levent marina.
toplanma saatimiz: 20:00
karşıyaka dan gelecek arkadaşlar birlikte feribotla karşıya geçelim derim
19:40 feribotuyla
özel ricam lütfen herkez motorlarına türk bayrağı assın, tesisat olarakda el feneri, termos, ve diğer kamp tesisatı.
şimdiden herkeze iyi eğlenceler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)