Arkadaşlar 3 tane yunusu vurmuşlar.Bişeyler yapalım diyorum ben önerileri olanlar yazsın lütfen.
Arkadaşlar 3 tane yunusu vurmuşlar.Bişeyler yapalım diyorum ben önerileri olanlar yazsın lütfen.
locco n yunusu abi kim vurmuş neden vurmuş biz ne yapacağız anlamadım walla
bi sakin nefes al anlat iice
öneri derkende polisi arayalım hemen
bensizlik sana şimdiden yaramadı ne çektin olm
Acımadıki, acımadıki
dur yaw bi sakin ol.. nerde vurmuslar kim vurmus.
gaziosanpaşada.cevirme yapan 3 yunusu vurmuşlar.biri agır durumdaymış.ağırıma gitti.ne biliym.belki bişiler yaparız.destek oluruz diye.
Geçmiş olsun ya, abicim ne oluyo millet iyice zıvadan çıktı heryerde olay ne yapmaya çalışıyolar.
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
evet abi balık yunuslar.mercanları da yok ediyorlar zaten.greenpeaciye benzer bi halim varmı allam ya.motorlu poşisler abicim
ben diorumki oplantı falan duzenleyelim.paşa ne diorsun? geyik için 100 motor toplamaya ugrasıyoruz.bence guzel olur.jest olur polislere.zaten bu aralar ehliyet için üstümüze geliyorlardı.anlarlar bari bizi de
Tamam abicim kızma ya bi anda öl eokuyunca anlamadım düzelttim zaten yazıyılocco adlı üyeden alıntı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Tamam anasını satiim.İİ getirdin aklıma.. Ulaşmaya calışcam yunusların patronuna..Hep beraber bi protesto geçişi filen olabilir..locco adlı üyeden alıntı
S&S
eyvallah abi.bence bomba olur.
yunuslara destek olarak toplu sürüşe gelirim..
KSK FOREVER ... 35½
Aynen arkadaşlar ben hertürlü varım...Bravo locco ne olursa olsun onlar görev başındaydı...
Sevgili arkadaşlar..
Öncelikle vurulan ne olursa olsun devlet görevlisi bu 1.
Kimse kimseyi sevmek zorunda diil bu 2.
Herhangi bir ortamda karşındaki kişilerin kim, ne olduğunu bilmeden her insanı kafanızdaki kalıplarla aynı görmek çok yanlış bu 3.
Büyüklerimiz ne demişler" Böbürlenme padişahım senden büyük Allah var" bu 4.
Sevgili cbr eksik sıfırlı rr kardeşimizin askerliğe başlayacak olmasının vermiş olduğu keyif nedeniyle böle yazdıgını sanıyorum. Yoksa benim bildigim nurullah büyüklerine ve memleket hizmetine bi şekilde kendini adamış insanlara sevmesede böle tepki vermez..
S&S
Arkadaşlar olay yeri bana çok yakın üstelik her gün gittiğim teknik servisin yanında (cep teknik) gelişiyor. saldırganlar duyduğumuz kadarıyla hırsız. ve çevirmeye girincede yeni çaldıkları arabanın yakalanıcanı anlayınca ateş açıyorlar polislere. ve kaçıyorlar tabi bölge polisin fazla olduu bir bölge olduu için kısa sürede yakalanıyorlar ilk ateşte 2 yunus polisi ikinci çatışmada bir asayiş polisi yaralanıyor. Saldırganların geberip gebermediği hakkında net bir bilgi yok şu an. Bir yunusumuz ağır yaralı durumda ALLAH tan acil şifalar dilemek ve dua etmek lazım. Ayrıca polisimiz şu an burdaki bir hastanede tedavi altında bu tarafa bir organizasyon olursa rehberlik yapabilirim
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
oto hırsızlarına dur ihtarı yapan yunuslarla çatışmışlar biri ağır 3 polismemuru vurulmuş..saldırganlarda vurularak yakalanmış...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hertürlü katılıyorum locco ben varım.
bende
KAMP ADAMLARI
Bu millet için bu vatan için toprağın kara bağrına giren herkes hangi meslekten veya sınıftan olursa olsun başımızın tacıdır. Yalnız buradaki yunuslara gösterilen ilgi onlarında motorcu olması bu forumunda bir motor formu olması topiğin açılmasına neden olmuşturki buna öğretmene saldırı olunca milli eğitim eğitimciler asker olunca asker ve asker yakınları, taksici olunca şöförler vs vs öne çıktığı için biz motorcularda motorlu bir polisin taciz edilmesine tepki hususunda görüşlerimizi dile getirmekteyiz bunu başka mecralara çekmeye ve stabilize etmeye hak sahibi olduğunuzu sanmıyorm.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)