Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

3 yunusu vurmuşlar

REKLAM ALANI
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Toplumsal kirlilik hırsızlar katiller dolandırıcılar bu bir alay şerefsiz yaratık bizler için görev yapan insanlara kast ediyorlar bunları pardon bu yaratıkları insanların içine bırakanları esas suçluyor ve kınıyorum Allah rahmet eylesin bakalım vicdanları mahşerde ailelerine nasıl hesap verecek...
    Bakalım bu Avrupa birliği yüzünden daha ne kadar bedel ödeyeceğiz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    Allah rahmet eylesin bu ülkede bizlerin güvenliği için bir kişi daha canını verdi umarım onlar bizlere haklarını helal eder

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allah rahmet eylesin .....geride kalan ailesine sabır versin ...Tüm emniyet camiasının başı sağolsun..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    dostlar 2 teker kullanan bir arkadaşımızı da kaybettik... allah rahmet eylesin...
    ailesine sabır diliyorum...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Artık yazacak ne var ki...?

Allah şehit memurumuza rahmet eylesin den başka.

Aslanını fareye boğduran ,

Ne A.B.D de ne Avrupa da ne de dünyada eşi benzeri olan ,arsızı,hırsızı ,vatan hainini kollayan bu sözde kanunları önümüze koyan gelmiş geçmiş ne kadar sorumlu varsa hepsini lanetliyorum.
    "Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    KAWASAKI Z750 S / SUZUKI GS500
    Ankara' nın bütün yunuslarının da katılacağı 19 mayıs Ata' ya saygı kortejine katılmaya ne dersiniz...

bkz. http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12787

bkz. http://www.motordelisi.com/ftopic-24...erasc-135.html

Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(

Şehitler ölmez.....

Bizlerin huzur ve rahatı için gece gündüz çalışan tüm güvenlik güçlerimize canı gönülden teşekkür eder, bu yolsa canını feda eden şehitlerimize Allah tan rahmet (mekanları cennet olsun), yaralı ve gazilerimize acil şifa ve başları dik bir ömür, onlardan bize emanet kalanlara ise sabırlar dilerim.
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

frontier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok kötü oldum arkadaşlar ya Allah rahmet eylesin geride kalanlara bol sabır versin inşaallah..

şu organizasyonuda bir an önce gerçekleştirelim en fazla katılımla hadi MT...

NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    arkadaşlar yarın akşam yunusların merkezine gidicem zincirlikuyu ya umarım o saatte yetkili birileri ile görüşme şansım olur ama oturup arkadaşlar ile böyle bir şey planladığımızı belirticem sonuçları yarın akşam paylaşırım sizlerle bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa telefonla ulaşın lütfen

0532 696 98 89
    www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri

frontier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı NicemaN adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar yarın akşam yunusların merkezine gidicem zincirlikuyu ya umarım o saatte yetkili birileri ile görüşme şansım olur ama oturup arkadaşlar ile böyle bir şey planladığımızı belirticem sonuçları yarın akşam paylaşırım sizlerle bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa telefonla ulaşın lütfen

0532 696 98 89

dostum zuhtupasa irtibat halinde onlarla zaten haber bekliyorduk ama ??

NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bunu bilmiyordum tamam sesimi çıkarmiim o zaman zühtüpaşa dan haber beklicez

Alıntı frontier adlı üyeden alıntı
    dostum zuhtupasa irtibat halinde onlarla zaten haber bekliyorduk ama ??
    www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri

UnalfaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle Şehidimize Allah(c.c) Rahmet eylesin.Dün olay olduktan yaklaşık 15 dakika sonra olay yerinden geçtim,tam gittiğim yerin yolunun üstünde idi.Manzara çok kötüydü,düşünsenize plastik şeritle kapatılmış bir alan,motorize ve arabalı polisler,ambulanslar tam bir keşmekeş :( ab denilen tek dişi kalmış medeniyet yüzüne verilen bu kadar tavizle sonumuz hayrolsun.Aslında benim korkum,devletinin suçlulara ceza vermediği için,bir yerden sonra sindiremeyen halkın ceza işini kendisinin halletmeye kalkması(İnşallah o durumlara düşmez canım ülkem).Umarım bu mahlukatların hakkıyla cezalandırıldığı günler gelecektir...

Son olarak her türlü organizasyona mutlaka katılırdım,ancak motorum yok ve araba ile de pek mesaja katkı sağlanmaz kanaatindeyim.Madden olamasam bile fikren ve ruhen yanınızdayım birçok motoru olmayan arkadaşım gibi.Oralarda molotof atarlar gibi söylemleri telaffuz etmemiz bile garip geliyor bana.Düşünsenize kendi ülkemizdeyiz,üstelik yaşadığımız şehirdeyiz ve orada bir olaya maruz kalır mıyız,diye soruyoruz birbirimize,çok yazık(lafım soranlara değil,sordurtanlara).Korkmayın arkadaşlar Türkiyenin sınırları içinde ki,her karış bizimdir,bizim kalacak.Son olarak tarih uygun olur,artı bir arkadaş artçı olarak kabul ederse severek iştirak ederim...
    Birgün Mutlaka...

Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, yakınlarına Allah sabır versin. Duyarlılığınızı devam ettirin dostlar. Şu dönemde bu tür tepkilere ülkenin ihtiyacı var.

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Allah Rahmet eylesin...Devlete millete kalkan hain eller kırılsın..

Paşam nerdesin ne yapıyoruz?
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

Motosikleti
    1000RR06
    Çatışmada ölen devlet görevlisi için allah günahlarını affetsin yakınlarına ve ailesine allah tan sabır diliyorum

ayrıca yaralı olupta hastanede tedavi gören devlet görevlileri içinde allah tan acil şifalar dilerim

konvaya giderken yanınızda pankartta götürün ayrıca motolarınıza MT etiketleri bolca yapıştırın e tabi çoğunlukta olucaksınız dikkat çekicek ayrıca yunuslarda bu site üyeleri kardeşlerimiz der ve MT üyelerine kıyak geçer o günden sonra
    Acımadıki, acımadıki

tiki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 900rr
    her türlü organizasyonda yanınızdayım ben g.o.p dayım zaten olay saati olaya yakın bir yerdeydim ve duyunca şok oldum ölen kişinin dükkanıma gelen müşterilierimden biri olması beni daha da üzdü tüm motorcu veya yaya turk vatandaşı türk evladı olan insanların bu organizasyonlara katılmalarını temenni ediyorumm
    akın

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hertür organizasyona bende varım. ümraniyedeyim. bu organizasyon için zaman kaybetmemeliyiz.
    "İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES

RobinsonCrusoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Şehit olan memurumuza Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

Bende bu programa katılmak istiyorum ama Sivas'tayım.Eğer istanbul'da motosiklet kiralayabileğim bi yer varsa gelmeyi çok isterim.Detayları burdan izleyeceğim eğer fırsat olursa geleceğim.Yoksa Ankara'daki anıtkabir programına katılmaya çalışacağım ordada zaten yunuslar eşliğinde gidilecekmiş.
    Tekrar Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum.İnşallah suçlular cezasız kalmaz.

Magico_SortE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR DADYW CLASS 250cc
    arkadaşlar olayları sıcağı sıcağına konuları saptırmadan dağıtmadan göstermemiz gerekiyor tepkimizi.
    konu görevi başında asayişi sağlamak için canını hiçe sayan polis kardeşimizi anmak onu yüceltmektir lütfen konuyu saptırmayalım.
    ayrıca bir kardeşimiz vefat haberinide vermiş kardeşimiz onuda rahmetle anıyoruz ALLAH yanına kabul etsin kardeşlerimizi ailelerine sabır versin

ati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fjs silverwing 400
    olayı şimdi duydum sürekli takip edemediğimden.şerefsiz köpekler yaaa

arkadaşlar yapacağınız her türlü tepki organizasyonunda yanınızdayım.bizler de ses çıkarmazsakiyice meydanı boş bulup iyice azacak bu kansızlar.

yaşamını yitiren şehit kardeşimize allahtan rahmet,yakınlarına ve tüm ülkeye başsağlığı diliyorum.
    çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler