zühtü paşam dediği gibi yunusların amir i müdür ile konuşup motorize halk ile motorize polis el ele yürüyüşü yapalım derim....
zühtü paşam dediği gibi yunusların amir i müdür ile konuşup motorize halk ile motorize polis el ele yürüyüşü yapalım derim....
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
NicemaN adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
izmir den yapılacak bir şeyler varsa hemen.
bu şerefsizler iyice azıttı, kansızlar
bostancıda polisler eylemmi yapıyo ne oluyo
birden onlarca polis arabası siren çala çala geçti
bişeyler oluyo ama anlamadım
bostancıda oturanlar sizde gördünüzmü
yapılacak her türlü organizasyona katılmaya hazırım..
evet bostancıdayım sirenler yardırmış vaziyette geçtiler.. biri vurulmamıştır yine işşallah..
abi mondial rs imlede olsa her türlü eyleme hazırım sadece yeri ve zamanı duyurun yeter
evet bende duydum sirenleri ama anlayamadım nedenini umarım yine kötü bişey yoktur.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
abi bu neydiki böyle. birden onlarca polis arabası, motorlar geçti. sakin sakin gidiyodular. yani bi olay yok gibiydi.csunlu adlı üyeden alıntı
ayrıca polis arabalarında kırmızı kurdele varmı. hediye paketi gibiydi.
eylem falan yapıyolar sandım ama bilemicem
dostum bende de rs var ve herşeyde bende varım hatta toplantı ve gezilere ençok katılan benim desem kimse yalan demezGoker23 adlı üyeden alıntı
sen şimdi yeni üye olduğun için bilmezsin bizde motorun büyük küçük veya yok farketmez biz herzaman tek vücutuzdur.
bizi tanıyınca rs im var olurmu demiyeceksin
KAMP ADAMLARI
katılıyorum kardeşim arkadaşların haberi yoktur muhtemelen yoksa hepsi yazacak tır eminim gözlerim doldu inanmıyorum ya insanlar bu kadar adi olabiliyolar bir yolda gördüğü köpeğe bile kıyamazken biri göre göre tetiğe basıyo bu kadar olurmu pes ya çok üzüldüm isşallah arkadaşlar yunuslarımız ileşir ve aramıza dönerler allahtan şifa diliyorum.Kartal23 adlı üyeden alıntı
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
[QUOTE=Akira]Evet konuyu dağıtmamak gerekli.
Motosiklet camiasının üyeleri olarak ne yapmayı planlıyorsunuz? Buna yoğunlaşmalısınız.
bu konu cok onemlı bende sızınleyım...
bu ıyı bır fıkır bu hafta sonu toplanalım ne dersınız arkadaslar.??Akira adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
+Güncel.......
kansızların saldırısına maruz kalan TÜRK VATANININ emniyet çalışanlarına acil şifalar dilerim.ALLAH yaradımcıları olsun.
arkadaşlar çok güzel bir fikir var ortada bunu eğer imkanlarınız var ise medya gruplarına haber vererek TÜRK toplumunun duyarsız bir kesim olmadığınıda göstermiş oluruz imkanı olan arkadaşların bu konu üzerinde eğilmelerini dilerim polis kardeşlerimiz konuşamıyor bazı konularda ama onların duygularını biz daha kolay yansıtabiliriz.
kazasız belasız seyirler dilerim
Türkiye'de polisin de askerin de işi zor. Yeni yasalar yüzünden elleri kolları bağlandı ya.. BBRR'nin de dediği gibi, ABD'de bunu yapacaksın yani polis vuracaksın sonra da canlı ele geçirileceksin ha.. Mümkün değil.. Aslında bu tiplere hiç tolerans göstermeyeceksin. Dağlardaki teröristler ne ise şehirdeki versiyonları da bunlar. Milletin canına, malına kast edip bir de utanmadan kanun güçlerine silah sıkıyorlar.. O silahlarını alıp müsait yerlerine monte edeceksin bu tiplerin..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Bu tepki sadece polisi vurana değil...insan hayatını hiçe sayan bi çanta için arabanın arkasında metrelerce sürükleyen , bir cep telefonu için bıçaklayıp trenden atan insanlara artık tahammülümüzün kalmadığınıda yansıtalım bu işi polis çözemez ...polis napsın hırsızı yakalıyo ..iki yıl önce burda bi trustin çantasını çalan hırsızı sahilde esnaflar 100 m gitmeden yakaladı ..adam tehdit ediyo yandınız siz yarın dışardayım hepinizi tektek bulurum diyo ...bu ne cürrettir bu şerefsizleri konuşturan adalet sistemini değiştirelim halk şikayetçi polis şikayetçi inanıyorumki hakimlerimiz savcılarımızda şikayetçi eee kim değil ...bu namussuzlar değil ..işlerine bölesi geliyo şimdi kanunu kim değişecek ee tabiki meclis ..niye değişmiyolar....niye ha bire af çıkarıyolar......insanın aklına neler geliyo değilmi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hırsızdan,uğursuzdan,teröristten medet uman,onlarıda seçmen gözüyle gören politikacıların marifetidir hepsi.Vatan evlatlarının kanıyla ellerini yıkıyorlar.Başkalarının gönlü olsun diye bizim memleketimiz kötü oluyor.
konu dağılıyor bence.tamam herkes haklı da.bu arada yunusları gordum az once eve gelirken.sordum arkadası kaybetmişiz.allah rahmet eylesin.basımız sağolsun.bi an once bişielri organize etmemiz lazım bence.
:( ŞEhit polis arkadaşımızın ailesi ve yakınlarına Allah sabır versin..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
allahbramet eylesin allah ailesine sabır versin
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)