Basının yer alması reklam amaçlı falan değil bunu bu şekilde düşünmek çok ayıp olur basını motorculara olan bakışı deişmek amacı ile istiyoruz bizler serseri değiliz bizlerde sizin gibi bu milletin birer ferdiyiz demek için
Basının yer alması reklam amaçlı falan değil bunu bu şekilde düşünmek çok ayıp olur basını motorculara olan bakışı deişmek amacı ile istiyoruz bizler serseri değiliz bizlerde sizin gibi bu milletin birer ferdiyiz demek için
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
40 senedir bu fotorafla burda yaşıyorum abartmaya gerek yok isteyen istediği şekilde gelsin sorun çıkmaz.dostdark adlı üyeden alıntı
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Böyle bir organizasyonu ve her türlü terörün kınandığını bütün türkiyenin görmesi gerektiğini düşünüyorum. Basın her zaman reklam için kullanılmıyor.danger0 adlı üyeden alıntı
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
mesaj alınmıştır.ama yinede oyunu kuralına gore oynayalım.izinse izin.fetvaysa fetva.kas yaaprken goz cıkarmayalım aman.akalteke adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlarım;
Her ne yapacaksanız yapın gönlüm her zaman sizlerle olacaktır.
Zaten böyle bir olay karşısında tepkisiz kalmak doğru olmaz. Memur arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Rabbim şifalarını esirgemez inşallah.
Ne demekmiş ? Ben Türkiyede, İstanbulda Türk Bayrağı ile gezecem, onlar bana molotof atacak....dostdark adlı üyeden alıntı
Bak bak, sokarım o molotofları onların lavabolarına
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Gaziosmanpaşa'da yine çatışma: 1 ölü
Dün iki kişinin öldüğü İstanbul Gaziosmanpaşa’da bugün yine silah sesleri vardı..
İlçede dün de hırsızlık ve cinayet olaylarına karıştıkları ortaya çıkan şüphelilerle polis arasında silahlı çatışma çıkmış, üçü polis beş kişi yaralanmıştı.
Gaziosmanpaşa'da bu sabah saat 05.30'da bir işyerine giden 4 kişi, işyerinin kilidini kırmaya başladı.
İşyerinin kapılarının zorlandığını farkeden gece bekçisi, polisi arayarak yardım istedi. Çevreyi kuşatan polis ekiplerini farkeden şüpheliler, kaçmak istedi.
Polislerin dur uyarısına ateşle karşılık veren hırsızlardan üçü kaçtı. İşyerinde kalan 28 yaşındaki Hakan Yılmaz ise ateş ederek, TEM Otoyolu'na doğru koşmaya başladı.
Polis, kaçmaya çalışan şüpheliyi boş bir alanda vurdu. Hakan Yılmaz, olay yerinde öldü.
Olaydan sonra, Gazi ve Sultançiftliği mahallelerinde geniş çaplı araştırma yapan polis, kaçan şüphelilerden ikisini yakaladı. Bir kişi ise hala aranıyor.
CNN Türk
Valla biz nasıl burda bi motor aşkına toplanıyosak ve birbirimizin başına gelen kazalara nasıl üzülüyosak Tüm yunuslarda arkadaşlarından iyi bir haber bekliyolar şu anda ...hepsine geçmiş olsun diyorum...gastede resimleri vardı eller arkadan kelepçeli yerde yatıyorlardı saldırganlar ..yakalayan arkadaşların gözlerinden öperim ...İşallah adalette bu itlere gereken cezayı keser...
Hiç içinizden rahmet okumak geçtimi buna valla ne yalan atıyim başkasının emeğini çalan birde yakalanınca polisle çatışan kişiye rahmet okumak geçmiyo içten ...su testisi su yolunda kırılmışPolis, kaçmaya çalışan şüpheliyi boş bir alanda vurdu. Hakan Yılmaz, olay yerinde öldü
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bu iti vurup öldüren (ellerine sağlık) memura soruşturma açılacak şimdi birde, işte memleketin hali
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
İşallah adalette bu itlere gereken cezayı keser...O herife gereken cezanın binde birinin bile verileceğini düşünmüyorum ama görevini yapan memurun hakettiğinden çok daha kötü yaptırımlarla karşılaşacağından eminim.Bu iti vurup öldüren (ellerine sağlık) memura soruşturma açılacak şimdi birde, işte memleketin hali
Canım Türkiye'm...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Doğrudur,atabilirler! Bizim görevimiz onlara meydanın boş olmadığını göstermek.Gerektiğinde bizde yanıcaz.Sadece askerin,polisin görevi değil memleketi korumak,Hepimizin görevidir.Sonuna kadar destekliyorum ledo abicim!Ben mümkün olursa birinizin artçısı olarak gelmek istiyorum.Arabayla gelirsem atmosfer dışında kalıcam.ledo adlı üyeden alıntı
+1000000000000000000000000DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
İstanbul bu konuda gene elinden geleni yapar,bu toprakları babasının tarlası sanan şerefsizlere karşı...Bu topraklar hepimizin,onu koruma görevide...Yunuslarımıza geçmiş olsun,onlara bizdende sevgiler götürün
ya bi slogan vardır hani daha önce alıştık manzaralar vardı memur -işçi ve öğrenci yürüyüşlerinde SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK diye bişeydi ...
sıra bize gelmesin ...adamlar gemi azıya aldı sokak ortasında hamile kadın bıçaklamaktan...arabanın altında herkesin gözü önünde insan sürümekten sokak ortasında polisle çatışmaya kadar vardı iş...bi gün sıranın bize gelmesinimi beklesek acaba...ve o zaman toplum bu ölü uykusunda iken canımız ne çok acır dimi ...hadi arkadaşlar destek verelim meydan itlere kalmasın...
BBRR adlı üyeden alıntı
+1907
walla bunlara it diyerek güzelim köpeciklere hakaret etmiş oluyoruz. bunlar insan görünümlü ........
bu geçit konusunda hemfikirim arkadaşlar bencede gerekli izni alıp protesto geçişi düzenleyebiliriz benim motor kırmızı beyaz bide bayrak asiim sırtıma
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Konu yine kayıyor gibi.
Planınız nedir ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
haklısın bu yuzden basını devreye sokmak lazım.kim varsa.avrupada burunları kanasa sokaga dokuluyorlar.akıllı uslu bisiler yapalım ama yapalımBBRR adlı üyeden alıntı
Rabbim güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun..Bağdat caddesinde bir Taxide şöförle birlikte 3 kişiyi diri diri yakmaya çalışan ve arabayı parça parça eden arabanın içerisine molotof kokteyli atan o şerefsizlere ses çıkartmayanlar yarın aynısı bizlerede olabilir..Adam taxinin kırılan camından çıkmış formasını gösteriyor ben Fenerliyim diye bağırıyor yanındaki bayan panik halinde araba yanıyor şoför zaten yanmış..Polis orada ,,,herkes elini kolunu sallaya sallaya gidiyor..Suçun karşılığı olmazsa bu olaylar dahada artar..
arkadaşlar bu arada yaralı memurdan haberi olan var mı ? konuyla ilgili edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız sevinirim...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)