Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

3 yunusu vurmuşlar

REKLAM ALANI
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şöle paşaya yakışır, MT ye yakışır bişi olsun arkadaşlar herkeste bayrak olmalı...sadece bu olay için değil eline terör örgütü bayrakları alıp dolaşanlarda anlasın ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jasmine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    bu üzücü olaya maruz kalan yunuslarımıza çok geçmiş olsun en kısa sürede ne yapılacaksa bende varım.
    [B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    arkadaşlar yoğun bakımdaki polis için çok üzücü bir haber aldım... durumu aşırı derecede ağırmış... biraz önce hemşire tanıdığmla konuştum... inşallah düzelebilir dualarımız onunla ama yazmak çok zor yaşamaz diyorlarmış...
    terör ve paşam hemen organize olalım... izinler alınsın...pazar günü hastaneye gidelim ziyaret edelim.. yaw konuştuktan sonra kötü oldum gelde şimdi akşama kadar çalış...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Arkadaslar;

Biraz önce Em.Amiri Fatih bey ile yaptıgımız final görüşmesini aktarıyorum..

Şu anda olayın gerginliği devam etmekte olup yaralı memur arkadaşlardan birinin her an için vefatı beklenmektedir.

Bu nedenle böle bir ortamda yapılacak olan bu tip bir gösteri mahiyetindeki toplu sürüşe pek olumlu bakmamaktalar. Ancak...

Kuvvetle muhtemel yapılacak olan sehit cenaze töreninde bizleri mutlaka motorlarımızla kortejde görmek istediklerini ve bunun detayları için benimle irtibata geçeceklerini ilettiler.

Daha sonrasındaki bir tarihte ayrıca zincirlikuyudaki merkezlerinde topluca bizi ağarlamaktan memnuniyet duyacaklarınıda ilettiler..

S&S

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Alıntı Kartal23 adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar yoğun bakımdaki polis için çok üzücü bir haber aldım... durumu aşırı derecede ağırmış... hemşire tanıdığmla konuştum... inşallah düzelebilir dualarımız onunla ama yazmak çok zor ama yaşamaz diyorlar...
    Allahtan ümit kesilmez
    umarım iyileşir dualarımız onunla
    KAMP ADAMLARI

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hadeeee beeee.....it oğlu itler toplum olarak biz bunlara ses çıkarmassak şehrin göbeğinde polise sıkan yarın size sıkmaktan hiç çekinmez ....ah insan hakları ahhhhhh idam her ülkede uygulanması zaruri bir ceza ...bu adamlar yargılansın alacakları ceza ne olacak çok ama çok merak ediyorum.........
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    Arkadaslar;

Biraz önce Em.Amiri Fatih bey ile yaptıgımız final görüşmesini aktarıyorum..

Şu anda olayın gerginliği devam etmekte olup yaralı memur arkadaşlardan birinin her an için vefatı beklenmektedir.

Bu nedenle böle bir ortamda yapılacak olan bu tip bir gösteri mahiyetindeki toplu sürüşe pek olumlu bakmamaktalar. Ancak...

Kuvvetle muhtemel yapılacak olan sehit cenaze töreninde bizleri mutlaka motorlarımızla kortejde görmek istediklerini ve bunun detayları için benimle irtibata geçeceklerini ilettiler.

Daha sonrasındaki bir tarihte ayrıca zincirlikuyudaki merkezlerinde topluca bizi ağarlamaktan memnuniyet duyacaklarınıda ilettiler..

S&S
    Paşam şehit cenaze töreninin detaylarını öğrenince acil bir topic aç korteje motorlarımızla eşlik edelim
    KAMP ADAMLARI

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Az evvel hastanenin ordaydım hastanedeki bir kaç görevli arkadaş ve orda bekleyen yunuslarla görüşmemde beyin ölümünün gerçekleştiğini söylediler. ama ALLAH tan umut kesilmez RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Dediğim gibi tören ve kortej bilgilerini bana bildirecekler bende sizleri bilgilendiririm...
    S&S

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    korktugumuz basımıza gelmesin.allah yardımcısı olsun.hafta ici olucak bir cenaze torenine gereken katılımı sağlıyamayabiliriz.bunu da kalınızdan gecirin lütfen.o yuzden her halikarda alternatif bir toplu sürüş gercekleştirilmeli diyorum ben.

Motosikleti
    Motorumu Sattım
    akalteke
    bende hemşire arkadaşımla görüştüm... yaw çok tuhaf oldum...içerde görev arkadaşları varmış...ya kız bile bilgi verirken sesi titreyerek konuştu.. ben ağlayacaktım RABBİM BÜYÜK...DUALARIMIZ ONUNLA....

Motosikleti
    en kötüsü pazar günü şehit mezarını ziyarete gideriz
    basını çağırırız 100 makine bir çelenk yaptırır ve herkez getirdiği bir adet kırmızı karanfili mezara bırakır.
    KAMP ADAMLARI

jasmine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    Of ya hastaneye ziyaret gidelim derken böyle üzücü bi bi haber cenaze lafı falan çok kötü oldum umarım bi mucize gerçekleşir Allah tan ümit kesilmez. Dualarımzı onunla
    [B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]

vınvın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu acı olaya mt arkadaşlarımızın bu kadar az tepki göstermesini anlayamıyorum. arkadaşlar geyik olduğu zaman topikler şişiyor şu halimize bakın toplam yetmiş mesaj gelmiş çoğu da aynı kişilerden. yeri geldiğinde en büyük katılımcısı olan siteyiz diyoruz, bizdeki dostluk, dayanışma, arkadaşlık hiçbir sitede yok diyoruz, çevremize ve olaylara duyarlı olduğumuzu söylüyoruz.
    ama şu halimize bakın. lütfen bunu organizasyonu bir gezi olarak algılamayalım.olayın ciddiyetine varalım ve irtibata geçebileceğimiz tüm arkadaşlarımıza haber verelim...

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Tekrar hatırlatıorum arkadaşlar.
    Sn.Em.Amirimiz bu tip bir protesto gösterisini "şu an için" İstanbul emniyetinin pek sıcak bakmayacagını özellikle vurguladı..
    Lütfen sukunetimizi koruyalım..ve gereğini yapalım..zamanı gelince...
    S&S

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    ağır ol paşa desinler.heheh
    paşa haklı zamanı gelince bence de

Motosikleti
    Motorumu Sattım
    vınvın

kimse duyarsız kalamaz zaten... mutlaka patlatacağız bu topic i...

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    hadeeee beeee.....it oğlu itler toplum olarak biz bunlara ses çıkarmassak şehrin göbeğinde polise sıkan yarın size sıkmaktan hiç çekinmez ....ah insan hakları ahhhhhh idam her ülkede uygulanması zaruri bir ceza ...bu adamlar yargılansın alacakları ceza ne olacak çok ama çok merak ediyorum.........
    eğer yakalanırlarsa iki üç ay yatar çıkarlar (inşallah öyle olmaz. bunlar çok daha ağır bir cezayı hak ediyor)

şerefsizler

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    Tekrar hatırlatıorum arkadaşlar.
    Sn.Em.Amirimiz bu tip bir protesto gösterisini "şu an için" İstanbul emniyetinin pek sıcak bakmayacagını özellikle vurguladı..
    Lütfen sukunetimizi koruyalım..ve gereğini yapalım..zamanı gelince...
    S&S
    paşam duruma hakimsin gelişmelerle haberdar et bizi napıcaksak harakete geçelim

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı vınvın adlı üyeden alıntı
    bu acı olaya mt arkadaşlarımızın bu kadar az tepki göstermesini anlayamıyorum. arkadaşlar geyik olduğu zaman topikler şişiyor şu halimize bakın toplam yetmiş mesaj gelmiş çoğu da aynı kişilerden. yeri geldiğinde en büyük katılımcısı olan siteyiz diyoruz, bizdeki dostluk, dayanışma, arkadaşlık hiçbir sitede yok diyoruz, çevremize ve olaylara duyarlı olduğumuzu söylüyoruz.
    ama şu halimize bakın. lütfen bunu organizasyonu bir gezi olarak algılamayalım.olayın ciddiyetine varalım ve irtibata geçebileceğimiz tüm arkadaşlarımıza haber verelim...

az tepki çekmesinin nedeni başlık olabilir. başlık "3 motorlu polise saldırı !!!" gibi bişey olsaydı bu kadar az olmazdı bence.

ama merak etme burada kimse bu konu hakkında duyarsız kalamaz

hem o kadarda az değil baksana. bu şimdiki durum

Konuyu Toplam 24 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
    mostwanted_57, akalteke, ashes, ast17, boscomp, dostdark, DUDULALA, Eyong, frontier, Kartal23, keskinh, komtan, kırmızı, ledo, locco, nurrem, sansar, Slwer, vınvın

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
    mostwanted_57, akalteke, ast17, boscomp, crato, dostdark, DUDULALA, entellektüel, frontier, Kartal23, keskinh, komtan, kırmızı, ledo, locco, nurrem, roadcarver, sansar, Slwer

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
    mostwanted_57, akalteke, ashes, ast17, boscomp, crato, danger0, dostdark, DUDULALA, frontier, Kartal23, keskinh, kırmızı, ledo, locco, nurrem, roadcarver, sansar, Slwer, vınvın, zuhtupasa

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler