Bende ona değindim izin sorunsuz alınır demek istedim ...teror adlı üyeden alıntı
Bende ona değindim izin sorunsuz alınır demek istedim ...teror adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar biliyorsunuz geçenlerde silivrideydik 20 kadar motorla silivriye girdiğimizde herkez alkışladı
birde dönerken şehir içinde kırmızı ışıkta beklemek zorunda kaldık ışıkta beklerken hepberaber gaz verdik ve silivri meydanı ne olduğunu şaşırdı
süperdi
benimde aklıma gelen toplanıp bir konuşma ve kıza bir gaz olayıyla etrafı inletmek.
küçük parçalardan oluşmuş bir dev olduğumuzu basına göstermek
(aç karınla aklım bukadar çalıştı kusura bakmayın)
KAMP ADAMLARI
arkadaşlar butür konularla ilgilenen güvenlik şubenin şube müdürü ile konuştum izin almaya gerek yok yanlız bu ziyaretin tarihi ve zamanını buradan açıklarsanız ben şubeye bilgi vericem görevli memurlarda organizasyonun yapılacağı yere gelecekler onun dışında hiç bir yasal yükümlülük bulunmuyormuş
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Evet size gereken kolaylığı sağlayacaklarını zannediyorum. Hatta başka yunuslarda seve seve sizlere eskortluk yapıp, yolu açacaklardır.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
evet arkadaşlar bu hafta sonuna hiç bir gezi yada bi org. yok ve ist.mt ve çevre illerinde katılımıyla büyük bir sürüş ziyaret tepki olur hemde işte güçte kimse olmaz diye düşündüm
Arkadaslar, bende varim ve Motorumla katiliyorum....Pasam biran önce Organisazyonu yap cümle alem görsün Moturcularin gücünü zaten bende Mekana yakin oturuyoum......
Paşam yanlız pazar sabahı sınav var biraz geç saat de olursa daha iyi olur öyleden sonra 16.00-17.00 gibi
biz sizi bp de bekleriz
KAMP ADAMLARI
paşam benide listene ekleee.... pazar günü istediğiniz saatte varım...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
arkadaslar basınla alkası olan varmı.birisi yardım etsin olayı duyuralım.madem bisi yapıcaz ses gelsin.
arkadaşlar
motosohbet bölümünde motorcular tek vücut oluyor diye bir topic var
uzun zamandır nasıl bir eylem yapalımda toplum bizi faretsin diye düşünüyorduk
işte bu çok güzel bir fırsat
bizler trafikte tuğlalar olarak geziyoruz ve kimse bizi si......yo
ama gelin tuğlalardan duvar örelim ve bizimde çok güçlü olabileceğimizi gösterelim
belki bu gibi eylemlerden sonra toplumun motorcuya bakış açısını değiştirebiliriz.
KAMP ADAMLARI
arkadaşım siz organizasyonu yapın gerisi kolay ben haber veririmlocco adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Paşam hafta sonuna niye bırakıyoruz. Hemen bu akşam yapalım.
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
çünki birşey yapacaksak ses getirmeli yoksa bir iki kızmış motorcu oluruzHurricane adlı üyeden alıntı
kavgaya gitmiyoruz topluma mesaj vermeye gidiyoruz
KAMP ADAMLARI
Evet arkadaşlar, çok üzüldüm öncelikle olaya,
Şehit kardeşlerimizin onuruna da bu protestoyu yapmalıyız
bu organizasyona katılmamak olmaz diye düşünüyorum.
elimizden geldiğince destek olacağız. eminim diğer yunuslarda yanımızda olmaktan gurur duyacaklardır.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Basın olayı için bende bişeyler yapıcam arkadaşlar inşallah bi aksilik çıkmaz
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Aradan neredeyse bir hafta geçicek, olay soğumadan yapmak gerekir diye düşünüyorum.dostdark adlı üyeden alıntı
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Arkadaşlar su an görüştük yunusların merkeziyle gün içinde bana geri döncekler.. Sizleri bilgilendirecegim..
S&S
Paşam Türk bayraklarını çıkardık haber bekliyoruz
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)