vınnnn vınnnnnvedat kaya adlı üyeden alıntı
tamam abi ya sen motoru varmazsen bizde antika kardeşimizle
pıtı pıtı
yaparız neolmuş
vınnnn vınnnnnvedat kaya adlı üyeden alıntı
tamam abi ya sen motoru varmazsen bizde antika kardeşimizle
pıtı pıtı
yaparız neolmuş
KAMP ADAMLARI
bende yanınızda vın vın gelim ama kimseye motorumu vermiiiimm...dostdark adlı üyeden alıntı
düşmek vey adüşürmek değilde ufacık iş için bu haftasonu uğraşıcam zamana üzülürüm beyaaa..
yoksa sizden degerlimi...
ne oluyo yav biri motor veriyo biri birini gezmeye götürüyo fazla motoru olan varsa bana versin kuruduk valla burda
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
teror kardeşim iş nedeniyle gidemediğim gezilere motor kıralanır..
saati 1000 usd olup ehliyeti olmayanlara verilmeyecektir..
alan arkadaşlar
ikametgah..
sabıka kaydı..
askerliğini yapmış..
daha önce en az 20 defa düşmesi tercih sebebi olacaktır..
bu koşullarda ne zaman istersen al abi...
valla olaya bu kadar iyi niyetle yaklaşıcağını bilseydim daha önce yazardım bu imkanlarda motor kiralamak kaçmaz valla sen az istiyon heralde buda sitedeki dostluğumuzdan geliyor valla saol vedat sende olmasan hehe..vedat kaya adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ne oluyo yawww.. vedat abi eğitim için motorunu mu kiralıyo anlamadım ben..
ben scooter kullanıyom vitesli kullanamıyorum... öğrenmek için kiralasam ben de öğrenebilirmiyim yoksam daha büyük bir makine mi 1000cc falan iyi olur yardım bekliyorum......
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Gezide emeği geçen herkese teşekkürler...
Resimler geliyo....
oooo kuzen yaşıyormusun lemm..MACGYVER adlı üyeden alıntı
ayrıca resimler acılmıyo haberin ola...
biz zaten senin motorunu değilde senin dostluğunu istiyoruz 600f ile 150 makinelerimizi umursamadan bize can dost oluyorsunya olay budurvedat kaya adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
antika abicim sen kenara çekildin yemekte bak kabak gibi ortada kaldım köftelerle sapancaya gelebilirsem cezasını çekicen:
üstat herzaman yetebildiğim ölçüde dostluğum son limitlerine kadar sizindir..dostdark adlı üyeden alıntı
Gezide Emeği geçen herkese teşekkürler!
Alper omuzlarım fena ağrıyo valla zor iş 170 km artçı taşımak ama zefklydi ne yalan söyleyim Öncülük yaparken umarım regalin perfonmansını anlamışsındır!
Valla ben tam 200 km yol yapmışım bunun 170 i artçıyla uzun ve zefkli
bir geziydi.
Bendende resimler bunlar...
sevgili dostdark kardeşimya senin motoru kim itekliyodu öle yaf ayağıyla saol bu kadar teşewkkür falan ediyosun olmuyo utandırıyosun valla insanı yaf.
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Öle mivedat kaya adlı üyeden alıntı
serkan79 adlı üyeden alıntı
canı gönülden destekliyorum 79 kardeşimi evet bidaha gidelim hatta bida hata bida bida bida haaaa gidelim gidelim yaf
dostum ya o günü hiç unutmıyacağımmert ybr 125 adlı üyeden alıntı
motorculuk budur işte iyi günde gezmek de var kötü günde birlik olmakda bu yüzden bu sitedeki motor kardeşliğini çok seviyorum
KAMP ADAMLARI
yaaaaFutureShock adlı üyeden alıntı
MUUraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttt
nerde fotolar daha yollamadınmı yoksaaaa varya sen
kötü çocuk hemen yolla şunları yaff
abi şartların hepsi iyide şu fiyat olayınada bi el atalım biraz palı değilmi yaf bi motor parası istion yap bişelerde anlaşalımvedat kaya adlı üyeden alıntı
abi şartların hepsi iyide şu fiyat olayınada bi el atalım biraz palı değilmi yaf bi motor parası istion yap bişelerde anlaşalımvedat kaya adlı üyeden alıntı
abicim bu olaya canı gönülden katılıyorum dostdark arkadaşıma kimse büyük makınam var deyip basıp gitmiyo gerçekten çok güzel bi olay motorculuk bu dur işte hepinize çok teşekkür ederim ya be bu siteyi bırakım işe bile gidemiyom yafdostdark adlı üyeden alıntı
hehehe başka amele yanığı olan varmı yafdestinyofrock adlı üyeden alıntı
yarı yarın diyosun oluyomu bu yaptığın kader hanım okadar bekletmne milleti yaf valla ben protesto ediyorumdestinyofrock adlı üyeden alıntı
rerere rarararagasasaray gassarayy cimbombbom arkadaşlar resimler gelsin artıkın hepsi tüm fenerlilere geçmiş olsun pohahahahhaha
fotoları isteris...fotoları isteris... fotoları isterisss..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Yarın THY de sınavım var dolayısıyla çalıştım sınava özür bu yüzden cezam neyse razıyım :( orada teknisyenlik için mücadelem özel sektörden THY ye geçme çabası sadece buydu geçikmem :(
tipsizleri almıyolarmış ama ben öle duydumdestinyofrock adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)