14 Mayıs Büyükçekmece+Silivri Gezisi Yorumlar ve Fotoğraflar
Reklamlar
-
16 Mayıs 2006, 10:39
tunoka abi ben göksel son eklenen resimlerde son karedeki kel olan (ALONG) ellerine saglık güzel olmuş keşke haber verseydin yaw çekerkeN
saçlar fena dökülmüş gerçi iyide olmuş uzun zaman olmuştu kendi kafamı bu kadar net görmeyeli. dönüşte
benzinlikte çekilen fotoları göremedim hani boncuk gibi dizilip çektirdigimiz.
Reklamlar
-
16 Mayıs 2006, 10:47
Yav daha kader le M.D den bi arkadaşın çektiği büssürü foto vardı onlar daha eklenmedi.Şu fotoğraf olayına bi çözüm bulmak lazım
-
16 Mayıs 2006, 10:56
böyle arkadaşlıkların kurulması çok güzel... dediğim gibi umarım bunu hep yaparız. sizlere silivriden önce hoşçakalın diyemedim arkadaşlar kusura bakmayın.. vedat_kaya !! abi ne yaptın motoru? boyatmayı düşünüyormusun?
detinyofrock arkadaşımız sanıyorum 600f e binmemeye yemin etmiş diye duydum.. hepinize sevgiler.........
arkadaşlar resim eklemeyi nasıl yaparım anlatında birsürü resim var elimde...
-
16 Mayıs 2006, 11:20
-
16 Mayıs 2006, 11:37
Moderatör
600f adlı üyeden alıntı
böyle arkadaşlıkların kurulması çok güzel... dediğim gibi umarım bunu hep yaparız. sizlere silivriden önce hoşçakalın diyemedim arkadaşlar kusura bakmayın.. vedat_kaya !! abi ne yaptın motoru? boyatmayı düşünüyormusun?
detinyofrock arkadaşımız sanıyorum 600f e binmemeye yemin etmiş diye duydum.. hepinize sevgiler.........
suat sen bana veda ettin abi hatta bu kadar uğraştığın için çok teşekkür ederim güzel bir gün geçirdik dedin hatta silivriye giderken yanıma gelip baba saol biz gidiyoruzda dedin.... nedemek abi önemli değil ...
bu arada ferhat abi gerçekten sağolasın biz sizin arkanızdan sahile geldik beraber turlarız diye ama göremedik yeğimin gözlerinden öpüyorum
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
16 Mayıs 2006, 11:45
Super Moderator
ergin abi ben ogün vedalaşamadım kusura bakma ben geri tekrar mekana döncez sanıyodum ordaki arkadaşlarda affetsin beni
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
16 Mayıs 2006, 11:50
Moderatör
alper_tim adlı üyeden alıntı
ergin abi ben ogün vedalaşamadım kusura bakma ben geri tekrar mekana döncez sanıyodum ordaki arkadaşlarda affetsin beni
eyvallah baba sapancaya gelebilirsem orada görüşürüz
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
16 Mayıs 2006, 12:42
-
16 Mayıs 2006, 12:45
Super Moderator
dostdark adlı üyeden alıntı
ben gelirim
zaten memleketime gittim bir çay bile içemedim
şöyle doya doya gezelim
bende geliyom bendeeee
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
16 Mayıs 2006, 12:54
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
-
16 Mayıs 2006, 13:10
ok bu hafta sınavlar var haftaya sapanca
sapancadan gelince uygun bir tarihte topic açarız
bu sefer daha kalabalık oluruz.
-
16 Mayıs 2006, 13:16
600f adlı üyeden alıntı
o akşam pasta cila attık ...biraz rutuş yapıcaz haftasonu..
yok canım kullanır kader pes edecek kız değil korkmaz yani..
-
16 Mayıs 2006, 13:55
**** not_fear **** dostum eğer sorduğun makina buysa bu benim bitanem hyosung gv 250
ayrıntılı bilgiyi sitede bulabilirsin satıcısı ise www.globalmotor.com.tr burayada göz atabilirsin
arkadaşlar büyükçekmece sahilde bize karşıdan tuhaf yaratıklarmışız gibi bakan çizgili uzun paça donlu beyaz akletli adamların fotolarını çekmedimi yaww ben onlara bayılmıştım tam çerçewelikti wallaa
-
16 Mayıs 2006, 14:07
musturaki motorun gerçekten çok güzel allah kaza bela vermesin güle güle kullan
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
-
16 Mayıs 2006, 14:15
roadcarver adlı üyeden alıntı
musturaki motorun gerçekten çok güzel allah kaza bela vermesin güle güle kullan
sağol dostum teşekkür ederim allah herkese hayalindeki motoru almayı nasip etsin
-
16 Mayıs 2006, 16:23
arkadaşlar bu topic i bir okuyun 1. sayfasından itibaren... ben katılıyorum... sizlerin de gezi ve eğlenceye gösterdiğiniz ilgiyi burayada göstermesini rica ediyorum...
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=13946&page=5
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
16 Mayıs 2006, 16:43
-
16 Mayıs 2006, 16:47
-
16 Mayıs 2006, 16:55
-
16 Mayıs 2006, 17:00
AnTiKa adlı üyeden alıntı
Slm ArkadaŞlar Ben Geldİm Meyhanecİ Dostrark ArkadaŞİma Sevgİler Motoru Sorun Cikarsa Bİle Onu Ben Sirtimda TaŞirim Ya Ne Demek
Yada Kafayi Ceker Ghİttİgİmİz Yerde Kaliriz Ne Olcak
Dİmİ Vedat Abİmde Bİzİ Ceker Lahatla
Hİhİhİ:p
He Bu Sefer Kader Bende Arkana Alirsan Vedat Abİnİn Motorunu SÜrerken DÜŞmez Galİba
Benle Beraber SÜrerse Desden GecmİŞ Olur
abicim benim motorum zebilmi kardeşiiiimmmm..
sizii ben taşıyım motorumu vermem..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler