Ben acayip yanmışım amele yanığıKartal23 adlı üyeden alıntı
Ben acayip yanmışım amele yanığıKartal23 adlı üyeden alıntı
way amele wayyy...
bende bu kadar sıcek olacağını bilseydim şort falan getirirdim... güneş yağı ooohhh tatile gerenk kalmazzdddıııı... hahahahaha
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
GÜN SÜPER BİTTİ aşığınımmmmmm aşığınım cimbommmmmmmmm sarıııııııııııııııııııııı kırmızıııııııııııııııııı en büyük cimbommmmmmmmmmmmmmmmm rararrarararrrararrrrrrrrrrrraa aaaaaaaaa cimbombommmmmmmmmmmmmm sen bizim herşeyimizsin zıpla zıpla zıplamayan fenerli sesim kısıldı kornamın sesi bitti ellerim acıdı ama kalbim hala senle cimbom.....
Bir tek düşüşüm kötüydü bugün neyle düştün derlerse honda 600 dicem hehheheheh ve yolda köpeğin can verişi :( kötüydü ama diğer yönden herşey çok güzeldi arkadaşlar sağolun iyiki varsınız...
yaw tam köşeye yanaşırken gördüm seni bravo dedim... kilosunun 3 katı makineyle başa çıktı.. boravo dedim kendi kendime...
arkamı döndüm millet owwww dedi birde baktım yerdesin... nazarrım mı değidi bilmiyom... allah kem gözlerden sakınsın...
benzinlikten bizleri uğurlayışınız vardı yaaa göğüsüm bir kabardı ki balon olup uçacaktım...arkadaşlarım hepinize tek tek teşik... ediyorum...
slm canlar inşallah iyisinizdir ben şimdikten hecanlıyım yahu ama sabırla bekliyom sizleri geziye nejdet abi sana o kadar yeme dedim ama fotanu cekmişler bak işde yüreginizdeki sıcaklıgı tatli gülümsemeyi kimseden esirgemeyin canlar hoşcakalın iyi geceler paiiiiiii
Güzel bir buluşma olmuş motorunuza ve gönlünüze sağlık
he arkadaşlar bu kim yanan amale yaw yoksa benmiyim dermişim bende yandım ya yanmaya degdi ama ben canım cekti yarın gene gidecem silivriye ben nedense orayı cok sevdim hiihhiih
şilenin nesini sevdin güneşimi yoksammmmm hhıııııııııı söyle bakeemmm
katılmamak elde deıl.....demgah adlı üyeden alıntı
cok guzel ve keyıflı bır gundu
arkadaslara tesekkurler.....
____it's my life_1982____
Bebekte ne yakışmış yahu bana aman ya ben işte ben ben bak bennnnnnnn hahahhahaahhaha
çirkine ne yakışmaz uuhhahahhadestinyofrock adlı üyeden alıntı
hadiiin bidaha gidek sapancadan sonra
ben varim valla sizle nereye olsa giderim ilk gezim olmasina ragmen sicakliginizi hissetmek cok guzeldi harika bi gün gecirdim sizinle herseye varim ben
Ya ben söylemicektim ama dayanamadım sapancadan sonra Beylikdüzünde bütün arakdaşlara açık güzel bi parti organize etmeyi düşünüyorum.Bu hafta içi çalışmalara başlicam.Mekanın fotolarını filan çekip koyarım siteye sizinde fikirlerinizle güzel bi program yaparız
bakın gene yazıyorum işim olmazsa ben varım....
ama gelirsem yolda son motor olucam yoksa 40 motorun içinde yanlış yollara girip kayboluyorum yawww...
kardeşim o gün olmazsa ben gene öncülük yaparım sende sonculuk yaparsın öle gideriz silivri dönüşü herşey normaldi sanki bi sorun yaşamadıkvedat kaya adlı üyeden alıntı
bende artçılıktan sonra gurup liderliğine soyunup çıtayı yükselttim artçılık tarihinde
ayrıca işin felanda olmasın gelmiim oraya
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ben o gün için şimdiden ağlıyım şirkete işi sağlama aliimm..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)