14 Mayis Yalova Gezisi Yorumlar Fotolar Hatiralar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yarını bekliyoruz
bu günkü yorgunluğa rağmen fotoların bir kısmını yaynlamışsın.Eywallah.bizim için ilk olmasına rağmen keyifli idi. Siz ve sizin gibi dostların ewidir Yalova.
tşk.
-
gelmeyi hiç düşünmediğim bu geziye tamamen şans eseri katılmış ve yalova mt ile tanışmış olmaktan fazlasıyla memnun oldum. bize gösterdikleri ilgi ve alaka için tekrar teşekkür ederim.
30 km si dağ yolunda hoplaya zıplaya ve zor olan, gezi boyunca 170 km yol yapmış oldum ve her kmsine değdi.
-
murat abi ellerine salık o kadar yorgunluga ramen fotografları atmışsın gercekten harika bir gezi idi bütün emeği geçen herkeze teşekkür ederim ilk gezim olmasına ramen hiç yabancılık çekmedim ve ne kadar zorlu bir dağ yolcuuğu yapsakta çok eğlendim.
Fotoların devamını bekliyoruz.
-
murat aldın 600 f i attın kendini yollara..kim tutar seni artık beeeeeeeeee
güzel eğlenmişiniz..
-
Peril adlı üyeden alıntı
murat aldın 600 f i attın kendini yollara..kim tutar seni artık beeeeeeeeee
güzel eğlenmişiniz..
walla cıgdem arkadaslar ne motorlarla nerelere cıktılar bır bılsen: tam senlık gezıydı yanı..
Bu arada resımlerı yuklemeye devam edıyorum haberınız olsun..
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
alacam alacam diyordun hayırlı olsun trader kardeş güle güle kullan 600f'ini
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
yalovalı olarak bu geziyi kaçırmak istemezdim hatta bir öneri birdahaki gezi için üvezpınar şelale diyorum yol dağ yolu manzara muhteşem şelalenin dibinde piknik ama o dağ yolundan nasıl geçilir nasıl o virajlar alınır bilemem tabii enduro lar şanslı işte resimler ...
-
Gezi super olmus arkadaslar. O kopeğin adı Pasha benim bir arkadasımın arkadasının isitifini kesinlikle bozmuyor ...
-
Güzel gezmişsiniz, şifa olsun
Alın benden de bir 14 Mayıs hatırası
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
elixir adlı üyeden alıntı
bu günkü yorgunluğa rağmen fotoların bir kısmını yaynlamışsın.Eywallah.bizim için ilk olmasına rağmen keyifli idi. Siz ve sizin gibi dostların ewidir Yalova.
tşk.
Bız hersey ıcın tesekkur ederız. cok keyıf aldık . dag yolunnun borcunu odemek ıcın bu tarafta oyle yer var mı ona bakıyoruz
gurolcbr125 adlı üyeden alıntı
murat abi ellerine salık o kadar yorgunluga ramen fotografları atmışsın gercekten harika bir gezi idi bütün emeği geçen herkeze teşekkür ederim ilk gezim olmasına ramen hiç yabancılık çekmedim ve ne kadar zorlu bir dağ yolcuuğu yapsakta çok eğlendim.
Fotoların devamını bekliyoruz.
gurol kardesım ufak oldugun ıcın sana bıraz angarya yukledık ama kusura bakmadın umarım
camadan adlı üyeden alıntı
alacam alacam diyordun hayırlı olsun trader kardeş güle güle kullan 600f'ini
tesekkur ederım hocam saolasın...
xneslihanx adlı üyeden alıntı
yalovalı olarak bu geziyi kaçırmak istemezdim hatta bir öneri birdahaki gezi için üvezpınar şelale diyorum yol dağ yolu manzara muhteşem şelalenin dibinde piknik ama o dağ yolundan nasıl geçilir nasıl o virajlar alınır bilemem tabii enduro lar şanslı
işte resimler ...
Neslıhan bır dahakıne gıderız kısmetse.. sen yalova mt grubu ıle kontak halınde ol derım ben sana. ama bu dag yolu bızım aletlere pek uymuyor emın ol hala kendıme gelemedım
[QUOTE=Shamyl]Güzel gezmişsiniz, şifa olsun
Alın benden de bir 14 Mayıs hatırası
evet hocam rakıbını hıc yenemeden sampıyon olan ılk takım olarak terıhe gectınız tebrıkler...)
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
Trader, Ligde 17 tane rakibimiz vardı, bi 16 tanesini yendik, yetmez mi?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
evet arkadaşlar önümüzde sapanca gezisi var 28 mayısta liste yapılmaktadır haberi olmayan arkadaşlara duyrulur
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13584
-
Tum Resimler Yuklendi:::)
Arkadaslar ben makınede olan tum resımlerı yukledım. daha sonra detaylı bır maıl atacagım..
-
güzel gezi olmuş ..paylaşım için teşekkürler..
aynı gün B.çekmece gezisidevardı aynı gün gitmeniz şartmıydı..
başka bir gün olsaydı bizdende gelen olurdu daha önce verilmiş sözler var..
-
murat abi çok güzel gezi olmuş valla yalova çınarcık hattı ağlamış resmen ah be abi işim olmasa inan ki gelicektim. abi beers den çıkınca hani çay içiyoduk uzamışın beyaw yakalıyamadım seni....
-
vedat kaya adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş ..paylaşım için teşekkürler..
aynı gün B.çekmece gezisidevardı aynı gün gitmeniz şartmıydı..
başka bir gün olsaydı bizdende gelen olurdu daha önce verilmiş sözler var..
abı bılıyorum ama boyle denk geldı.. bır dahakıne ınsallah..
uzman_1907 adlı üyeden alıntı
murat abi çok güzel gezi olmuş valla yalova çınarcık hattı ağlamış resmen ah be abi işim olmasa inan ki gelicektim. abi beers den çıkınca hani çay içiyoduk uzamışın beyaw yakalıyamadım seni....
abı o gun sen kayboldun bız gıttık cay ıcmeye..
neyse macın ıyı gectı umarım. ama cok sey kacırdın demedı deme
-
uzman_1907 adlı üyeden alıntı
murat abi çok güzel gezi olmuş valla yalova çınarcık hattı ağlamış resmen
asıl dağ yolunda inan motorlar ağladı.
beğenmediğimiz çinlilerden biri bile ben gitmem yapmam etmem demedi hele sarı asya ve mondial mt 2şer kişi olarak yolu olmayan dağ yolunda banamısın demedi en önden gittiler.
-
abi ben kaybolmadım ya sen çıktın diğer arkadası bekledım hemen çıktım ama yakalıyamadım seni küçükyalı sapağına kadar olan çay bahcelerıne baktım orda döndüm fener'e gittim.. neyse bidahaki sefere inşallah..
maç iyi geçti bu arada paly-off lara kaldık. alıcaz kupayı
gezi için çok şey kaçırdığımın farkındayım 28 mayısa bir aksilik çıkmazsa inşallah
-
Dag yollari ne kadar kaygan zorlu vede virajlı olsada çok güzeldi.Bende daha halen hayret ediyorum o iki scotter nasıl aldı o yolu aklım şaştı hele muratın scotter o dereyi nasıl geçti anlamdım ama bir gecişi vardı o dereyi koptum gülmekten heee uutmadan murat abi 1. sayfada gürol kardeş kusura bakma bütün angaryaları sana yükledik demişsin ne kusura bakacam abi bi çay getirmişiz bi fotoğraf çekmişiz çokmu yani ne güzel eglendik bidaha gidelim bir daha çayda getiriyim ayıp ettin lafı bile olmaz.Gerçekten cok süper bir turdu devamını bekliyoruz en yakın zamanda...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler