katılan ve eğitime emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum...
katılan ve eğitime emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum...
29.01.15 sabah seansında olacağım
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-sifir-kask-198917106/detay
eğitime katılanlar satışa başlamış...
gerçekten ayıp yaa, 150 liralık kaska 200 lira yazmak da ayrı bi ayıp.
üzerindeki etiketleri bile sökmemiş adam
Şubat ayı eğitim takvimi açıklanmıştır. [TIKLAYINIZ]
tekrar katılabilir miyiz acaba?
Adamlar uğraşmış o kadar hediyede vermiş yeni başlayan motorcular için sen gel sat kaskı iyimi onu bulamayanlarda var yazıktır ya yazık milletimiz nerelere gidiyor böyle.
katılmanız menfatiniz icabıdır ben bile katıldım bilenler bilğilerini tazelelerler hemde yeni bir ls2 kask sahibi olurlar
Keşke ehliyetim olsada katılsam :'( mart ın 21 inde sınavım daha :'( uf ya :(
Nisan ayında olucakmı bılgınız varmı abilerim
24 şubat salı 1. seansa arkadaşla mail yolladık bakalım geri dönüş olucakmı
26 Şubat perşembe günü için mail attım en kısa sürede kaydınızla alakalı geri dönüş yapılacaktır diye cevap geldi ama kayıt olup olmadığı hakkında bir geri dönüş yapılmadı hala
kesinlikle ve kesinlikle lazım böyle bir uygulama yoksa birtane dolmuş alıp hunharca saldırıcam bazı kendini bilmez kuryelere çok tehlikeli sürüyorlar bu aleti 2 kere aynamı kırdı düyzüley.
Dün katıldım temel eğitim olarak gerçekten faydalı oldu.
Herkese öneririm hazır böyle bir fırsat varken.
Katılmak için
o değil de verilen kaskın üzerinde model olarak FF351-1 yazıyor ve kaskın üzerinde sharp testinden 4 yıldız aldığı yazıyor. ama sharp testi öyle demiyor. sharp testi sitesinde FF351 var FF351-1 yok. aynı ise neden yıldızları farklı? sizce bir yanlış yok mu? ya da neden böyle bir durum var. fotoğraflardan daha net anlaşılır.
Kaskın içindeki kumaş etikette FF350 yazıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)