İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, katılımlarınızı bekliyoruz.
Güvenli sürüşler.
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, katılımlarınızı bekliyoruz.
Güvenli sürüşler.
Projemizle ilgili gelişmeleri;
https://twitter.com/TTOKYolEmniyeti
https://www.facebook.com/TTOKYolEmniyeti
adreslerinden takip edebilirsiniz.
Güvenli sürüşler.
Moto-Kurye Eğitim Projesi'nin açılışı İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın katılımıyla 23 Aralık 2014 saat 16:00'da Turing Genel Merkezi'nde! Herkesi bekleriz.
Projemizin açılışı 25.12.2014 saat 11:00'e alınmıştır, ilgililere duyurulur.
Merhaba arkadaşlar,
İlk eğitim 25.12.2014 Perşembe günü saat 09:00'da Turing'in genel merkezinde verilecektir. Eğitimin ardından ödül kask ve yelekleri İçişleri Bakanımız Sn. Efkan Ala takdim edecektir.
İlgililere duyuruylur.
Bu eğitim projesi umarım Ankara'da da yapılır.
Arkadaşlar, 25 Aralık Perşembe günü sabah 9'daki ders için kontenjanımız dolmuştur. Ancak saat 11'deki açılış törenimize herkesi bekleriz. Güvenli sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:59 ----------
Değerli arkadaşlar,
25 Aralık Perşembe günü saat 13:00'te bir eğitim seansı daha olacak. Katılmak isteyenler irtibat bilgilerini de yazarak tugrul.katkak@turing.org.tr adresine e-mail gönderebilirler.
Güvenli sürüşler.
Biz kontenjana dahiliz dimi hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
Yalnız Gelen Mail de saat 09 değil 11 yazıyor;
23.12.2014 tarihindeki proje açılışımız program değişikliği sebebiyle 25.12.2014 günü saat 11:00’e alınmıştır. Bilgilerinize sunarım.
Açılışla beraber ilk eğitimi de vermiş olacağız.
Çok kırgınız o kontenjan doluluğuna.... neyse konuşmiyim şimdi.
Evet Arkadaşlar bugün itibariyle(25.12.2014) Eğitime katıldım, Forumumuzda bir üye arkadaşımız da eğitimdeydi adı harung kendisiyle güzel sohbet imkanı buldum, Ayrıca eğitime katılan bir çok arkadaşla da konuşma ve tanışma imkanı buldum,
Gerçekten faydalı bir eğitim oldu,
Başta Rahmi Barutçu Hocama ve Böyle Bir organizasyon düzenleyen Türkiye Turing ve Otomobil Kurumuna Teşekkürlerimi sunarım.
Ayrıca LS2 marka Kapalı Kask ve Reflektörlü Motosiklet Yeleğini de eğitim seminerine katılan Tüm katılımcılara hediye ettiler.
Mehmet abi bi avcılar buluşması yapmak lazim sizlerle tanışmak keyifliydi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
Bir de Tuğrul Bey'e ayrıca tesekkur edelim Turing kurumunda bizi temsil ettiği icin boyle sizler gibi insanlarla tanışmak gurur verici. Rahmi Hoca acayip sempatik adam aşmış artik olayı son derece rahat sevecen ve bilgin..
Yakın gelecekteki eğitim tarihleri:
- 3 Ocak 2015 Cumartesi
1. Seans: 09:00 - 12:00
2. Seans: 13:00 - 16:00
- 4 Ocak 2015 Pazar
1. Seans: 09:00 - 12:00
2. Seans: 13:00 - 16:00
Katılmak isteyenler kendilerine uygun gün ve seansı bildirip irtibat ve A2 sınıf ehliyet bilgilerini de ekleyerek egitim@turing.org.tr adresine e-mail gönderebilirler.
İlk eğitimimize ve açılış törenimize katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Amacımız Türkiye'de bilinçli bir motosiklet kültürü oluşturmak ve bu amaç doğrultusunda bize verdiğiniz desteklerden ötürü ben şahsım adına minnettarım.
Hem ilk gün olduğu için hem de açılış törenindeki protokol misafirlerimiz yüzünden bazı aksaklıklar yaşanmış olabilir, anlayışınıza sığınıyorum.
Bundan sonraki eğitimlerde bu aksaklıkların sayısını giderek azaltacağımıza emin olabilirsiniz.
Yollarda görüşmek üzere, güvenli sürüşler!
Tuğrul Katkak
Pazar günü yapmış olduğum küçük kazadan dolayı sol ayağımda ezilme olduğu için gelemeyeceğim, hafta sonu olması benim için çok iyi bir şanstı eğitim için ama kaza dolayısı ile malesef, bundan sonra yapacağınız hafta sonu eğitime katılabilirim.
Eğitim ve hediyeler için teşekkürler.Rahmi hoca yada ilgi ve alakasından dolayı ayrıca teşekkür ederim.
Umarım bu organizasyon izmir'de gerçekleşir. Bizde Manisa'dan katılım sağlarız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)