sölimi nereye gitceni...
sölimi nereye gitceni...
paşam yapma yaaaaaaazuhtupasa adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Amma çene var sizde be kardeşim. Peril, ne iş kız seni birilerine verip duruyolar?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
zafer o zaman ince bi tuzla buluşması yapak mı be burdan ara buluşma
ne bilm cenko bende anlamadım bende şaşırdım kime varacağımı ayollll
sıkmayın canımı ağlattılar len bu fener takımı beniii ,artık seneye yapacak bişey yok..
trenox bi ince meyhane buluşması yapalım istersen ayarla bi mekan tuzladan bide şatafatlı menü
Kime varacağın belliPeril adlı üyeden alıntı
gel sen vaz geç fenerden ben seni bjk li yapayım
Acımadıki, acımadıki
ashes iiii dıyon da benım org.(organızasyon ) iii degıldır. ben daha zıyade hazıra konmayı severım.
sızlerle zaten bı olaya gırcez mangal sozunuz var unutmadım unutmam da
ama bu arada yuvacık ta ya da masukıye de bı mıhlama,kiremıtte mantar ve balık yanında rakı sanırım iii gidebilir fikir bende org sizden.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
ben bu çevrede bayılsak derim nedenine gelince araba yada motor kullanımı olucak o yüzden tuzlada salaş bi meyhane yokmu gelek tanıdık
şimdi soyle diiim?
eger dusunulen yer tuzla ise dıger arkadslara uzak kalacaktır cazgır yaparlar bılırım ben bunları
salaş tanıdık meyhane? sanırım arkadaş cevremı bıraz gelıstırmem gerekecek
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar fotolarda harika içinize sinsin
ALPERRRR acil alıyorsun bir motor ...nurrem adlı üyeden alıntı
yok abi iki artcıyı cekemez bu net yaww...
Biz varya buluşmanın ertesi günü evden 2 ev aşağıdaki bakkaldan sigara almaya motorla çıktık. Sonra daha uzak bir yerden almaya karar verdik. Sonduraktan. Bir baktık ki kross modunda dağ taş toprak gidiyoruz. birden kendimizi baraj da bulduk. Allah buldurmasaydı sonra hapis kaldık içinde ne kayalıklı dereyi geçebildik. Ne de ikinci motoru da kucaklayıp dikenli çalılar arasındaki hafif egimli duvarımsa yerden çıkarmaya totomuz yedi. Tekerler çamura gömüldü, bizim pantolonlarımızın arkası bile terlemişti.
Nemi oldu kurtardık oradan çok güzel bir ormana daldık dolaştık fotoğraf çekildik. Süper pozlar yakaladık. Topik patlatacağım yakında.
3 saat sonra eve geldik ve evin altındaki bakkaldan aldık sigarayı. Bu sefer yürüyerek gittik. Tekrar motorla gitsek Afrika'dan çıkardık herhalde
Şu an bütün fotoğraflar telefonumda. Görünce dibiniz düşecek nasıl bilmiyoruz böyle bir cenneti dibimizde Maltepe'ye 7 dakika, Dudullu'ya 15 dakika, içeren köye 10 dakika mesafede de neden bilmiyoruz diyeceksiniz.
Ama orayı ancak Google Earth bilir. Birde küçükken oraya balık tutmaya giden Sadobey.
Sadobey
merhabalar herkese. ben siteye önceden üye olmama rağmen bu buluşmaya tesadüf eseri katıldım.Ancak o gece halımdende belli olduğu gibi çok moralım bozuktu.Ancak Onur arkadaşımla biraz konuşma,dertleşmek amacıyla onu aradım ve Beer's ta arkadaşlarla olduğunu söyledı.Ancak bu arkadaşların motorsiklet net olduğunu ve bu kadar kalabalık olduğunu bilmiyordum Moralım bozuk olmasına rağmen o kadar motoru görünce gözlerim açıldı birden orda 15 dk kalmama rağmen zühtüpaşa ile tanıştım Ama daha fazla ortamı bozmamak için kalktım zühtüpaşam o gece moralım bozuk olmasa masumlar diye çektığın o fotoğrafı çekemezdin benı o halde kolay kolay yakalayamazsınız
hepinizi öpüyoorrrum..
Yaa evet bizde paşamla bunlara ne oldu diye düşünüyordukMaynak adlı üyeden alıntı
iki canı sıkkın neyse birdahaki gezide telafi edersinizde öyle resimler olmaz
herkez diyecek ki ülen bu motosiklet.net ne sıkıcı adamlar
Boğacılar işbaşındaSadobey adlı üyeden alıntı
valla sizden herşey beklenir
KAMP ADAMLARI
neyse grubun ıcıne gırdıgınde arkadasın sana neden manyak demek sıtedıgını anlarsın o zmn da keske o gece gırseymısın dıceksın :D emın oalbılırsınnurrem adlı üyeden alıntı
m € c l ü q
olay budur işte sonunda motosiklet.net düyünde görecek tebrik ederimPeril adlı üyeden alıntı
nurullah gerçektende azimle.............dağları delermiş(ferhatla şirin)
KAMP ADAMLARI
abi günlerdir yapmadığım kalmadı sen ayarla 1000RR ı gelin aracımız olacakdostdark adlı üyeden alıntı
artı yıllardır peşindeyim onun beee
Acımadıki, acımadıki
çiğdemin mi
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)