vay vay vay böyle işler yaparken güneş gözlügü takıcaksın eyvahhhhh
paparazi gibi bizim site anında yakalanırsın haber olarak geçer gündemde
vay vay vay böyle işler yaparken güneş gözlügü takıcaksın eyvahhhhh
paparazi gibi bizim site anında yakalanırsın haber olarak geçer gündemde
ama istersen tanışma bölümüne bir merhaba de artık seni diyer üyelerde tanısınnurrem adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Topik açmadan ben hoşgeldin diim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
banamı dedin evett hoşbuldukdishy adlı üyeden alıntı
Aslında baktım göremedim tanışma bölümü ????dostdark adlı üyeden alıntı
Yeni bir forum mu açıp tanıtıyoruz kendimizi
Firsth Divine Light
yok yeni gelen bayan arkadaşa dedim canım
Nurrem hoşgeldin bu grubta toplantıya ilk katılacağım zaman bende çekinmiştim kimseyi tanımıyorum diye, dost dark ın ısrarıyla ki kendisi yoktu o gece, gittim ve çok büyük keyif aldım. iyiki motosiklet net var ve iyiki üye olmuşum harika bi dostluk ortamımız vardır gelip kendini tanıtman bi merhaba demen yeterli canım, yalnız değilsin.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
özelden yazıyorum özel mesajlarına bakyukarıda motosiklet.net forum yazısını tıklarsan özel mesajlarını görebilirsinnurrem adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
soner sen iki dk yanına git tanışma topigi aç istersen yardımcı ol birde tur atın sitemizi tanıtırsın
ben ayrıntılı yazdım kardeş bilgilerin hepsini verdim özelden zahmet etmeseydindostdark adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
soner anlayamadım burada benim anlamam gereken bişey var mı canım ?dostdark adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
sen özelden tarif etmişsin ama soner yanına gidicek ögretmeye gezici üyedir sitemizdealper_tim adlı üyeden alıntı
alpere söyle nurrem le çay içiyoruz şu andaashes adlı üyeden alıntı
Yasemin akşam çektirdiğimiz yanak yanağa resim süper çıkmışjasmine adlı üyeden alıntı
Kılıçbalığı(yusuf abi)fotomontaj yapmış arkadaşlar
enişteeee
KAMP ADAMLARI
hahahahadostdark adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper valla biraz önce gördüm çaya gitmiş bizimki dedim ne bu sürat ne bu hız görev bilincinde vip yaadostdark adlı üyeden alıntı
ne iş bizim sitedeki enişteler gün geçtikçe çogalıyor
eeeVIP olmak başka canım helikopterlerle her yeni üye yi iki dakkikada buluyorumashes adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ashes adlı üyeden alıntı
walla enişte bolluğu başladı sitede sapancada banada bişeyler bakalımk abiashes adlı üyeden alıntı
*Kimsenin yardımı olmadan buldum ve açtım tanışma topicini
*Kimse ile çay içmedim
*Hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
Firsth Divine Light
hayırlı olsun vedo ,demek sende aşıklar tayfasına katıldın seni seni saman altından su yürütmek ha. sanırım bu kız senden motosiklet eğitimi alacaktı dimi sayın hocam? motor kullanma konusunda benim kadar iyi değilmiş duyduğuma göre. neyse ayşe şule bilgiç yengeme selamlarvedo adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)