Arkadaşlar aşıklar listesine ben de katılıyorum. Malumunuz sitede bayan üyeler fazla değil. Benim aşkım site dışından. of offf...
Arkadaşlar aşıklar listesine ben de katılıyorum. Malumunuz sitede bayan üyeler fazla değil. Benim aşkım site dışından. of offf...
Less is more...
yere bakan yürek yakannnnnvedo adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
ulen burası aşıkalr sitesi oldu be...malum bahar geldi milletin içi kıpır kıpır..
vedat sende az hızlı değilmişsinvedo adlı üyeden alıntı
bende fuarda neden ikidebir çişim geldi diyip yokoluyor diyordum
KAMP ADAMLARI
paşam gençlik böle bişi tabi sende zamanında çapkındın gerçi hala ölesinzuhtupasa adlı üyeden alıntı
ama valla ben uslandım ilk baharda gelse son baharda gelse benden bu kadar valla en azından bu kdr yarışmacı arasından sıyrıldım
Acımadıki, acımadıki
paşam banada birini bulalımm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
leyn alper rahat bırak paşamıalper_tim adlı üyeden alıntı
benizfener ini unutmadık pissss
KAMP ADAMLARI
karıştırma lem feneri felandostdark adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
paşam bu muhabbete kızarrrrr
Acımadıki, acımadıki
paşa'm sen büyüksün, yaparsın. söyle şu admin'e de sitenin fonunu bahara özel pembe falan etsinzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
paşam istersen önce siteye kolay resim yükleme olyına bi el atsınlarcrato adlı üyeden alıntı
istanbul topiklerinde vede gezilerinde aşk falan her zaman ön planda olur daha doğrusu kızdırmayı bir borç bilirim belli kişileri hopppp belli kişiler nerdesiniz
bayada meşhur olmuşlar vardır aramızda
belli kişilerin belkide iki erkek arkadaşı vardır ve ikisininde adı yusuf olduğu için ortaya çıkmıyorlardır
KAMP ADAMLARI
evt ashes meşhur kişiler bugün kayıplar saklanıyolar herhalde
Bak abicim kaşınmayın benden sölemesi sonra abi biliodun madem neden uyarmadın demeyin yok duymadım yok okumadım demeyinalper_tim adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
O akşam Saat 21:15 civarı İDO dan evime doğru ilerlerken sizleri gördüm...
Beers ın önü motorsiklet fuarı gibiydi ve tahmin ettiğim gibi yanılmamışım Motorsiklet net grubu demiştim ... Çok güzel resimler arkadaşlıklarınız daim olsun...
Firsth Divine Light
aramıza hoşgeldin nurrem. motorunu sonra alırsın
Less is more...
aramıza hoşgeldinnurrem adlı üyeden alıntı
ama ben edirneden geldiğim için o gün seni görmedim ben herhalde ben gelmeden gitmiştin gezilerde senide aramızda görmek isteriz
evet bizim geziler fuar gibi olur artık senide fuarımızda görmek isteriznurrem adlı üyeden alıntı
hanfendi ne içerdiniz bak alper hanfendi ne içerse eksik etmeyin
tamamdır abi ben ilgilenirim merak etmeashes adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)