Ben de gelemedim :( bi dahaki sefere inşallah.Fotolar süper
Ben de gelemedim :( bi dahaki sefere inşallah.Fotolar süper
hadi baklaım koy dagörelim bende tuğba ile özel bir görüşme yapayın ozaman
valla hos bı geceydı her ne kadar bızım hatunun bası tutup erken kacmak zorunda kalsakta
Öncelikle GS li arkadaşların şampiyonluğu hayırlı, Fb li arkadaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.. Gercekten zor bir durum..3 hafta içinde hem kupayı hem şampiyonluğu kaçırmak zor olsa gerek..
Neyse gelelim geceye.. Yorgun argın ertesi günü yapacagım işlerin stresinden arınmak içn gittiğim gece gercekten güseldi..Gerci chaplin den baska kimsede foto mak. olmaması şanssızlıktı ama napalım onuda bulamayan var diyerek biraz karanlıkta olsa fotolar gayet güsel anlatıyor bence geceyi..
Herhalde dostdark soner hala uyuyodur.. Ulen anadolu yakasında alkol stoklarını eriitti adam be..
Emegi geçen ve katılan herkese tebrikler..E hadi bakalım bu hafta sonu hava güsel olcak gibi 28 Mayıs öncesi varmı bişiler acabaaaa
S&S
Dostum hangi aşkı yakalıyacağımızı şaşırdık kiashes adlı üyeden alıntı
bahar havası bizim gurubu coşturmuş istanbul daki aşkları takip edelim derken
adanadan kılıçbalığı (yusuf abi) bizim cici yasemin arkadaşımıza kırmızı gül ve bira yollamaz mı
bende bıraktım artık bunların peşini bunlarla başedemem
Paşam ne uyuması sabah kalktım büyükçekmece toplantısına gittim oradan da bir silivri yaptık geldik bende enerji çokkkkzuhtupasa adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
evt paşa ben şahitim yolda bile kaldı ama bırakmadı peşimizi silivriye kadar geldi hele dönüşe geçerken motoruna gaz vermesi harikaydı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
önemli olan bozuk motorla silivriye gidebilmektiralper_tim adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Günaydin Arkadaslar,
Cok Güzel bir Aksam oldu. Herkese Tesekkürler. 28 Mayista Insallah daha da Güzel olacak.......
öncelikle GS lı arkadasları tebrik ediyorum. Bu camida henüz çok yeni olmama rağmen Cumartesi akşamı yeni arkadaşlıklar dostluklar edindim. fotoğraflar için teşekkürler bir dahaki buluşmada görüşmek dileğiyle
resimlerde görüldüğü gibi boğa gurubu eylemlerine devan ediyor
bu arada hepinize geldiğiniz için çok teşekkürler
MT istanbul yine yıktı ortalığı
KAMP ADAMLARI
bu kaçıncı beer's başlığı oldu şaşırdım
neyse, herkese içtenliğinden dolayı teşekkür etmeyi bir borç bilerekten teşekkür ediyor ve burada şahitler huzurunda borcumu ödemiş oluyorum efendim.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Teşekkürederim. Çok güzel ve süprizlerle dolu bir geceydi bu geceyi düzenlediği için sevgili soner e ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.kılıçbalığına da süpriziyle geceyi renklendirdiği için güzel jestiyle mutlu ettiği için çok teşekkürederim. Sevgili Nurullah cığım sana hayırlı teskereler ve nice mutlu güzel yıllar diliyorum. resimler içinde ellerine sağlık burcucuğum mt nin kadrolu foğrafçısı ünvanını verilebilir sana.arelia adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
kılıçbalığı (yusuf ağbi)
istanbul MT olarak teşekkürler enişteeeeeeee
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Ben de biraz geç de olsa katılabildim toplantıya...diğer organizasyonlara göre daha sakin geçti gibi geldi bana bu toplantı, umarım ileride yapılacaklar daha ateşli geçer
Bir de Pazar günü tura çıkacak arkadaşlar vardı caddede, onlar çıktılar mı merak ediyorum, haberimiz olsa biz de gelirdik tura
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Arkadaşlar çok güzel eğlenmişsiniz her halinizden ve yazılan mesajlardan belli oluyor gelecekte daha iyi eğlencelere ama bizde burada sizden geri kalmadık öyle değilmi kılıçbalığı
dostum kılıçbalığı abimizin aklı başında değil ki o aşıkKG 082 adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
soner şöyle ekip dönüversin sapanca olayına haberi olmayan arkadaşlar 28 mayıstaki gezi için listeye isimlerini yazdırsınlar
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13584
Çok fenasın çokkkkkkkkkkkkkkkkkdostdark adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
zaten sitedki aşıkları tetikleyen bi soner birde ersen bak kaçacak yerinizde yok karıştırmayın ortalığı
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)