Akşam hep beraber buluşup termosta çay ve çekirdekle beraber sahilde güzel bir buluşma yapalım diyorum buluşma saati akşam 9 gelecek olan 0537 544 34 73 whatsaaptan yazabilir iyi forumlar saygılar.
Akşam hep beraber buluşup termosta çay ve çekirdekle beraber sahilde güzel bir buluşma yapalım diyorum buluşma saati akşam 9 gelecek olan 0537 544 34 73 whatsaaptan yazabilir iyi forumlar saygılar.
avcılar sahildemi? gelebilirim ben işim olmazsa
Whatsaaptan Haberleşelim istersen
baska aksam olsa gelırdım aılem gelıyor bu aksam
boyle bır konu lazımdı
Güncel bu aksamda olabilir
böyle sahilde kola çekirdek olayını genelde hep sıkı arkadaşlar aralarında yapar. ama zamanla dağılırlar o yüzden bunu hepbirlikte yapıp büyütmek lazım arkadaşlıgı ve grubu.
bu başlığı canlı tutsak iyi olurdu. şimdi bizde arkadaşlar ile arıyoruz ama insan yok malesef herkesin bir bahanesi bir işi oluyor nedense. var ise bu akşam yazabilir yada yarına planı olan ?
Anadolu Yakasında Olmama Rağmen Gelebilirim.Yokmu Etkinlik Falan_?
Bende eskiden öyleydim de artık zevk için binmeye başlayınca işin rengi değişti.
uygun bir vakit buluşulabilir.
Bende 4 mevsim motorcuyum bu akşam yağmur kescek gibi birşeyler yapabiliriz
Evet arkadaşlar hava güzel akşama gs - Arsenal maçı var varmı bildiğiniz güzel bir mekan saat 8-9gibi buluşuruz hem bişiler içer hemde sohbet ederik maçı izler dağılıriz ne dersiniz
İstanbul Çok arayı açıyorsunuz yav. Hani haftalık buluşmalar olmuyor böyle.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
bu topic donuyormu yoksa aksamları bulusuyormusunuz
Bu akşam silivri tekirdağ varmış cbr 250 sayfasında bılgıler var bende buyukcekmeceden katılıyorum.
Var mı çıkacak olan 12:15e kadar bekleyeceğim
Bayramın son tatil gününü değerlendirmek adına
Ögleden sonra veya akşam üstü gezi plani olan var mi
La Bu Nasıl Buluşma Koca İstanbulda Motorcumu Kalmadı:D
Buradan haber çıkmaz. Varsa çevren ancak öyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)