evet süperdi, ben cok keyif aldım.
zühtüpaşa-eline sağlık çiğ köfte tam ağzımıza layıktı -, nurgül ve serkan'a her şey için coooooooook teşekkür ederim...
-serkan üşenme, kendi işini kendin gör, ac su topiği, yükle fotoğrafları -
evet süperdi, ben cok keyif aldım.
zühtüpaşa-eline sağlık çiğ köfte tam ağzımıza layıktı -, nurgül ve serkan'a her şey için coooooooook teşekkür ederim...
-serkan üşenme, kendi işini kendin gör, ac su topiği, yükle fotoğrafları -
yav şimdi ayaga kalkacam makinayı alacam bilgisayara takacam resimleri yükleyecem oooofff of o kadar halim olsa sultanahmete gider köfte piyaz helva yerim karnım aç
kazasız gittik geldik de (yasemin'in ufak kazası sayılmaz) belamız çok oldu özellikle dönerken. dört küçük motor rüzgardan bayağı etkilendik akşam , otobüsün biri de dibimizden süratle geçince 50 metreden fazla yalpalayarak gittim, nasıl yaptıysam kontrol etmeyi başardım. küçük motorla istanbul dışına zor çıkarım artık bu tecrübeden sonra.
Hadi istanbulll yükleyin resimleri bende yorgun geldim ama elimdeki resimleri yükledim (28.05.2006 Adana Ç.M.S.K.zorkun macerası )
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum herkesin sağ sağlam
dönmesini ümit ediyorum
eeeeeeee kimse gelmedimi yaf ben bi tel edim bari
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
İyiki doğdun serkan...
http://files.tagworld.com/f3980602cd...de6828131.jpeg
arkadaşlarr merhaba gittik geldik harikaydı inşallah her etkinlikte ordayız....
abi tesekkür ederim ne zaman cektin bunu
sanada toz almak yakışır be abi aynada kayboldular diosun yani braboserkan79 adlı üyeden alıntı
bu arada dogum günün kutlu olsun iyiki doğdun
afiyet olsun
bende pasta için ceren kardesime cok tesekkür ederim ricamı kırmadı aradı taradı arastırdı güzel bi pasta yaptırdı
eyvallah kardesim saolmert ybr 125 adlı üyeden alıntı
tunoka adlı üyeden alıntı
abi yavaş bizim yerimizede yeseydiniz tüh beee kaçırdık
serkan abi sende ne vardı nijja 1400 falanmı yoksa ???????
valla baya güzele benzio kaçırdık kader utansın behhhtunoka adlı üyeden alıntı
aaa jasmin kazamı yaptı geçmiş olsun yaf
önemli bişey deilmiş sadece bi arabanın tamponuna hafiften dokunmuş düşmüş motoru bilmiyom ama kendi gayet iyiydi
oooof canım cıktı o pastayı yaptırmak için, aylarca sırf onunla uğraştım valla, bütün zamanım gitti
serkan ne demek-hem sen doğum günü cocukusun! -, bir iki pastahene pazarlığı; ayağım mı aşındı, ağzım mı?
yedik işte afiyetle, hem de beraberce...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)