Dayanamadım ben de gelicem .. Kitaplarımı da alayım yanıma orda ders çalışırım artık.. Selamlar...
Dayanamadım ben de gelicem .. Kitaplarımı da alayım yanıma orda ders çalışırım artık.. Selamlar...
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
walla şimdi uyandık.. kız arkadaşım için kask olayını saat 10 a kadar çözersek mutlaka geliyoruz bizde....
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
abi ben gelemiyorum kusura bakmayın
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Ben gelicem ama tek gelkişcem galibaaa .. akif halaaa uyanmadı, kamerayı ona verip çekim yaptırtçaktım yolda.. plan suya düşcek gibii. akif uyansanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet arkadaşlar işte büyük gün geldi çattı...
08.49 itibariyle listeyi print out alıyorum ve artık dönüşte resimlerle görüşmek üzere diyorum..
Umarım kazasız belasız sağlık dolu mutluluk dolu güzel bir gün geçiririz...
S&S
paşam paşam umarım beni de listeye almışssındır bak çıkıcam birazdan carrefoura doğru
an itibariyle hava 19 derece...
gökyüzünde görebildiğim kadarıyla fazla bulut yok...
hadi hayırlısı...umarım güzel bir gün olur...gerçi listede HALA yokum ama...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
mecidiyeköydeyim yolu bilmiyorum yaw mecidiyeköyden gidicek varsa bende gelebilirim?
sanirim geç kaldim :(
vya bee millet şimdi hareket etmiştir....ulan muraaaaaaaaaaaaaat senin yüzünden hevesim kursağımda kaldı intikamım acı olacaaaaaaaaak.....
Heheheh
konvoyun bir ucu gişelerde diğer ucu da carrefour dan çıkmak üzereymiş....
dermişim......
acabaa kaç motor katıldı
kazasız belasız gidin, akabinde gittiğiniz gibi gelin. Bi sonraki buluşmada görüşmek üzere...
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..
eve dondum. guzel gezi oldu. gerci motorla gidemedim ama bi dahakine inş. fotografları bekliyoruz artık.
==============================
==============================
Sağ salim dönenler mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Millet gezi mükemmeldi herzamanki gibi ilk mesajı ben yazdım sanırım Arifiyedeyim su anda bir internet cafedeyim. 9:30 da trene binicem az kaldı yakında motorumla katılıcam aranıza... (sayısal bana bir vursa)
Millet 9 Temmuz tarihlerinde kimseye söz vermiyin derim bi bombada ben patlatıcam şimdilik süpriz olsun
'manyak' yoksa sucuk mu yapıcaz? yaz gunu biraz agır kacar ama...
-bugun aslında sen de bi organizasyon yap da şöyle bıkana kadar sucuk yiyelim diyecektim ben -
hüzünlenmek için resimleri
bekliyoruz. gelemedik kahretsin yaf
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Süpriz az önce aklıma geldi neden olmasın dedim direk bağlantıları kurmak için ugrasıyorum yakında sölicem size
dönenlerden resimli olan geziler bölümüne başlığı açsın ben resim eklendikçe ilk mesaja taşırım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abicim kimse gelmedimi yaf???en azından racin ciler önce gelir yaf
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
gittik gördük gezdik geldik çok güzeldi
nurgül çok iyi bi ev sahipliği yaptın tesekkür ederim
zuhtupasa cigköftenin tadı damagımda kaldı tesekkür ederim
dogum günümü kutlayan herkese ayrı ayrı tesekkür ederim
vedat abi 600f kullanıyon yetişemiyon bana yuh
resimleri eklemek için birinin öncü olmasını bekliyorum topic acamam cok yoruldum
o dediklerinin rüzgarla tozunu aldım bi güzelmert ybr 125 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)