28 Mayis Sapancaya Gidiyoruz...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Millet Afyonlu Manyak Yine yola çıktı haberiniz olsun gene sabah sıkıldım atladım yola gelkiyorum yanımda bir arkadaşım var sabahın ilk saatlerinde sakaryada olucam sapanca gölünü bulmam muhtemelen öğleni bulur. neyse hadi sapancada görüşmek üzere bir isteği arzusu olan ulaşsın su anda eskişehirdeyim gece 2 de çıkıcam buradan GSM 0544 252 71 65 bye
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
12 saat sonra Levent BP'deyiz ha!.. Bu güzel... Kötü olan 24 saat sonra evde olacak olmamız :(
-
ben gelemiyorum
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi afyonlu manyakla konustum...yanında bi manyak daa geliomus milllleeeeeeeeet.
-
arkadaşlar ii geceler...
Yarın Sapanca gezisine gelmek istiyorum kız arkadaşımla şimdi karar verdik... ancak ufak bi problemimiz var kaskı yok.. yarın sabahtan buluşma saatinden önce kask alabileceğimiz bildiğiniz bi yer varmı acaba? biz bostancı'da oturuyoruz..
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
-
aRKADAŞLAR EHLİYET OLMADIĞINDAN GELEMİYORUM, ama ehliyet sorun değilse gelirim biri cevap versin
-
Teaser, kadıköy'de stadın orda bir sürü motosiklet mağazası var. aksesuar satıyorlar.kızıltopraktan stada doğru giderken sağda ve solda bi kaç tane var.
bir de stadın ordan köprü sapağı var ya. tam köprüye dönmeden orda sağda var 4-5 tane.
mühendis, ehliyet konusunda bir bilgim yok.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
-
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
Teaser, kadıköy'de stadın orda bir sürü motosiklet mağazası var. aksesuar satıyorlar.kızıltopraktan stada doğru giderken sağda ve solda bi kaç tane var.
bir de stadın ordan köprü sapağı var ya. tam köprüye dönmeden orda sağda var 4-5 tane.
mühendis, ehliyet konusunda bir bilgim yok.
lespaul tşk ederim bilgi için ben bi kere pazar günü mototal ı aramıştım bi şi sormak için kapalıydı... bende dediğin gibi en kötü ihtimalle dediğin gibi sabahtan atlayıp oraya gidicem bakıcam ama hani direkt şurası die bilen bi arkadaş varsa dolanmadan gider alırım diye düşündüm.. yinede tşk ederim...
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
-
aa evet, özür dilerim.
genelde pazar günleri kapalı oluyo onlar, haklısın
kafam dağınık biraz kusuruma bakma lütfen.
gidip bir bakabilirsin yine de. hatırladığım kadarıyla biçoğu kapalı oluyo ama 1-2 tane açık bulabilirsin.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ehliyet ile alakalı soron olabilirde olmayabilirde..kimse bilemez.. seçim tamamen senin..
-
star
TEASER adlı üyeden alıntı
lespaul tşk ederim bilgi için ben bi kere pazar günü mototal ı aramıştım bi şi sormak için kapalıydı... bende dediğin gibi en kötü ihtimalle dediğin gibi sabahtan atlayıp oraya gidicem bakıcam ama hani direkt şurası die bilen bi arkadaş varsa dolanmadan gider alırım diye düşündüm.. yinede tşk ederim...
STAR BİSİKLET 372 29 50 Suadiyede Mediha Tansel ilk öğretim okulu yanı...(Saat 8 gibi açar sanırım)
mondial bayisi oluyor aynı zamanda burası ve Tümopar'ın ürünlerini satıyorlar.
http://www.tumopar.com
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
Selam arkadaşlar , bir Sakaryalı olarak kücük bir uyarım olacak , Sakarya Emniyet müdürlüğü ehliyetsiz ve plakasız motorsikletleri anında topluyor , epeyce bir motorsiklet toplatıldı bizim burada dikkat edin derim , bu nedenle bende ehliyeti alamadıgım için yollara çıkmıyorum , dikkat edin , iyi eğlenceler.
-
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
STAR BİSİKLET 372 29 50
Suadiyede Mediha Tansel ilk öğretim okulu yanı...(Saat 8 gibi açar sanırım)
mondial bayisi oluyor aynı zamanda burası ve Tümopar'ın ürünlerini satıyorlar.
http://www.tumopar.com
bilgi için tşk ederim ama oranın pazar sabahı saat 8'de açtığı konusunda eminmisin?? yani çok erken olduğu için soruyorum...
-
ben gelmesem ayıp olurmu
-
bilgi için tşk ederim ama oranın pazar sabahı saat 8'de açtığı konusunda eminmisin?? yani çok erken olduğu için soruyorum...
8'de açtığından emin değilim...zaten gitmeden bir tel açasın diye tel verdim...8 civarı açmasa da 9'da açar diye tahmin ediyorum..yıllardır hiç gitmedim pazar günü ama,oranın sahibi zeki abi gayet çalışkan biri olduğu için pazar sabahı açar diye tahmin ediyorum.zira dükkanı akşam 9'da kapatıyorlar...arayıp bi şansını dene saat 9'da kimse açmazsa teli başka yer ararsın...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
arkadaşlar ii geceler...
Yarın Sapanca gezisine gelmek istiyorum kız arkadaşımla şimdi karar verdik... ancak ufak bi problemimiz var kaskı yok.. yarın sabahtan buluşma saatinden önce kask alabileceğimiz bildiğiniz bi yer varmı acaba? biz bostancı'da oturuyoruz..
TEASER, bende kız arkadaşımın kullandığı medium beden bir kask var.yarın gelmeyecek.sabah mağazalarda bulamazsan da sorun olmaz.eğer kız arkadaşın (hijyen vb sebeplerle) rahatsız olmazsa kullanabilirsiniz.Carrefoursa'daki buluşma noktamızda size veririm.Numaram 0533 650 94 89.
-
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
8'de açtığından emin değilim...zaten gitmeden bir tel açasın diye tel verdim...8 civarı açmasa da 9'da açar diye tahmin ediyorum..yıllardır hiç gitmedim pazar günü ama,oranın sahibi zeki abi gayet çalışkan biri olduğu için pazar sabahı açar diye tahmin ediyorum.zira dükkanı akşam 9'da kapatıyorlar...arayıp bi şansını dene saat 9'da kimse açmazsa teli başka yer ararsın...
ok çok tşk ederim..
kelsinus adlı üyeden alıntı
TEASER, bende kız arkadaşımın kullandığı medium beden bir kask var.yarın gelmeyecek.sabah mağazalarda bulamazsan da sorun olmaz.eğer kız arkadaşın (hijyen vb sebeplerle) rahatsız olmazsa kullanabilirsiniz.Carrefoursa'daki buluşma noktamızda size veririm.Numaram 0533 650 94 89.
kelsinus ilgini çok tşk ederim ancak kız arkadaşımın kask bedeni XS olduğu için M çok büyük gelecektir. biraz evvel bi arkadaşımızın S kaskını denedik o bile sallantılı durdu... :( ama yinede çok tşk ederim...
-
teaser: bostancı lunapark karşısında seloto var motosiklet satıyo onda birkaç çeşit kask var pazar sabahıda acıyo sanırım 9 gibi açık olur. eger iyi bir kask aramıyorsan orada istediğini bulursun sanıyorum. eger olmazsa carrefourda da belki vardır yada metro motosiklet sattıgına göre kask felanda satıyo olabilir. hatta en kötüsü bauhaus tan inşaat kaskı alırsın olur biter
ehliyetsiz sürücülerin geziye katılmamaları gerektigini düşünen arekadaslar belkide baslarına bir iş gelir, bir gezi yüzünden üzülmeyelim diye düşündüklerini sanıyorum. ama benim ehliyetim yok ve geziye geliyorum fakat ben motorumun baglanabileceğini para cezasını ödeyebileceğimi ve yolda sap gibi kalabileceğimi gözönüne alarak geliyorum.
-
Bizim uludağ işi yattı sabaha hanımla konuşayım,çocuklarda ödevlerini bitirdiyse bizde araba ile geliriz belki!!!
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler