hakkaten bilader ashes e laf atıyon ama senin bu dediğine ne demeli bile bile lades diosun sen sanki sen kurtarcan bağlanan motorları çok ayıp etmişsin çookkkGeCe__ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ehliyetsiz gelmeyin başınıza iş açılmasın
hakkaten bilader ashes e laf atıyon ama senin bu dediğine ne demeli bile bile lades diosun sen sanki sen kurtarcan bağlanan motorları çok ayıp etmişsin çookkkGeCe__ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ehliyetsiz gelmeyin başınıza iş açılmasın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
evet ersen haklı herkez ehliyetini almalıashes adlı üyeden alıntı
birde sapanca uzun bir yol ve çok hızlı akan bir yol bence ehliyeti olmıyan arkadaşlar veya ehliyeti olupta tecrtübesiz arkadaşlar ehliyetli bir arkadaşlarını bulup artcı gelsinler
ne derler ne şiş yansın nede kebap
KAMP ADAMLARI
valla iyi düşünmüşsün saol artık ağustos 7 de izine çıkıcam 15 gün olabilir anlım çatlıyor agrıdan hafta içi olsa git izin al yat hafta sonuna hep denk geliyor bu olay sabaha kadar bişiler yapıcam düşündügün için saol saygılarİHTİYAR adlı üyeden alıntı
Arkadaşım güzel söylemişsinde asıl senin daha yönlendirici olman gerekir bence.Hem bu arkadaşın allah korusun başına bişey gelse yada ceza yese mesulü senmi olacaksın.Bak sen basmışsın paranı gitmişsın kursuna ne güzel ehliyet almışsın.Ayrıca ashesarkadaşımız şaka yapmış tabiki kimseye gelme demek bize yakışmaz ama bu kalabalık bir gezide birinin başına birşey gelse bunu hesabını kimse veremez o yüzden bence kimse kimsenin mesuliyetini almasın derim ben.Yolda kalanlara yardım etmek gerektiğinde her türlü yardımı yapmak bizim görevimiz ama başkasının mesuliyetini almak yanlışGeCe__ adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
oyy oyyy kıyamam sana beeeeashes adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yine bi temizlik yapılmış ama benim mesajım neden silinmiş anlayamadım!
hala listede yokum!ayrıca arabayla gelen ve arabasına beni alabilecek olan var mı demiştim?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
yenge adam ölüyo senin haberin yok walla çok ayıpladıkdishy adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
neden olmasın ki gece 1 den beri haberim varalper_tim adlı üyeden alıntı
biz sadece burda mı görüşüoruz ki alla alla...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
evet arabalı arkadaşlar burcu kardeşimizede bir yer ayarlıyalımfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
evet malesef bizde musturaki ile ben arabamızın serviste olmasından dolayı bir ulaşım aracı bulamadığımız için gelemiyoruz umarım bi aksilik olmadan bol bol eylenirsiniz size iyi eylenceler ashesbana kadeh kaldırmayı unutma
wayy ergin abi....teror adlı üyeden alıntı
sizde gidemiyorsunuz,bız de memo ıle gidecektik
ama olmadı kısmet dıyelım...
____it's my life_1982____
siz ben gitmiyorum diye gitmiyosyunuz dimi neyse bakarsınız bizim oralarda bişeyler yaparız abicim ne olur ne olmazbatuhan35 adlı üyeden alıntı
bazı arkadaşların dün ehliyeti yoktu bugun var o yüzden gayet rahat konuşabiliyo.ehliyetsiz arkadaşlar da sizlerden yapıcı bir şeyler duymak istiyor.herkes gelmek istiyo ama sizlerden arkadaşlar gelin çevirme olursa ehliyetli arkadaşlarla motorları değişiriz felan gibi sözler duymak istiyor.yani ayarlarız gibilerinden ama burda kimse buna yanaşmıyor.heralde herşey sabah belli olacak..
Büyük gün yarın mı şimdi,
ah bi ekonomik özgürlüğüm olsaydı bende gelirdim
Hahaha umut öle deme o adam VİP73umut adlı üyeden alıntı
Nediyosun sen bugüne kadar gezileri rahatlıkla yaptıysak onun sayesinde en önden gidip bizim yolumuzdaki bütün engelleri kaldırıyor
Yalnız şöle bişey var Dostdark güzel olduktan sonra VİP oluyo ona göre
şamriyel alışverişini yaptım arkadaşlar
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
tmm arkadaslar anlıyorum ama yanı ben sadece bıraz o kelımeye taktım sakada olabılır bılemem yanı polıs cevırken ceza kes agbı one fln bu laf bırqz hos egıl yanı.. pekı söle dusunelım adam motor aldı zorla morla ımkanlarıyla ama ehlıyet almaya malesef gucu yetmıo suan ve alamıo bıde zaten su 3 ayda bır ehlıyet alma cok sacma bılıyosunuz eskıden 1 haftaydı sadece, polıslerınde sımdımı aklıne geldı motorcuları durdurmak.. aynı zmanda zaten kımse mesulıyet alsın demıyorumkı zaten kımse bırbırının ustune mesulıyet alamaz.. benımde cevremde var ehlıyetsız olanlar bende tabıkı görevımı yapıyorum basbass bagrıyorum onlara ehlıyetınızı alın dıye sonucta yasak kanuna göre..neyse ben yarın gelemıcem size iyi egenleceler ıns. hıcbır sorun cıkmadan kazasız belasız ca guzel gecer gununuz bende o saatlerde kız arkımla şile taraflarında olucam.. herkese saygılar
Paşa, Haxo ve ben son kritikleri bugün 16.00 sularında Fenerbahçe de dondurma yiyerek yaptık arkadaşlar... Paşa çiğ köftenin kıvamı hakkında konuştu ! Yarın bayaaa terliycek bu sıcakta çiğ köfte yoğurmaktan Bizde kamyon şamreli alıp Paşa yı gölde serinletelim dedik...
Sonra da biraz gezdik. (Fenerbahçe-Dragos) Bu arada Paşa benim Dorado ile zevk yaptı...
Cüneyt Eralp
selam millet teror ve bende geliyoruz oto ile gelicez malum ehliyet sorunu oto servisteydi ustayı bütün gece çalıştıracam
arabada boş yerimiz olucak galiba senide alabiliriz özelden yada msn den irtibata geçelimfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Gelemiyorum herkese iyi eğlenceler :( umarım eğlenirsiniz şüphem yok bundan eminim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)