Çok erken gidiyorsunuz demedi demeyin.
vazgeçtim.. incirli m.büs durağının oralarda yavaşlarsanız sevinirim..
Erken olduğunu düşünmüyorum geç bile kalabiliriz çünkü tapa gaz gidilmeyecek yolda toplaya toplaya gidilecek anca varırız.Erken varırsak bile sohbet ederiz fenamı.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------
Sefaköy Beşyoldaki mc donalds ın oraya veya Esenler otogar, hal bağlantısını kullanıp TEM e çıkıp bizi bekleyebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:56 ----------
İncirliden geçilmeyecek SULH adlı arkadaşla buluşup TEM e çıkabilirsin.
Selimpaşa,Büyükçekmece ve Avcılardan gelecek arkadaşlarla 30 ağustos saat 15:20 gibi Avcılar E5 teki caminin önünde buluşup 15:30 da hareket eder 15:40 gibi Küçükçekmece'den gelecek arkadaşları da K.çekmece metrobüs durağında buluşup Basın ekspres yolu ve TEM i takip ederek Gis Parka devam edebiliriz.
"Bahçelievler,Bakırköy,Cevizlibağ yönünden gelecek arkadaşlar da Sefaköy üst geçit veya Havalanı ayrımına gelmeden cep vardır orada konvoya katılabilirler."
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:01 ----------
kutay34 nick li arkadaş vardı artçı olarak alabilirim benim artçım gelmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece listesi
1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep+1
9-YouSuffer
10-Karalı + 1
11-yNSyNS
12-6PaTLaR
13-atii
Arkadaslar e5 ten Havalimanı sapagi var yeni bosna ikitelli tarafina geçip sağda bekliyorum ordan geleceksiniz demi
Benide ekleyin listeye, 15:20 gibi avcilar da olurum.
15:30 da florya e5 kenarındaki mc donaldsın orda biz bekliyoruz arkadaşlar. Yakin civar içinde toplanma noktası burası olabilir.
Yüzde10 ihtimalle yağış var, biz yinede gideceğiz. ben 3te Beylikdüzü meydanda olacağım.3ü10 geçe yola çıkarım
bende 3 te yola cıkıcam 3.10 geçe b.duzunden gecerım sanırım
bende geliyorum benide yazın saat 5de taksimden yola çıkıcam 34BE2228 lütfen burdan birisi varsa bana korna falan çalsın kimseyi tanımıyorum https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater motorumun fotoğrafıda bu
anadolu yakası varmı bende takılim peşinize ?
bir adet beyaz megelli hali hazirda bulusma noktasinda tamam
Emniyet şeridinde beklemedeyim ikitelli yolunda gelen arkadaşlara duyrulur
Ben kemerburgaz yakinlarindayim. Birazdan gis parkta olucam.
Arkadaşlar dün bizimle beraber olan ve tanıştığım herkese sevgilerimi sunuyorum. Hoş muhabbet ve bana size öncülük etme şerefini verdiğiniz için teşekkür ederim Güzel insanlarla tanıştım. İnşallah daha güzel etkinliklerde yine hep beraber oluruz.
Beyaz megelli )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)