heh bi sen eksiktin trenox çuj uğrşmadık sende gel
alıcam anahtarını göreceksin,zar zor geldin yanıma sahilde geçicem diye,motor bağırıoydu vallaa
heh bi sen eksiktin trenox çuj uğrşmadık sende gel
alıcam anahtarını göreceksin,zar zor geldin yanıma sahilde geçicem diye,motor bağırıoydu vallaa
buluşun bakalım buluşun.. ah bide biz motorlansakda katılabilsek..
benim için de eğlenin.
sevgiler&saygılar
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Gerçektende öle oldu..Skullhunter adlı üyeden alıntı
Sevgili vınvın a taa nerelerden beni alıp getirdiği için özel teşekkürlerimi sunuyorum..
Güzel bir akşamdı..KAtılanlara teşekkürler.. Benim resimler nerdeee
katılan, gevezeliğime müsamaha gösteren herkese güzel geçen akşam için sonsuz teşekkürler,
özellikle ebo, TNT, danger0, jacobien, skullhunter, thai, kırmızı, vınvın'a gece boyu süren gevezelik mod_on durumlarıma katlandıkları için teşekkürü bir borç bilirim.
ebo (şofeeeer) ve TNT, siz ayrıca hafif sinirlirli halime de sabrettiniz, teşekkür ederim.
muritu adlı üyeden alıntı
ben de motorumu artık geri istiyorum...
(bkz: bedevi)
(bkz: deve)
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
saol cenkcim sende olmasan zaten
aşkım seni çok seviorum...biliosun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
biliyorum canım bende seni çok seviyorum
arkadaşlar güzel bir akşamdı. Fotoğraflar için teşekkürler bayağı hızlısınız. Ben ilk defa katıldım aranıza çok sevdim yaa... cumartesi aksamıda gelmeye çalışıcam.
ya guseldi gerecekten, vallila gelen herkescige cok mersi.
ya ayrilirken perilinde motora kapanarak 80 le yoldan gecmesi cok sahaneydi . gorusmek uzere
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Bandit adlı üyeden alıntı
yapmayın abi böyle şeyler ayıp, niye gidiyosunuz kızcağınız üstüne bu kadar.
hem kızdırmayın r6 alır valla..
bu arada hastasıyım abi senin makinenin...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
ulen be bende gelmek istiyordum ama işim çıktı iyimi neyse başka zamana inşallah
merak etme soner size yetiştirmek ve taksi parası ödememk için tabii fazla mesai yapıcam izin bile kullanmıycam sizin sayenizde diğer adaylarda sebeplenmiş olacaklar.28 mayısa kadar ehliyetini elinde bildostdark adlı üyeden alıntı
resimler için teşekkürler arkadaşlar ve geçirdiğimiz güzel gece içinde.Ama özellikle ben süper bi şekilde motor kullanırken bana eşlik eden eve kadar eskortluk eden arkadaşlarım zafer, cenk, barış, peril, ersen e de çok çok teşekkürederim varmı benden daha süper bi motor kullanıcısı acaba
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
senden süperi yok jasmin de sen gene fazla trafiğe çıkma daha süper olana kadar
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
yabende gelmek istiyorum yaa .çok özendim şimdi sizlere... banane yaa offf.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)