çigdem cenk ara akşam ugrayın de havada güzel de uyuyordur şimdi uyandıralım
çigdem cenk ara akşam ugrayın de havada güzel de uyuyordur şimdi uyandıralım
ersancımsana yakın yaa atla git dök bi kova su uyandır atla gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
bende gene biararım
adam baygın ya gündüz devamlı uyuyor uyanıncada benle ugraşıyor bezgin valla çok heycan kalmamış içinde neyse bu akşam bi silkeleyim ben onu
inşallah ordayım zati..Skullhunter adlı üyeden alıntı
vedat gelirken v.i.p yi de kaçır
ana kuzen hafta içimi gidecen..MACGYVER adlı üyeden alıntı
ooooo müdürüm pardon pardonnn...
ashes cumartesi beer's ı kastediyorsan beraber gelicez zati...
Zühtü paşam ben bu akşam gelemiyorum ama görüyorum ki bütün tayfa orada olacak size iyi eylenceler
bu arada bee,s kadrosu yaklaşık 45 gibi cumartesiye kadar 50 yi geçer
oradan dönerken bir beer,s yapsanızda önceki gibi indirim alsanız ne güzel olur.
KAMP ADAMLARI
beni de ekleyin tahtaya bi zahmet
liste bu kadar azmı ya nerdesiniz arkadaşlar tık tık bu sitede kimse varmııııı?????
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
sen sus cumartesi gelme bakalımjasmine adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
kıyamam sana yaaajasmine adlı üyeden alıntı
bu arada yasemincim 28 mayısa ehliyetimi yetiştirmezsen taxi ile gidip parasını sana ödeticeğim bilgine
KAMP ADAMLARI
Selamlar
Bu aksamkı bulusmanın resımlerı asagıdakı lınkte arkadaslar.. Lınke tıklayınca ufak resımcıkler ıceren yenı bır sayfa acılcak. ordan resımlerı buyutebılır ve yuksek kalıtede kendı pc nıze kaydedebılırsınız..
Katılan herkese tesekkur.. Yalova gezısınde bulusalım..
http://www.fotograf.com/agp.asp?pid=...8E1FDB1F571FAF
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Gezi yazıları bölümüne açılsa bu başlık daha iyi olurdu sanırım.. Ben de elimdeki resimleri yayınlıyorum burada
Motorların biz geldiğimizdeki hali bu idi.. Kadraj hepsini almadı ama sonradan da gelenler oldu..
Oturduk, sohbet muhabbet falan ufaktan başladık işte
Guzel arkadaşlarımız.. Sevgileri daim olsun
Hafiften bir boğma operasyonu vardı.. Ben karışmıyorum ve sadece makinemin kadrajında kalan görüntü ile yetiniyorum..
İki hatun bir araya gelir ne yapar.. Dedikodu işte.. Yine o sırada bir ara vermelerini sağladık.. Çektik fotoyu..
Bu arada Yasemin hanım çok leziz motor kullanıyor buradan yol boyunca yaşadığımız "heart-attack" durumlarını söz etmek istemiyorum..
Evet arkadaşlar, Light erkek geyiğine maruz kalabileceğimi biliyorum ama aşk bu işte.. İnsanı ne hallere düşürüyor.. Mutsuz muyum durumdan.. HAYIR
İnceden rehabilitasyon yapılıyor ccbbdd nickli Barış kardeşimize.. O sırada reabilitasyonun verdiği bir poz ile böyle güzel çikmiş
Öyle bir resim işte bu da
Hatunlar kurultayı.. Verdiler öyle ciciden bir poz
Bu da yengem için..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
güzel bir gece olmuş resimlerden belli....
bu istanbul trafiğinden nefret ediyorummmm ..
ne güzel bende gelecektim yaaa... ...
arkadaşlar ellerinize sağlık bu ne hız maşallah diyorum..artık cumartesiye görüşürüzzzzzz
a bide yoldaki atraksiyonlaırmızı yazmıyorum tabii
gelmek istedim cok ama kafam bozuktu... :( arkadasımın evinde dertlestik biraz
bu sabah 0216 nın onunden gectik servisle guzel bi yer.. ilk buluşmada cok guzel gecmiş anlaşılan... bu motosiklet.net in arkadas ortamı ve sıcaklıgı baska yerde pek yok arkadaslar.. motorlarınıza ve gönlünüze zeval gelmesin
yakında gorusuruz...
KSK FOREVER ... 35½
Çok güzel bir akşam dı katılan herkese teşekkurler.
Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere
Fotograflar ile gezi baslıgını birlestirdim karısıklık olmasın
güzel bi geceydi. fotolar için saolun.
dönüş ayrı bi maceraydı. ya peril kusura bakma egzozumdan umarım rahatsız olmamışındır
locco mailini bekliyorum kardeş.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)